AlligatoR ارسال شده در April 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من دیشب می خواستم برای ماشینم Neon بخرم و ایشون بهم زنگ زد گفت بیا 4 راه و بعد که امد به بانک رفتیم و او یه ادمین به اسمه محمد رو با خبر کرد و من پول رو واریز کردم بعد رفتیمtuuning اما نمی دانم او نمی خواست neon بزارد یا نمی توانست او گفت باید ماشین را به او بفروشم و من هم که انسان نادانی هستم می خواستم همین کار را انجام بدم ولی به دلیل اینکه اکانت ویژه نداشتم نشد و یه چیز رو یادم رفت بگم ما دوباره ادمین خبر کردیم اسمش : Atheist بود و بعد که دیدیم نمیشود گفتم پس پوله منو بده اما او گفت بعد از Rob و من هم صبر کردم ولی بعد از Rob ان فرد AFK بود و تا فردا صبح صبر کردم رفتم پیشش و او گفت من دیشب به حسابت واریز کردم و من رفتم ببینم که ایا واریز کرده است یا نه و بعد که رفتم دیدم نه واریز نکرده است و بعد به او زنگ زدم او گفت به یک اکانت دیگرم زنگ بزن ولی اکانت ایشون AFK بود و خلاصه ایشون پوله مرا هنوز نداده است • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/filelink/Wh5SNn0wdYLB/2s0s_amir_gtaa.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.