Odin ارسال شده در May 5 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5 (ویرایش شده) سلام عمو امیر امیدوارم حالت مثل من خوب باشه😉 امیدوارم اماده باشی برای سوالا🤭 یه بیوگرافی از خودت میگی؟ منو چقدر دوست داری؟😁 تاریخ دقیق تولدت رو بگو؟ دوست داری زندگی چه حیوانی رو تجربه کنی؟ کجا ها سفر کردی؟ دوست داری کجا سفر بکنی؟ چرا؟ بهترین جایی که تا حالا سفر کردی؟ بدترین جایی که تا حالا سفر کردی؟ دوست داری به کدوم کشور سفر بکنی؟ دوست داری با کی بری سفر؟ چرا؟ اگه میتونستی انتخواب کنی دوست داشتی تو کدوم کشور زندگی میکردی؟ غذای مورد علاقت چیه؟ از چه غذایی بدت میاد؟ عجیب ترین غذایی که تا حالا خوردی چی بوده؟ غذا درست کردن رو دوست داری؟ و اینکه بلدی؟ از بچگیت دلتنگ چی میشی؟ وقتی بچه بودی دوست داشتی چیکاره بشی؟ دختر بچه دوست داری یا پسر بچه؟ (#منحرف_نباشیم) چرا اینجایی؟ بهترین مسئولیتی که تا حالا داشتی چی بوده؟ بدترین مسئولیتی که تا حالا داشتی چی بوده؟ در چه چیز هایی مهارت داری؟ شغل رویاییت چیه؟ سخت ترین کاری که تا حالا کردی؟ اهدافت در زندگی چی هست؟ در سه کلمه خودتو توصیف میکنی؟ در زندگی شعار خاصی داری؟ اگه داری چیه؟ از چیه خودت خوشت میاد؟ مهم ترین کاری که واسه بهبود اوضاع زندگیت انجام دادی چی بوده؟ بهترین اتفاق هفته گذشته چی بود؟ از چه قسمتی از روز خوشت میاد؟ چرا؟ اگه میتونستی تا آخر عمر یک سن ثابت داشته باشی چند سالگی رو انتخواب میکردی؟ سه تا آرزو کن که میخوای برآورده بشن؟ از چه ورزشی خوشت میاد؟ تا حالا ورزشی رو به صورت حرفه ای دنبال کردی؟ آیا تا حالا توی تیم ورزشی بودی؟ در حال ورزش میکنی؟ اگه آره چه ورزشی؟ انیمه میبینی؟ انیمه مورد علاقت چیه؟ فیلم سینمایی مورد علاقت چیه؟ سریال مورد علاقت چیه؟ دوست داری کدوم بازیگر رو از نزدیک ببینی؟ دوست داشتی جای کی میبودی؟ (هرکسی) اگه میتونستی درمورد خودت یکچیز رو عوض کنی چه چیزی رو تغییر میدادی؟ دوست داری چجوری بمیری؟ (دور از جون) اگه میتونستی تو تاریخ سفر کنی و یک چیز رو تغییر بدی چی رو تغییر میدادی؟ دوست داری چه حیوان خانگی داشته باشی؟ دوست داشتی بجای کدوم حیوان زندگی میکردی؟ اگه هر سوالی بپرسی جوابش رو بگیری چه سوالی میپرسی؟ چه شخصیت های مغروفی رو از نزدیک دیدی؟ کنسرت چه کسایی تا حالا رفتی؟ اگه با چهار آدم معروف میتونستی تو یه رستوران شام بخوری کیا رو انتخواب میکردی؟ دوست داری چه مهارتی رو یاد بگیری؟ دوست داشتی در چه برهه ای از تاریخ زندگی بکنی؟ بهترین خاطره زندگیت؟ بدترین خاطره زندگیت؟ اگه زمان رو برگردونی عقب دوست داری با چه کسی وقتت رو بیشتر بگذرونی؟ دوست داری به گذشته سفر بکنی یا آینده؟ اگه به اینده سفر کنی دوست داری چه چیزی رو بدونی؟ دوست داشتی چه قدرت فراطبیعی داشته باشی؟ اگه میتونستی ذهن یک نفر رو بخونی کی رو انتخواب میکردی؟ دوست داری به کدوم سیاره سفر کنی؟ تا حالا موتور سیکلت روندی؟ ماشین مورد علاقت چیه؟ موتور مورد علاقت چیه؟ تا حالا واسه کسی گل فرستادی؟ تا حالا زلزله تجربه کردی؟ تا حالا سیل تجربه کردی؟ تا حالا طوفان تجربه کردی؟ کدوم رو نرجیح میدی برای مسافرت: قطار-ماشین-هواپیما-کشتی؟ تا حالا مثل دختر لباس پوشیدی؟ (واسه پسرا) الگو داری تو زندگیت؟ اگه داری کیه؟ تا حالا آلات موسیقی رو امتحان کردی؟ کدوم رو ترجیح میدی:فیلم-موسیقی؟ تا حالا زیر بارون خیس شدی؟ (از روی عمد) وقتی ناراحتی چیکار میکنی تا آروم بشی؟ بیشتر آنلاین رو ترجیح میدی یا واقعیت؟ تا حالا جایزه ای یا قرعه کشی برنده شدی؟ تا حالا روح دیدی؟ تا حالا شده بخوای دوش بگیری و آب گرم نباشه؟ تا حالا از پله ها افتادی؟ تا حالا شده به یکی زنگ بزنی ولی یادت بره که به کی زنگ زدی؟ ترجیح میدی چه میوه ای باشی؟ میوه ی مورد علاقت؟ رنگ مورد علاقت؟ سحر خیزی یا شب زنده داری؟ ترجیح میدی بدون تلویزیون زندگی کنی یا بدون فست فود؟ ترجیح میدی زشت و عاقل باشی یا خوشگل و نادان؟ ترجیح میدی گذشته رو تغییر بدی یا آینده رو ببینی؟ ترجیح میدی به والدینت حقیقت رو بگی یا به بهترین رفیقت دروغ بگی؟ در 10 سال آینده خودتو کجا میبینی؟ ترجیح میدی زشت و ثروتمند باشی یا خوشگل و فقیر؟ ترجیح میدی همسایه هات فضول باشن یا پر سروصدا؟ بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی؟ بهترین هدیه ای که دادی تا حالا چی بوده؟ چه کسی در زدگیت بیشترین تاثیر رو گذاشته؟ (جز خدا) اگه خدا رو ملاقات میکردی ازش چی میپرسیدی؟ به خدا اعتقاد داری؟ قرآن میخونی؟ نماز میخونی؟ اوقات فراغتت رو چجوری میگذرونی؟ شیطانی ترین کاری که تا حالا کردی چی بوده؟ اگه یه طغم بستنی بودی دوست داشتی چه طعمی بودی؟ شخصیت کارتدنی موردعلاقت؟ چرا؟ هوا چطوره؟ خواننده مورد علاقت کیه؟ پیتزا یا کباب؟ رشتت چیه؟ نظرت راجب سربازی چیه؟ شب یا روز؟ خب خب بریم یکم راجب گیم سوال بپرسیم..... 111. تو گیم از کی خوشت میاد؟ 112. تو گیم از کی بدت میاد؟ 113. فکشن مورد علاقت چیه؟ 114. ماشین مورد علاقت تو گیم چیه؟ 115. PC یا Android؟ 116. کلن مورد علاقت تو سرور؟ 117. Cmd مورد علاقت تو سرور؟ 118. با اونایی که مشکل داری چیکارشون میکنی؟ LS-LV-SF .119؟ 120. کی با آرساکیا اشنات کرد؟ 121. نظرت راجب "The server is full" چیه؟ 122. از کدوم ادمین خوشت میاد؟ 123. تا حالا شده از یک تازه وارد تو سرور کلاهبرداری کنی؟ 124. وقتی میری اسپان چه حسی پیدا میکنی؟ 125. راسته که از جمعه (2026/5/2) بای دادی از سرور؟ چرا؟ 126. کل رفیقاتو تگ کن! خب عمو امیر بالاخره تموم شد😂 همه سوال ها رو با دقت و کامل جواب بده چون خیلی وقت گذاشتم سرشون!! موفق باشی🌹 @TahLiLGaR ویرایش شده May 5 توسط Odin :𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OConner ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 16 ساعت قبل، Odin گفته است: سلام عمو امیر امیدوارم حالت مثل من خوب باشه😉 سلام عمو کیان، عالیم امیدوارم اماده باشی برای سوالا🤭 یه بیوگرافی از خودت میگی؟ امیررضام 16 و خورده ای سن و خب مازندران زندگی میکنم منو چقدر دوست داری؟😁 ستاره هارو بشمر، همون قدر دوست دارم تاریخ دقیق تولدت رو بگو؟ 1388/12/20 دوست داری زندگی چه حیوانی رو تجربه کنی؟ گربه و یه پرنده مثل شاهین کجا ها سفر کردی؟ جای زیادی نرفتم ولی چندتاش بخوام بگم مشهد، رشت، رامسر و .... دوست داری کجا سفر بکنی؟ چرا؟ سوئد، بنظرم جاییه که تازه میفهمی زندگی چیه بخاطر اب و هوا و شکل زندگی ای که داره بهترین جایی که تا حالا سفر کردی؟ مشهد و رامسر خوب بود (خاطرات خوبی داشتم توش) بدترین جایی که تا حالا سفر کردی؟ دروغ چرا همه جا خوب بوده بد نبود هیچ جا دوست داری به کدوم کشور سفر بکنی؟ تو سوال 6 گفتم دوست داری با کی بری سفر؟ چرا؟ حقیقتا تنهایی بیشتر پسندمه و خب دلیل خاصیم نداره اگه میتونستی انتخواب کنی دوست داشتی تو کدوم کشور زندگی میکردی؟ صد در صد سوئد غذای مورد علاقت چیه؟ پاستا از چه غذایی بدت میاد؟ بادمجون، ببین بدم نمیاد صرفا دوست ندارم زیاد بخورم عجیب ترین غذایی که تا حالا خوردی چی بوده؟ عامممم یادم نیست چیزی غذا درست کردن رو دوست داری؟ و اینکه بلدی؟ اره دوست دارم و خب کمو بیش بلدم بعضی چیزارو از بچگیت دلتنگ چی میشی؟ بچگی کردن (خوشی ها و مسخره بازی در اوردناش) وقتی بچه بودی دوست داشتی چیکاره بشی؟ مامور FBI دختر بچه دوست داری یا پسر بچه؟ (#منحرف_نباشیم) دختر یه چیز دیگس جدی چرا اینجایی؟ تا سوالاتو جواب بدم بهترین مسئولیتی که تا حالا داشتی چی بوده؟ حقیقتا یادم نیست و یا شایدم مسئولیت خاصی نداشتم، نمیدونم بدترین مسئولیتی که تا حالا داشتی چی بوده؟ همون جواب سوال قبلی در چه چیز هایی مهارت داری؟ مهارت خاصی ندارم ولی همه کارا رو میتونم انجام بدم شغل رویاییت چیه؟ باورت میشه بهش فکر نکردم؟ نمیدونم مثلا رئیس یه مجموعه تجاری بزرگ سخت ترین کاری که تا حالا کردی؟ زندگی کردن اهدافت در زندگی چی هست؟ تا یه مدت پول بود ولی الان صرفا لذت بردن از زندگیه در سه کلمه خودتو توصیف میکنی؟ منطقی، باهوش و مهربون در زندگی شعار خاصی داری؟ اگه داری چیه؟ دو تاس یکیش تلاش کردن هیچ وقت کار بیهوده ای نیست و دومیش خوبی کِه اَز حَد بُگذَرَد، اَبلَه گُمان بَد کُند. از چیه خودت خوشت میاد؟ طرز فکرم مهم ترین کاری که واسه بهبود اوضاع زندگیت انجام دادی چی بوده؟ به خودم اومدم بهترین اتفاق هفته گذشته چی بود؟ از ارسا بای دادم از چه قسمتی از روز خوشت میاد؟ چرا؟ شب، دلیلشو خودت میدونی (منحرف نباشیم) اگه میتونستی تا آخر عمر یک سن ثابت داشته باشی چند سالگی رو انتخواب میکردی؟ 8 سه تا آرزو کن که میخوای برآورده بشن؟ یکی میکنم، همه از زندگی لذت ببرن نه اینکه روزی 50 بار ارزوی مرگ کنن از چه ورزشی خوشت میاد؟ کاراته تا حالا ورزشی رو به صورت حرفه ای دنبال کردی؟ متاسفانه خیر آیا تا حالا توی تیم ورزشی بودی؟ خیر در حال ورزش میکنی؟ اگه آره چه ورزشی؟ اره، جسمانی انیمه میبینی؟ اره انیمه مورد علاقت چیه؟ Code Geass فیلم سینمایی مورد علاقت چیه؟ زیاد دیدم ولی یادم نیست (معمولا چیزای شاهکار میبینم پس همشون خوب بودن) سریال مورد علاقت چیه؟ Breaking bad دوست داری کدوم بازیگر رو از نزدیک ببینی؟ بانو آنا د آرماس دوست داشتی جای کی میبودی؟ (هرکسی) لایت تو انیمه death note اگه میتونستی درمورد خودت یکچیز رو عوض کنی چه چیزی رو تغییر میدادی؟ والا دروغ چرا راضیم همین الانم دوست داری چجوری بمیری؟ (دور از جون) بی درد باشه، مثلا تو خواب اگه میتونستی تو تاریخ سفر کنی و یک چیز رو تغییر بدی چی رو تغییر میدادی؟ ارسا نمیومدم دوست داری چه حیوان خانگی داشته باشی؟ گربه دوست داشتی بجای کدوم حیوان زندگی میکردی؟ حس میکنم بالا پرسیده بودی ولی گربه و یا یه پرنده ای مثل شاهین اگه هر سوالی بپرسی جوابش رو بگیری چه سوالی میپرسی؟ زندگی یعنی چی؟ چه شخصیت های مغروفی رو از نزدیک دیدی؟ هیچ کس کنسرت چه کسایی تا حالا رفتی؟بازم هیچ کس متاسفانه اگه با چهار آدم معروف میتونستی تو یه رستوران شام بخوری کیا رو انتخواب میکردی؟ @Odin @Racist و 2 تای دیگم انتخابش با خودت دوست داری چه مهارتی رو یاد بگیری؟ فن بیان دوست داشتی در چه برهه ای از تاریخ زندگی بکنی؟ حدودا 70 80 سال قبل تر بهترین خاطره زندگیت؟ خب زیاد بوده و یادم نیست الان بدترین خاطره زندگیت؟ اینو دیگه ولش اگه زمان رو برگردونی عقب دوست داری با چه کسی وقتت رو بیشتر بگذرونی؟ با خانواده دوست داری به گذشته سفر بکنی یا آینده؟ گذشته (گذشته خوب آینده خوبم میاره) اگه به اینده سفر کنی دوست داری چه چیزی رو بدونی؟ چه اتفاقی واسم میوفته و اصلا چیکار میکنم تو آینده دوست داشتی چه قدرت فراطبیعی داشته باشی؟ تلپورت اگه میتونستی ذهن یک نفر رو بخونی کی رو انتخواب میکردی؟ تعدادشون زیاده و خب اینو شخصی بهت میگم بعدا دوست داری به کدوم سیاره سفر کنی؟ همین زمین خوبه بابا ولیییی دوست دارم برم فضا و صرفا از اونجا همه جارو ببینم تا حالا موتور سیکلت روندی؟ نه ماشین مورد علاقت چیه؟ Aventador SVJ موتور مورد علاقت چیه؟ از موتور چیز خاصی بلد نیستم تا حالا واسه کسی گل فرستادی؟ اره تا حالا زلزله تجربه کردی؟ اره تا حالا سیل تجربه کردی؟ نه تا حالا طوفان تجربه کردی؟ نه کدوم رو نرجیح میدی برای مسافرت: قطار-ماشین-هواپیما-کشتی؟ اول کشتی بعد هواپیما بعد قطار و در اخر ماشین تا حالا مثل دختر لباس پوشیدی؟ (واسه پسرا) نه ولی شده بود تو 7 8 سالگی روسری بذارم 😁 الگو داری تو زندگیت؟ اگه داری کیه؟ نمیدونم تلاش رونالدو رو همیشه دوست داشتم و تحسینش میکردم تا حالا آلات موسیقی رو امتحان کردی؟ اره گیتار کدوم رو ترجیح میدی:فیلم-موسیقی؟ هردو جای خود دارن جدی تا حالا زیر بارون خیس شدی؟ (از روی عمد) زیاد وقتی ناراحتی چیکار میکنی تا آروم بشی؟ آهنگ بیشتر آنلاین رو ترجیح میدی یا واقعیت؟ واقعیت تا حالا جایزه ای یا قرعه کشی برنده شدی؟ جایزه اره قرعه نه تا حالا روح دیدی؟ نه تا حالا شده بخوای دوش بگیری و آب گرم نباشه؟ اره تا حالا از پله ها افتادی؟ اره تا حالا شده به یکی زنگ بزنی ولی یادت بره که به کی زنگ زدی؟ یکی دوبار اره ترجیح میدی چه میوه ای باشی؟ پرتقال میوه ی مورد علاقت؟ بِه رنگ مورد علاقت؟ سفیدو سیاه سحر خیزی یا شب زنده داری؟ سحر خیزی خوبه ها ولی شب زنده داری ..... ترجیح میدی بدون تلویزیون زندگی کنی یا بدون فست فود؟هیچ کدومشو تقریبا استفاده نمیکنم ولی خب بدون تلویزیون ترجیح میدی زشت و عاقل باشی یا خوشگل و نادان؟ زشت و عاقل ترجیح میدی گذشته رو تغییر بدی یا آینده رو ببینی؟ گذشته ترجیح میدی به والدینت حقیقت رو بگی یا به بهترین رفیقت دروغ بگی؟ دروغ به رفیق در 10 سال آینده خودتو کجا میبینی؟ اگه زنده بمونیم بالا بالا ها ترجیح میدی زشت و ثروتمند باشی یا خوشگل و فقیر؟ زشت و ثروتمند (کاره یه عمله) ترجیح میدی همسایه هات فضول باشن یا پر سروصدا؟ پر سر و صدا بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی؟ هدیه زیاد گرفتم ولی باز یادم نیست بهترین هدیه ای که دادی تا حالا چی بوده؟ زیاد فرصت هدیه دادن پیش نیومده چه کسی در زدگیت بیشترین تاثیر رو گذاشته؟ (جز خدا) خودم اگه خدا رو ملاقات میکردی ازش چی میپرسیدی؟ این همه آدم چرا من؟ به خدا اعتقاد داری؟ اره قرآن میخونی؟ فرصتش پیش بیاد بدم نمیاد نماز میخونی؟ نه اوقات فراغتت رو چجوری میگذرونی؟ قبلا گیم بود، الان کتاب، فیلم، اهنگ و .... شیطانی ترین کاری که تا حالا کردی چی بوده؟ متاسفانه یادم نیست (زیاد کردم 🙏) اگه یه طغم بستنی بودی دوست داشتی چه طعمی بودی؟ وانیلی شخصیت کارتدنی موردعلاقت؟ چرا؟ مرد عنکبوتی، همیشه دوست داشتم برم رو ساختمونای بلند و کلا تو ارتفاع باشم که خب اینم همش رو ارتفاع بوده هوا چطوره؟ چند روزه ابریه خواننده مورد علاقت کیه؟ داریوش اقبالی پیتزا یا کباب؟ اگه کباب مرغ باشه پیتزا، ولی اگه کباب گوشت باشه کباب رشتت چیه؟ ریاضی فیزیک نظرت راجب سربازی چیه؟ نمیدونم والا نظری ندارم شب یا روز؟ شب خب خب بریم یکم راجب گیم سوال بپرسیم..... 111. تو گیم از کی خوشت میاد؟ فرندام 112. تو گیم از کی بدت میاد؟ هرکی که بدمو بخواد 113. فکشن مورد علاقت چیه؟ National Guard 114. ماشین مورد علاقت تو گیم چیه؟ elegy 115. PC یا Android؟ PC 116. کلن مورد علاقت تو سرور؟ [F] 117. Cmd مورد علاقت تو سرور؟ goto/ 118. با اونایی که مشکل داری چیکارشون میکنی؟ از خودشون بپرس 🥰🙏 LS-LV-SF .119؟ LV 120. کی با آرساکیا اشنات کرد؟ یه رفیقه قدیمی 121. نظرت راجب "The server is full" چیه؟ خیلی چیز تخ.... 122. از کدوم ادمین خوشت میاد؟ نمیدونم تقریبا 20 30 درصدشون خوبن 123. تا حالا شده از یک تازه وارد تو سرور کلاهبرداری کنی؟ نه نهایتا با Q/ اشناشون میکردم 124. وقتی میری اسپان چه حسی پیدا میکنی؟دهه ی 90 ازارم میده 125. راسته که از جمعه (2026/5/2) بای دادی از سرور؟ چرا؟ جمعه 5/1 بود. و خب اره اکانتم که الان ان میشه دست @Racist هست و خب دلیلشم نمیدونم شاید صرفا از یه سری چیزا و کسا خسته شده بودم، نمیدونم 126. کل رفیقاتو تگ کن! @Racist @Odin @NoRecoil @AmirLeoN @RaHi @AmiiR @Vanellope @Vitto خب عمو امیر بالاخره تموم شد😂 همه سوال ها رو با دقت و کامل جواب بده چون خیلی وقت گذاشتم سرشون!! موفق باشی🌹 @TahLiLGaR ممنونم کیان جون واسه وقتی که گذاشتی ❤️ 4 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1218576 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Odin ارسال شده در May 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 19 دقیقه قبل، TahLiLGaR گفته است: ممنونم کیان جون واسه وقتی که گذاشتی ❤️ خیلی عالی جواب دادی امیر جون، با جواب هات حال کردم👌 1 :𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1218606 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Racist ارسال شده در May 7 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7 خب بچه اوشگل نوبت منه 1- اهنگ مورد علاقت چیه؟ 2- رو کدوم بازیگر کراشی؟ 3- چرا علاقت به Goth girl (برکت) انقدر زیاده؟ 4- ماشین ایرانی قابل قبولت؟ 5- اهنگ مورد علاقت؟ 6- فیلم مورد علاقت؟ 7- گربه یا بچه؟ 8- کی بک میزنی؟ 9- از 0 تا 0 به اینجا چند میدی؟ 10- ژانر مورد علاقت؟ 11- درسته یه سرور فنتن؟ 12- نظرت راجی نژاد پرستی چیه؟ 13- دلت تنگ نشده برام؟ 14- گیم مورد علاقت چیه؟ 15- بنفش یا زرد؟ 16- شغل مورد علاقت؟ 17- انیمه مورد علاقت؟ 18- از 1 تا 10 به آدما چند میدی؟ 19- چرا با اینکه بچه اوشگلی و مهربون پارتنر نداری؟ 20- بوس نمیدی به ما؟ تموم شد مبارک خیلیا امیدوارم تو زندگیت به هرچیز خوبی که میخوای برسی 💛💜 :𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1220618 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OConner ارسال شده در May 7 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7 37 دقیقه قبل، Racist گفته است: خب بچه اوشگل نوبت منه سلام علی جون 1- اهنگ مورد علاقت چیه؟ اولیش Mask Off (Aesthetic Remix ) و دومیش Golden Brown Slowed 2- رو کدوم بازیگر کراشی؟ باورت میشه رو هیچ کس کراش نیستم 3- چرا علاقت به Goth girl (برکت) انقدر زیاده؟ شکر نعمت نعمتت افزون کند 4- ماشین ایرانی قابل قبولت؟ 206 5- اهنگ مورد علاقت؟ بالا گفتم که 6- فیلم مورد علاقت؟ Breaking bad 7- گربه یا بچه؟ دختر بچه 8- کی بک میزنی؟ اگه خدا بخواد هیچ وقت 9- از 0 تا 0 به اینجا چند میدی؟ 10- 10- ژانر مورد علاقت؟ جنایی و هیجان انگیز 11- درسته یه سرور فنتن؟ از یه سرور بیشترن 12- نظرت راجی نژاد پرستی چیه؟ بینظیره 13- دلت تنگ نشده برام؟ متاسفانه فقط دلم واسه تو تنگ شده 14- گیم مورد علاقت چیه؟ Clash Royale 15- بنفش یا زرد؟ بنفش 16- شغل مورد علاقت؟ چیز خاصی مد نظرم نی والا 17- انیمه مورد علاقت؟ Code Geass 18- از 1 تا 10 به آدما چند میدی؟ 2 (خودتو فاکتور بگیر خودت 20 ای ) 19- چرا با اینکه بچه اوشگلی و مهربون پارتنر نداری؟ نمیدونم فرصتش پیش نیومده شاید 20- بوس نمیدی به ما؟ چرا که نه 💋 تموم شد مبارک خیلیا امیدوارم تو زندگیت به هرچیز خوبی که میخوای برسی 💛💜 ممنونم ❤️🙏 ممنون عمو علی واسه وقتی که گذاشتی 💜 1 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1220732 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLeoN ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 سوالارو باید کامل و درست جواب بدی 1- @Odin یا @Vitto ؟ 2- چند تا از خصوصیات اخلاقی بده منو بگو؟ 3- چند تا از خصوصیات اخلاقی بده @Racist رو بگو؟ 4- برای همیشه ۱۶ سالت باشه یا با همین علم و تجربه ای که داری یهو بپری تو ۴۰ سال؟ 5- چرا اکانتتو نمیدی "Vitto" باهاش بره دسته متوسط؟ 6- کامل کن: در جوانی تا توانی.... 7-راز موفقیتت چیه چطور میتونی روزی ۲ بار انجام بدی ولی بازم سالم وو سرحال باشی؟ 8- Windows Or Android? 9- هر جوابی که بالا دادی یا IOS? 10- نظرت راجب لیدر کلن [F] چیه؟☺️ ℳ𝒴: Don't make her fall in love If you can't love her لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1223156 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vitto ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 سلام زیبا من که میشناسمت ولی خب چند تا سوال میپرسم😇 1- چه حسی پیدا میکنی یک دختر رندوم بیاد بگه ازت حاملست؟ 2- دلیل اینکه از این گیم ک... رفتی چیه؟ 3- اگه @Racist رو از نزدیک ببینی اولین کاری که میکنی چیه؟ 4- چرا بهت میگن امیر زوووو و اینکه داستان اسم AMRZ00 چیه؟ 5- من برات چه معنایی دارم و چه نظری راجب من داری؟🤗 6- اگه بخوای یک چیزی رو از زندگیت حذف کنی اون چیه؟ 7- @Odin رو چطوری شرح میدی؟ 8-دلت برای اون زمان هایی که خودمون بودیم تنگ نشده؟ 9- هدفت از زندگی چیه؟ 10- بتونی چیزی رو الان تغییر بدی چیو تغییر میدی؟ امیر جون زیبای من امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی عزیزم @TahLiLGaR لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1223291 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 51 دقیقه قبل، Vitto گفته است: سلام زیبا من که میشناسمت ولی خب چند تا سوال میپرسم😇 1- چه حسی پیدا میکنی یک دختر رندوم بیاد بگه ازت حاملست؟ 2- دلیل اینکه از این گیم ک... رفتی چیه؟ 3- اگه @Racist رو از نزدیک ببینی اولین کاری که میکنی چیه؟ 4- چرا بهت میگن امیر زوووو و اینکه داستان اسم AMRZ00 چیه؟ 5- من برات چه معنایی دارم و چه نظری راجب من داری؟🤗 6- اگه بخوای یک چیزی رو از زندگیت حذف کنی اون چیه؟ 7- @Odin رو چطوری شرح میدی؟ 8-دلت برای اون زمان هایی که خودمون بودیم تنگ نشده؟ 9- هدفت از زندگی چیه؟ 10- بتونی چیزی رو الان تغییر بدی چیو تغییر میدی؟ امیر جون زیبای من امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی عزیزم @TahLiLGaR سلام بنده رفیق شمارو خیلی دوست دارم. ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1223380 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Racist ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 1 ساعت قبل، AmirLeoN گفته است: سوالارو باید کامل و درست جواب بدی 1- @Odin یا @Vitto ؟ 2- چند تا از خصوصیات اخلاقی بده منو بگو؟ 3- چند تا از خصوصیات اخلاقی بده @Racist رو بگو؟ 4- برای همیشه ۱۶ سالت باشه یا با همین علم و تجربه ای که داری یهو بپری تو ۴۰ سال؟ 5- چرا اکانتتو نمیدی "Vitto" باهاش بره دسته متوسط؟ 6- کامل کن: در جوانی تا توانی.... 7-راز موفقیتت چیه چطور میتونی روزی ۲ بار انجام بدی ولی بازم سالم وو سرحال باشی؟ 8- Windows Or Android? 9- هر جوابی که بالا دادی یا IOS? 10- نظرت راجب لیدر کلن [F] چیه؟☺️ مگه خصوصیات بدم دارم؟ :𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1223397 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OConner ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 4 ساعت قبل، AmirLeoN گفته است: سوالارو باید کامل و درست جواب بدی سلام امیر جون، چشم 1- @Odin یا @Vitto ؟ @AmirLeoN 2- چند تا از خصوصیات اخلاقی بده منو بگو؟ لج بازی یکم، تا کارتو انجام ندی ول نمیکنی حتی اگه اشتباه باشه 3- چند تا از خصوصیات اخلاقی بده @Racist رو بگو؟ خیلی پیغمبره 4- برای همیشه ۱۶ سالت باشه یا با همین علم و تجربه ای که داری یهو بپری تو ۴۰ سال؟ با همین علم برم ۴۰ 5- چرا اکانتتو نمیدی "Vitto" باهاش بره دسته متوسط؟ خاطره خوبی ندارم (تا یه ماه فحش و لاگ چیت و ...) 6- کامل کن: در جوانی تا توانی.... زندگی کن (خودتم میدونی جوابم چیه ) 7-راز موفقیتت چیه چطور میتونی روزی ۲ بار انجام بدی ولی بازم سالم وو سرحال باشی؟ ۲ بار؟ برو بالاتر. و خب قویم ایم دیگه چیکار کنیم 8- Windows Or Android? برای کار روزمره اندروید برای گیم ویندوز 9- هر جوابی که بالا دادی یا IOS? جوابام (نوکیا میگفتی یه چیزی ios آخه؟) 10- نظرت راجب لیدر کلن [F] چیه؟☺️ یه حاجی مهربون و باحال و خوشتیپ و خوشگل 🥰 ممنون حاج امیر واسه وقتی که گذاشتی ❤️ 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1223653 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vitto ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 18 دقیقه قبل، TahLiLGaR گفته است: چرا اکانتتو نمیدی "Vitto" باهاش بره دسته متوسط؟ خاطره خوبی ندارم (تا یه ماه فحش و لاگ چیت و ...) د آخه کو… 3 ساعت قبل، iMohammadAmin گفته است: سلام بنده رفیق شمارو خیلی دوست دارم. اونم شمارو دوست داره🤗 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1223686 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OConner ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 21 ساعت قبل، Vitto گفته است: سلام زیبا من که میشناسمت ولی خب چند تا سوال میپرسم😇 سلام بیبی 1- چه حسی پیدا میکنی یک دختر رندوم بیاد بگه ازت حاملست؟ نمیدونم، بیا امتحان کنیم ببینیم چه حسی میشم 2- دلیل اینکه از این گیم ک... رفتی چیه؟ شاید چون ک... بود، نمیدونم 3- اگه @Racist رو از نزدیک ببینی اولین کاری که میکنی چیه؟ اول من صورتشو بوس میکنم بعد میدم اون سرشو بوش کنه 4- چرا بهت میگن امیر زوووو و اینکه داستان اسم AMRZ00 چیه؟ از باغ وحش شما هارو پیدا کرده بودم، سر همین میگفتن امیر زوو 5- من برات چه معنایی دارم و چه نظری راجب من داری؟🤗 معنا که داداشمی دیگه و نظر هم سفیدی 6- اگه بخوای یک چیزی رو از زندگیت حذف کنی اون چیه؟ بی عدالتی 7- @Odin رو چطوری شرح میدی؟ یه دختر خانوم با کلاسو شیک (مگه نه؟ @Odin) 8-دلت برای اون زمان هایی که خودمون بودیم تنگ نشده؟ چرا خیلی 9- هدفت از زندگی چیه؟ نمیدونم دروغ چرا 10- بتونی چیزی رو الان تغییر بدی چیو تغییر میدی؟ زندگیمو امیر جون زیبای من امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی عزیزم @TahLiLGaR قربونت ❤️ ممنون بیبی واسه وقتی که گذاشتی 💖 20 ساعت قبل، iMohammadAmin گفته است: سلام بنده رفیق شمارو خیلی دوست دارم. سلام یه بوس نمیدی؟ 20 ساعت قبل، Racist گفته است: مگه خصوصیات بدم دارم؟ نه دا این چه حرفیه شما کلا عالی هستی (سیاهی فقط) 1 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1225182 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Odin ارسال شده در May 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 @TahLiLGaR ،آقای @Vitto گفت نظرتون راجب من چیه نه نظرتون راجب دوست دخترتون(@Racist) 2 :𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1226692 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OConner ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 1 ساعت قبل، Odin گفته است: @TahLiLGaR ،آقای @Vitto گفت نظرتون راجب من چیه نه نظرتون راجب دوست دخترتون(@Racist) ای بابا چرا گفتی آخه ما هنوز قرار نبود این قضیه رو پابلیک کنیم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1226929 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Odin ارسال شده در May 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 1 دقیقه قبل، TahLiLGaR گفته است: ای بابا چرا گفتی آخه ما هنوز قرار نبود این قضیه رو پابلیک کنیم ای بابا شرمنده، حواسم نبود🫢 :𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1226937 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OConner ارسال شده در May 9 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9 2 دقیقه قبل، Odin گفته است: ای بابا شرمنده، حواسم نبود🫢 رعایت کن دیگه آقا 🙏 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1226946 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Racist ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 در ۱۴۰۵/۲/۱۹ در 21:55، Odin گفته است: @TahLiLGaR ،آقای @Vitto گفت نظرتون راجب من چیه نه نظرتون راجب دوست دخترتون(@Racist) تاریخ وفاتتون کیه؟ :𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1229507 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Odin ارسال شده در May 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 1 ساعت قبل، Racist گفته است: تاریخ وفاتتون کیه؟ ایشالا همین هفته 1 :𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1229704 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Racist ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 هم اکنون، Odin گفته است: ایشالا همین هفته خدا نکنه :𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1229706 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoRecoil ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 سلام لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1232967 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OConner ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 1 ساعت قبل، NoRecoil گفته است: سلام ??Is that you, Norcosil لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1233249 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoRecoil ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 1 ساعت قبل، TahLiLGaR گفته است: ??Is that you, Norcosil Sleepima 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116610-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-gatahi/#findComment-1233446 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده