Integer ارسال شده در May 1 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1 درود بر همه دوستان! در این تاپیک, یک سری سوالاتی که ممکنه براتون پیش بیاد قرار داده شده امیدوارم به سوالای خودتون بتونید برسید (در صورتی که سوالی داشتید در همین زیر اعلام بفرمایید): 1- چطوری میتونم رهبر این کلوپ بشم؟ مخفی کننده رهبر شدن در این کلوپ تنها زمانی امکان پذیره که شما حداقل 2 عدد میم داشته باشید ما خودمون شما رو شناسایی میکنیم, نیازی نیست درخواستی بدید (لطفا در صورتی که رهبر این کلوپ میباشید, در اینجا میم های خودتون رو منتشر کنید) 2- چطوری میتونم مدیر این کلوپ بشم؟ مخفی کننده مدیر شدن در این گروه تنها به دست رهبران امکان پذیره زمانی که شما یک تازه وارد در میم سازی باشید و یا حداقل 1 میم داشته باشید, مدیر این کلوپ خواهید شد لطفا از هرگونه درخواست دادن برای مدیر شدن به شدت خودداری کنید 3- توی کجا میتونم آزادانه گپ بزنم؟ مخفی کننده شما در اینجا میتونید آزادانه صحبت کنید, چت کنید, بخندید و شادی کنید! 4- توی کجا میتونم اطلاعیه ی منتشر شدن قسمت جدیدی از میم هامو بزارم؟ مخفی کننده شما در اینجا میتونید اطلاعیه منتشر شدن قسمت جدیدی از میم های خودتون رو بزارید 5- کجا میتونم میم های خودم رو منتشر کنم؟ مخفی کننده شما در اینجا میتونید میم های خودتون رو منتشر کنید 6- توی کجا میتونم به افراد تازه وارد در میم سازی کمک کنم و یا میم های خام خودمو به اشتراک بزارم؟ مخفی کننده فعالیت اصلی کلوپ در اینجا میباشد, شما در اینجا میتوانید میم های خام (یعنی بدون هیچ ادیتی و متنی و موارد اظافه ای) خود را به اشتراک بگذارید نکته: لطفا این بخش را جدی بگیرید, فعالیت اصلی ما (و شما) در این تاپیک میباشد 7- توی کجا پیشنهادات / انتقادات خودمو راجبه کلوپ آزادانه شرح بدم؟ مخفی کننده شما در اینجا میتونید به صورت کاملا آزادانه پیشنهادات / انتقادات خودتون رو شرح بدید 8- توی کجا میتونیم ایده های خودمون رو در رابطه با میم سازی شرح بدیم؟ مخفی کننده شما در اینجا میتونید به صورت آزادانه ایده های خودتون رو برای ساخت میم های مختلف رو شرح بدید موفق باشید! No matter how many fish in the Sea It'd be so empty WITHOUT ME لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115883-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده