HawjLeito ارسال شده در May 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: Be mashinesh zadm terekide baad mige bayad 20k bedi vali mashinesh kharjesh kamtar baad tahdid mikone ke age nadi felan mishe bisar mishe baad sms fosh ham mide baad sms dade mige azat chand barabar migirm poolo hamin. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s5.faza98.com/dl/Kq7n5V/sa-mp-010.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohaMmadM ارسال شده در May 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: 1. اولین اینکه بیمه ماشین چیتا 21500 هست من ازشون پول بیمه ماشین که زدن ترکوندن رو خواستم تازه من گفتم 20000 2. ایشون به من تهمت کلاه برداری میزنن و در حالیکه من ازشون پول بیمه ماشین رو خواستم ایشون بعد شکایت اومدن و گفتن که شما باید اثبات کنین که بیمه ماشین 20000 میشه ! واقعا جای تعجب داره ! با تشکر از مسئولین عزیز سرور ارساکیا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در June 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2017 با سلام شکایت رد شد (مدارک کافی نیست ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.