SerGeY ارسال شده در May 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: درود ایشنو چون من پلیس هستم و قانون رو اجرا کردم به من پیام تهدید فرستاده بدون اینکه من درخواست کمکی کنم!! /pm برای اینجور کار ها فکر نکنم باشه! ممنون رسیدگی شه. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moein ارسال شده در May 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2017 سلام اولا که شما خلاف قانون عمل کردید که در بخش گزارش اعضا کاملا مشخصه دوما اف دبلیو فکر نمیکنم تحدید باشه یعنی اخطار اقلیت که بعد از رسیدگی شما حتما دریافت میکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SerGeY ارسال شده در May 31, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2017 از مدیریت در خواست میشه رسیدگی کنن در ضمن بنده مدارک رو دادم و خلاف هیچ قانونی عمل نکردم.. /pm الکی دادن رسیدگی شه @MaCaVeL لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2017 با سلام شکایت شما قبول شد. ( اخطار لازم داده شد.) بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده