PeRilouS ارسال شده در April 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2020 (ویرایش شده) همون جوری که میدانید ما دسته متوسط یا همون دسته معمولی داریم مشکل این جاست که نمیشه و بعضی ها نمیتونند برند یا لول شان نمیرسه من میگم ساخت یک گروه خلاف بسیار خوب هست و میدانم دسته متوسط هست (یک چیزی مانند دسته متوسط که همه بتوانند بسازند) ویژگی هایی مانند برداشتن گان برداشتن متریال گذاشتن گان گذاشتن متریال برداشتن c4 و غیره خیلی خوبه یعنی هرکس که بخواد میتونه برای خودش یک gang بزننه بعد مانند clan بشه از cmd هاش استفاده کرد و داری HQ که خود لیدر انتخاب میکنم باشه (هرکس که بخواد خودش بزنه حتی لول ،۵ Fc نباشه gang باشه به نظر من پیشنهاد خوبی هست ویرایش شده April 21, 2020 توسط AmooBIG NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۲ در 11:40، AmooBIG گفته است: همون جوری که میدانید ما دسته متوسط یا همون دسته معمولی داریم مشکل این جاست که نمیشه و بعضی ها نمیتونند برند یا لول شان نمیرسه من میگم ساخت یک گروه خلاف بسیار خوب هست و میدانم دسته متوسط هست (یک چیزی مانند دسته متوسط که همه بتوانند بسازند) ویژگی هایی مانند برداشتن گان برداشتن متریال گذاشتن گان گذاشتن متریال برداشتن c4 و غیره خیلی خوبه یعنی هرکس که بخواد میتونه برای خودش یک gang بزننه بعد مانند clan بشه از cmd هاش استفاده کرد و داری HQ که خود لیدر انتخاب میکنم باشه (هرکس که بخواد خودش بزنه حتی لول ،۵ Fc نباشه gang باشه به نظر من پیشنهاد خوبی هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 دادا علی قرار است در PLY یک چیز بزارد که هر کس بتونه یک دسته متوسط درست کند و هر کسی را دوست دارد دعوت کند و فکر کنم لول هم نخواد. البته برای HQو ماشین داشتن دسته باید پول بدید و کسی که می سازه لول بالا باید باشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 اگه قرار بر اومدن گنگ باشه چند مورد باید ویرایش بشه: 1-حذف کامل دسته های متوسط! 2-کلن ها رو میشه همون تبدیل به همین کار کرد که البته باید هزینه ساختش کمتر بشه! 3-سیستم وانتد دهی کاملا واس دسته متوسط اشتباه است!دسته متوسط یه گروه خلاف و شبیه به تروریست هست ولی با این حال وقتی میکوبه به ماشین پلیس وانتد میگیره! باید یه ویرایش اساسی در موضوع سیستم وانتد برای دسته متوسط انجام بگیره 1 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 در 13 دقیقه قبل، REXOR گفته است: دادا علی قرار است در PLY یک چیز بزارد که هر کس بتونه یک دسته متوسط درست کند و هر کسی را دوست دارد دعوت کند و فکر کنم لول هم نخواد. البته برای HQو ماشین داشتن دسته باید پول بدید و کسی که می سازه لول بالا باید باشد اپدیت جدید کلن همینه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۲ در 11:40، AmooBIG گفته است: همون جوری که میدانید ما دسته متوسط یا همون دسته معمولی داریم مشکل این جاست که نمیشه و بعضی ها نمیتونند برند یا لول شان نمیرسه من میگم ساخت یک گروه خلاف بسیار خوب هست و میدانم دسته متوسط هست (یک چیزی مانند دسته متوسط که همه بتوانند بسازند) ویژگی هایی مانند برداشتن گان برداشتن متریال گذاشتن گان گذاشتن متریال برداشتن c4 و غیره خیلی خوبه یعنی هرکس که بخواد میتونه برای خودش یک gang بزننه بعد مانند clan بشه از cmd هاش استفاده کرد و داری HQ که خود لیدر انتخاب میکنم باشه (هرکس که بخواد خودش بزنه حتی لول ،۵ Fc نباشه gang باشه به نظر من پیشنهاد خوبی هست کاملا مخالف من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 در 7 ساعت قبل، REXOR گفته است: دادا علی قرار است در PLY یک چیز بزارد که هر کس بتونه یک دسته متوسط درست کند و هر کسی را دوست دارد دعوت کند و فکر کنم لول هم نخواد. البته برای HQو ماشین داشتن دسته باید پول بدید و کسی که می سازه لول بالا باید باشد فک کنم اون PYL باشه :)) End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ocanner ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 میتونه جالب باشه اما دسته متوسط دیگه کسی نمیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در May 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2020 الان تغریبا بیشتر کلن ها همین طوری ان که قوانین خاص خودشون دارن و یک جورای gang به حساب میان. Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده