Aryaw ارسال شده در April 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با عرض سلام. همونطوری که در قوانین نوشته, مدارک 1 هفته قابل ارعه هستند. خب, این اقا 3 روز پیش به من به جای اینکه بگن "Soale digari nadarid" گفتن "So'al digari nadarid" خب همونطوری که من از "Report" هم پرسیدم, "Soal" درسته ولی این اقا نوشته "So'al" کنید. و مهم تر از همه این ها "Soal" باید "S" اش کوچیک باشه به علت اینکه وسط جمله هست نه اولش. لطفا رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): خب در اینجا میبینید که هم "S" رو بزرگ زدن و هم "Soal" درسته نه "So'al". اینجا هم, من از ادمین پرسیدم و گفتن "Soal" درسته. لطفا رسیدگی کنید. با سپاس. نقل قول ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در April 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Aryaw شکایت شما تایید شد و هلپر مربوطه یک عدد SV دریافت کردند. +بسته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.