aL1reza ارسال شده در May 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2020 سلام منوی بازی (جایی که رمز و پسورد میزنیم!) خیلی ساده طراحی شده ! نه موسیقی خفنی نه تم جالبی !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۱۵ در 19:44، alireza1922 گفته است: سلام منوی بازی (جایی که رمز و پسورد میزنیم!) خیلی ساده طراحی شده ! نه موسیقی خفنی نه تم جالبی !! اول اینکه اونجا منوی بازی نیس Login Box هست. دوما خیلی ساده طراحی شده؟! موسیقی خفن که خود سرور 3 موسیقی اختصاصی داره و تم رو هم بگم که شما داری سمپ بازی میکنی نه MTA End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در May 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2020 در 9 دقیقه قبل، SuperMAN گفته است: موسیقی خفن که خود سرور 3 موسیقی اختصاصی داره چرا برای من پخش نمیشه پس برای بقیه هم نمیشه قبلا بود الان نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2020 در 20 دقیقه قبل، Friend گفته است: چرا برای من پخش نمیشه پس برای بقیه هم نمیشه قبلا بود الان نیست اره جدیدن پخش نمیشه End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2020 والا واسه منم چیزی پخش نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2020 واسه من پخش میشه باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ocanner ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 واس من پخش میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 واسه منم پخش نمیشه خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در May 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2020 برای منم دیگه پخش نمیشه >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2020 برا من قبل از اپدیت پخش میشد اما جدیداً پخش نمی شود End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2020 در 8 دقیقه قبل، SuperMAN گفته است: برا من قبل از اپدیت پخش میشد اما جدیداً پخش نمی شود برا من چند روز یکبار باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aL1reza ارسال شده در May 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2020 من پنج ماهه که دارم بازیو هیچ اهنگی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 تو سمپ پخش می شه ولی تو لانچر پخش نمی شه برای من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aL1reza ارسال شده در May 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 خیر تو سمپ هم پخش نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenioR ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۱۷ در 11:32، SuperMAN گفته است: و تم رو هم بگم که شما داری سمپ بازی میکنی نه MTA تم رو هم توی سمپ خیلی بهتر میشه کرد - SenioR - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 برای من هم پخش میشد و میشود و خواهد شد در در ۱۳۹۹/۲/۱۵ در 19:44، alireza1922 گفته است: سلام منوی بازی (جایی که رمز و پسورد میزنیم!) خیلی ساده طراحی شده ! نه موسیقی خفنی نه تم جالبی !! میخوای سرود ملی برای ورود افتخار آمیز مولتی هات پخش بشه ؟ خداییش اگه بخواییم بهترین و خفن ترین موزیک بزاریم واسه Login باز هم شما چند ثانیه زمان داری پسورد بزنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 شما 30 ثانیه وقت داری پسورد بزنی وگرنه کیک میشی، قبلا آهنگ بود اما الان فقط واسه SA-MP پخش میشه و لانچر فاقد این ویژگی هست که امیدوارم بازم برگرده چون خیلی خوبه. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 به زودی لاگین قبل از ورود به بازی انجام می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده