Bogart ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 در ۱۴۰۵/۲/۹ در 21:18، Fayez گفته است: همچین موردی نداشتیم منو میگه داداش دنبال نگرد ❤️ من از هرچی گذشتم به عشق تو رسیدم, چه نامه عشقی تو چشمای تو دیدم ❤️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1231446 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeathThought ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 ۱ ساعت قبل، Allah گفته است: جواد پروفتو بخورم شام نخورم تو به خاطر اینکه قزوینی هستی بخور چیکارت کنم دیگه 😂😂 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1231505 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRaMaN ارسال شده در May 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 8 ساعت قبل، Allah گفته است: داداش یکم آبرو داشتیم که اونم اینجا بردی ☹️☹️ حالا یدونشو میگفتی ایلیا بد نمیشدا (قهرم باهات اما خوب برای یک سری از چیزا پیویت میام) حاجی کارما رو میبینی؟ یادته هر ۲ دقیقه یک بار میگفتی 3/SAR 1/ ؟؟؟؟ 😂 :Me :My gng لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1231724 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 10 دقیقه قبل، iRaMaN گفته است: حاجی کارما رو میبینی؟ یادته هر ۲ دقیقه یک بار میگفتی 3/SAR 1/ ؟؟؟؟ 😂 کارمای چی ی SAR دیگه بزن انقدر حرف نزن 😒😒 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1231742 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 10 ساعت قبل، Kirito گفته است: در کودکی چند سال داشتی؟ در کودکی بچه بودم یادم نمیاد 🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1231949 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kirito ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 5 دقیقه قبل، Fayez گفته است: در کودکی بچه بودم یادم نمیاد ریجکت شدی عزیز لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1231952 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 3 ساعت قبل، Kirito گفته است: ریجکت شدی عزیز SS فروم طرح سوالات غیر مجاز 🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1232156 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kirito ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 21 دقیقه قبل، Fayez گفته است: SS فروم طرح سوالات غیر مجاز Ss فروم تهدید به شکایت لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1232189 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Darigh ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 21 ساعت قبل، Fayez گفته است: جوانمرد - قدرتمند - یکتاپرست اونایی که میدونن لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1232200 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeathThought ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 7 دقیقه قبل، Darigh گفته است: اونایی که میدونن @Allah اینقدر پسر تو قزوین هست باهاشون بری مسجد دعا بخونی این کارهارا ول کن مثل ما بدبخت نشی😂😂😂 21 ساعت قبل، Fayez گفته است: اگه بخوای خودت رو در سه کلمه توصیف کنی، چی میگی؟ جوانمرد - قدرتمند - یکتاپرست برو قزوین پیش @Allah بزنید تو جاده حال کنید (ببم جان گزوین اوشاخلرین) لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1232231 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asheghaneh ارسال شده در May 21 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21 @Fayez ایا تو ادمِ خاکی هستی؟ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1251208 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McQueen ارسال شده در May 21 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21 خب عرفان درگیر بودم @Fayez اینم پارت بعدی ( هرکی در جواب دروغ بگه یا بپیچونه بلیپلا باید بخوره ) - تو و @FaiL و @NIRVANA توی یه جزیره گیر افتادید. فقط یک وسیله میتونید با خودتون داشته باشید؛ چاقو، فندک، یا گوشی بدون آنتن، کدومو انتخاب میکنی و چرا؟ اگر سه نفر توی اتاق باشن و هرکدوم بگن «من دروغ نمیگم»، ولی دقیقاً یکی از اونها دروغگو باشه، چند حالت ممکن وجود داره که شصت پای نفر سوم بزرگتر از دماغ تو باشه؟ فرض کن یه دکمه هست که اگه بزنی ۱۰۰ میلیون میگیری ولی تا دو هفته هرجا بری روی یه موز لیز میخوری. میزنی یا نه؟ فرض کن تو و @Williams وارد یه آسانسور میشید که فقط به یک طبقه عجیب میره؛ طبقهای که همه حقیقتو میگن، طبقهای که همه دروغ میگن، طبقهای که همه فکر میکنن راست میگن، کدوم طبقه رو انتخاب میکنی که خودت بری و کدوم طبقه رو انتخاب میکنی که @Williams بره؟ @Hushang تورو توی یه اتاق گیر انداخته و فقط یه میز توی اتاق هست، روی میز ۳ لیوانه؛ دوتاش آب، یکیش نمک حل شده. بدون چشیدن باید بفهمی کدوم نمکیه تا آزادت کنه؛ فقط یک سؤال میتونی ازش بپرسی. چی میپرسی؟ تصور کن یه شب بیدار میشی و میبینی همه آدما ناپدید شدن، فقط تو و @Bogart و @Slap و @Semtex موندید. اولین چیزی که بینتون باعث دعوا میشه چیه؟ تصور کن تو و @Allah و @Vident و @Wine و @Slap و @New داخل یه بازی Mafia واقعی گیر افتادید، ولی هیچکس نمیدونه Mafia کیه؛ حتی خود Mafia. چه کسی بیشترین احتمال رو داره که ناخواسته همهرو گول بزنه؟ تصور کن توی گروه، یه اکانت فیک وجود داره که سالهاست همه رو میشناسه و اطلاعات داره. اگر بفهمی اون اکانت مال یکی از دوستاته، بیشتر احتمال میدی مال کی باشه؟ تصور کن گوشی @Hushang پنج دقیقه دست تو افتاده ولی فقط میتونی: گالری سرچ هیستوری پیامهای پین شده یا لیست سیوهاشو ببینی کدومو انتخاب میکنی و فکر میکنی عجیبترین چیزی که پیدا میکنی چیه؟ اگه مجبور شی یک ماه فقط یه آهنگ گوش بدی، چی انتخاب میکنی؟ اگه یه فروشگاه داشته باشی که فقط یه چیز عجیب بفروشه، چی میفروشی؟ بنظرت بولت پلیس با موتور زانتیا بهتره یا اینفرنوس پلیس با موتور سلطان تاکسی؟ چقدر دوست داری گیپلا رو امتحان کنی؟ تاحالا شده به ممدکینگ2024 فکر نکنی و دغدغه اینو نداشته باشی که ممدکینگ 2024 منیجر سرور اگه خواست بتونه بشه؟ پیتزا یا برگر؟ انتخاب سوال قبل یا قرمه سبزی؟ پاباجی عیلا ایکیس بوکیس سیریس ایکیس؟ انتخاب سوال قبلی عیلا گرند ففتور تینی؟ بنظرت @BigMeeti باید بن بشه یا @BigMeetiSuperUltraProMax ؟ بین @Hushang و @Exile کدوم رو مایک بن میدی؟ بین @Mohny و @AmirMahdi و @Toofan و @Yuu بنظرت کدومشون کوئست گیپلا دزدی رو اگه میتونستن میاوردن؟ میدونستی اگه مریضی بدی داشته باشی، روزی یدونه سیب قرمز صبحا بخوری، بعد از گذشت یک ماه، 30 تا سیب خوردی؟ بنظرت من چه رنکی خطرناکه که داشته باشم؟ اگه یه روز @FaiL دعوتت کنه خونشون تو قزوین، میری؟ اگه @Slap یه روز بهت بگه جوراب بکش سرت بیا بریم یه کاری کنیم سوپرایزه، حدس میزنی چی باشه؟ مغزم دیگه کار نمیکنه🗿 1 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 Your definition of success is not the same as mine لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1251747 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 21 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21 5 ساعت قبل، Asheghaneh گفته است: @Fayez ایا تو ادمِ خاکی هستی؟ نه من آدمِ آبی هستم 2 ساعت قبل، McQueen گفته است: خب عرفان درگیر بودم کاشکی تو همون در گیر میموندی تو و @FaiL و @NIRVANA توی یه جزیره گیر افتادید. فقط یک وسیله میتونید با خودتون داشته باشید؛ چاقو، فندک، یا گوشی بدون آنتن، کدومو انتخاب میکنی و چرا؟ چاقو، برای محافظت از خود در برابر محسن اگر سه نفر توی اتاق باشن و هرکدوم بگن «من دروغ نمیگم»، ولی دقیقاً یکی از اونها دروغگو باشه، چند حالت ممکن وجود داره که شصت پای نفر سوم بزرگتر از دماغ تو باشه؟ اگر دقیقاً یکی دروغگو باشه و هر سه نفر بگن «من دروغ نمیگم»: نفرِ دروغگو باید جملهاش دروغ باشه → یعنی واقعاً دروغگو عه ✅ دو نفرِ راستگو باید حرفشون راست باشه → یعنی اونا دروغگو نیستن ✅ پس از سه نفر، دو نفر راستگو و یک نفر دروغگو داریم بنابراین «حالتهای ممکن» فقط همان ۳ انتخاب برای اینکه دروغگو کدوم یکی باشه: ۳ حالت فرض کن یه دکمه هست که اگه بزنی ۱۰۰ میلیون میگیری ولی تا دو هفته هرجا بری روی یه موز لیز میخوری. میزنی یا نه؟ با کله میزنم (محافظ میپوشم به مدت 2 هفته) فرض کن تو و @Williams وارد یه آسانسور میشید که فقط به یک طبقه عجیب میره؛ طبقهای که همه حقیقتو میگن، طبقهای که همه دروغ میگن، طبقهای که همه فکر میکنن راست میگن، کدوم طبقه رو انتخاب میکنی که خودت بری و کدوم طبقه رو انتخاب میکنی که @Williams بره؟ برای خودم، طبقه ای که همه دروغ می گن برای @Williams طبقه ای که همه فکر می کنن راست می گن @Hushang تورو توی یه اتاق گیر انداخته و فقط یه میز توی اتاق هست، روی میز ۳ لیوانه؛ دوتاش آب، یکیش نمک حل شده. بدون چشیدن باید بفهمی کدوم نمکیه تا آزادت کنه؛ فقط یک سؤال میتونی ازش بپرسی. چی میپرسی؟ اگه جای من بودی، کدوم یکی رو نمی دادی @McQueen بخوره؟ تصور کن یه شب بیدار میشی و میبینی همه آدما ناپدید شدن، فقط تو و @Bogart و @Slap و @Semtex موندید. اولین چیزی که بینتون باعث دعوا میشه چیه؟ چون کاظم تو جمع ما حضور داره؛ غذا تصور کن تو و @Allah و @Vident و @Wine و @Slap و @New داخل یه بازی Mafia واقعی گیر افتادید، ولی هیچکس نمیدونه Mafia کیه؛ حتی خود Mafia. چه کسی بیشترین احتمال رو داره که ناخواسته همهرو گول بزنه؟ اگه ناخواسته باشه، @Allah چون اصلا نمیدونه باید چیکار کنه تصور کن توی گروه، یه اکانت فیک وجود داره که سالهاست همه رو میشناسه و اطلاعات داره. اگر بفهمی اون اکانت مال یکی از دوستاته، بیشتر احتمال میدی مال کی باشه؟ برای هرکی که بای داده (تظاهر می کنه بای داده) تصور کن گوشی @Hushang پنج دقیقه دست تو افتاده ولی فقط میتونی: گالری سرچ هیستوری پیامهای پین شده یا لیست سیوهاشو ببینی کدومو انتخاب میکنی و فکر میکنی عجیبترین چیزی که پیدا میکنی چیه؟ گالری، عکسایی که با بقیه بدون تو گرفته اگه مجبور شی یک ماه فقط یه آهنگ گوش بدی، چی انتخاب میکنی؟ آهنگ «بزار تو حال خودم باشم» اگه یه فروشگاه داشته باشی که فقط یه چیز عجیب بفروشه، چی میفروشی؟ بادکنک (اونایی که میدونن) بنظرت بولت پلیس با موتور زانتیا بهتره یا اینفرنوس پلیس با موتور سلطان تاکسی؟ اینرفنوس، چون کلمه سلطان قراره روش هک شه چقدر دوست داری گیپلا رو امتحان کنی؟ هیچ علاقه ای به علایقتون ندارم مرسی😂 تاحالا شده به ممدکینگ2024 فکر نکنی و دغدغه اینو نداشته باشی که ممدکینگ 2024 منیجر سرور اگه خواست بتونه بشه؟ نه متأسفانه نشده، دنبال یه راهکار منطقی ام که همه ی ممد کینگا شورش کنن بشن منیجر پیتزا یا برگر؟ 🍕 انتخاب سوال قبل یا قرمه سبزی؟ قرمه سبزی پاباجی عیلا ایکیس بوکیس سیریس ایکیس؟ چی گوف تی انتخاب سوال قبلی عیلا گرند ففتور تینی؟ هنوز زبان تو و @Hushang رو یاد نگرفتم بنظرت @BigMeeti باید بن بشه یا @BigMeetiSuperUltraProMax؟ جفتشون بین @Hushang و @Exile کدوم رو مایک بن میدی؟ صد در صد @Exile، هوشنگ که اصلا مایک نمیده (یه بار مایک داد صداش شبیه فرشته ها بود اوخی🥰) بین @Mohny و @AmirMahdi و @Toofan و @Yuu بنظرت کدومشون کوئست گیپلا دزدی رو اگه میتونستن میاوردن؟ @Yuu شنیدم هکری بلده، شاید تونست علی رو هک کنه کوئست رو بیاره میدونستی اگه مریضی بدی داشته باشی، روزی یدونه سیب قرمز صبحا بخوری، بعد از گذشت یک ماه، 30 تا سیب خوردی؟ میدونستی ممکنه اون ماه 31 روز باشه و 31 تا سیب خورده باشم؟ بنظرت من چه رنکی خطرناکه که داشته باشم؟ هر رنکی که قابلیت بن داشته باشه (همینطوریش رنگ صولتی گرافیست رو گذاشتی تا رنگ خطرناک آبیت به چشم نیاد) اگه یه روز @FaiL دعوتت کنه خونشون تو قزوین، میری؟ اگه بتونم تو خونشون تلپورت کنم و مستقیم وارد خود شهر قزوین نشم، آره (تو خونش متحد دارم لالا جان: @Coupe ) اگه @Slap یه روز بهت بگه جوراب بکش سرت بیا بریم یه کاری کنیم سوپرایزه، حدس میزنی چی باشه؟ احتمالا منو بخواد ببره شرکت پیش علی (احتمال میدم یه غلطی هم کرده باشم که لو رفته باشه) 2 ساعت قبل، McQueen گفته است: مغزم دیگه کار نمیکنه🗿 برا تو عادیه 1 🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1252035 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در May 21 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21 22 دقیقه قبل، Fayez گفته است: نه من آدمِ آبی هستم کاشکی تو همون در گیر میموندی تو و @FaiL و @NIRVANA توی یه جزیره گیر افتادید. فقط یک وسیله میتونید با خودتون داشته باشید؛ چاقو، فندک، یا گوشی بدون آنتن، کدومو انتخاب میکنی و چرا؟ چاقو، برای محافظت از خود در برابر محسن اگر سه نفر توی اتاق باشن و هرکدوم بگن «من دروغ نمیگم»، ولی دقیقاً یکی از اونها دروغگو باشه، چند حالت ممکن وجود داره که شصت پای نفر سوم بزرگتر از دماغ تو باشه؟ اگر دقیقاً یکی دروغگو باشه و هر سه نفر بگن «من دروغ نمیگم»: نفرِ دروغگو باید جملهاش دروغ باشه → یعنی واقعاً دروغگو عه ✅ دو نفرِ راستگو باید حرفشون راست باشه → یعنی اونا دروغگو نیستن ✅ پس از سه نفر، دو نفر راستگو و یک نفر دروغگو داریم بنابراین «حالتهای ممکن» فقط همان ۳ انتخاب برای اینکه دروغگو کدوم یکی باشه: ۳ حالت فرض کن یه دکمه هست که اگه بزنی ۱۰۰ میلیون میگیری ولی تا دو هفته هرجا بری روی یه موز لیز میخوری. میزنی یا نه؟ با کله میزنم (محافظ میپوشم به مدت 2 هفته) فرض کن تو و @Williams وارد یه آسانسور میشید که فقط به یک طبقه عجیب میره؛ طبقهای که همه حقیقتو میگن، طبقهای که همه دروغ میگن، طبقهای که همه فکر میکنن راست میگن، کدوم طبقه رو انتخاب میکنی که خودت بری و کدوم طبقه رو انتخاب میکنی که @Williams بره؟ برای خودم، طبقه ای که همه دروغ می گن برای @Williams طبقه ای که همه فکر می کنن راست می گن @Hushang تورو توی یه اتاق گیر انداخته و فقط یه میز توی اتاق هست، روی میز ۳ لیوانه؛ دوتاش آب، یکیش نمک حل شده. بدون چشیدن باید بفهمی کدوم نمکیه تا آزادت کنه؛ فقط یک سؤال میتونی ازش بپرسی. چی میپرسی؟ اگه جای من بودی، کدوم یکی رو نمی دادی @McQueen بخوره؟ تصور کن یه شب بیدار میشی و میبینی همه آدما ناپدید شدن، فقط تو و @Bogart و @Slap و @Semtex موندید. اولین چیزی که بینتون باعث دعوا میشه چیه؟ چون کاظم تو جمع ما حضور داره؛ غذا تصور کن تو و @Allah و @Vident و @Wine و @Slap و @New داخل یه بازی Mafia واقعی گیر افتادید، ولی هیچکس نمیدونه Mafia کیه؛ حتی خود Mafia. چه کسی بیشترین احتمال رو داره که ناخواسته همهرو گول بزنه؟ اگه ناخواسته باشه، @Allah چون اصلا نمیدونه باید چیکار کنه تصور کن توی گروه، یه اکانت فیک وجود داره که سالهاست همه رو میشناسه و اطلاعات داره. اگر بفهمی اون اکانت مال یکی از دوستاته، بیشتر احتمال میدی مال کی باشه؟ برای هرکی که بای داده (تظاهر می کنه بای داده) تصور کن گوشی @Hushang پنج دقیقه دست تو افتاده ولی فقط میتونی: گالری سرچ هیستوری پیامهای پین شده یا لیست سیوهاشو ببینی کدومو انتخاب میکنی و فکر میکنی عجیبترین چیزی که پیدا میکنی چیه؟ گالری، عکسایی که با بقیه بدون تو گرفته اگه مجبور شی یک ماه فقط یه آهنگ گوش بدی، چی انتخاب میکنی؟ آهنگ «بزار تو حال خودم باشم» اگه یه فروشگاه داشته باشی که فقط یه چیز عجیب بفروشه، چی میفروشی؟ بادکنک (اونایی که میدونن) بنظرت بولت پلیس با موتور زانتیا بهتره یا اینفرنوس پلیس با موتور سلطان تاکسی؟ اینرفنوس، چون کلمه سلطان قراره روش هک شه چقدر دوست داری گیپلا رو امتحان کنی؟ هیچ علاقه ای به علایقتون ندارم مرسی😂 تاحالا شده به ممدکینگ2024 فکر نکنی و دغدغه اینو نداشته باشی که ممدکینگ 2024 منیجر سرور اگه خواست بتونه بشه؟ نه متأسفانه نشده، دنبال یه راهکار منطقی ام که همه ی ممد کینگا شورش کنن بشن منیجر پیتزا یا برگر؟ 🍕 انتخاب سوال قبل یا قرمه سبزی؟ قرمه سبزی پاباجی عیلا ایکیس بوکیس سیریس ایکیس؟ چی گوف تی انتخاب سوال قبلی عیلا گرند ففتور تینی؟ هنوز زبان تو و @Hushang رو یاد نگرفتم بنظرت @BigMeeti باید بن بشه یا @BigMeetiSuperUltraProMax؟ جفتشون بین @Hushang و @Exile کدوم رو مایک بن میدی؟ صد در صد @Exile، هوشنگ که اصلا مایک نمیده (یه بار مایک داد صداش شبیه فرشته ها بود اوخی🥰) بین @Mohny و @AmirMahdi و @Toofan و @Yuu بنظرت کدومشون کوئست گیپلا دزدی رو اگه میتونستن میاوردن؟ @Yuu شنیدم هکری بلده، شاید تونست علی رو هک کنه کوئست رو بیاره میدونستی اگه مریضی بدی داشته باشی، روزی یدونه سیب قرمز صبحا بخوری، بعد از گذشت یک ماه، 30 تا سیب خوردی؟ میدونستی ممکنه اون ماه 31 روز باشه و 31 تا سیب خورده باشم؟ بنظرت من چه رنکی خطرناکه که داشته باشم؟ هر رنکی که قابلیت بن داشته باشه (همینطوریش رنگ صولتی گرافیست رو گذاشتی تا رنگ خطرناک آبیت به چشم نیاد) اگه یه روز @FaiL دعوتت کنه خونشون تو قزوین، میری؟ اگه بتونم تو خونشون تلپورت کنم و مستقیم وارد خود شهر قزوین نشم، آره (تو خونش متحد دارم لالا جان: @Coupe ) اگه @Slap یه روز بهت بگه جوراب بکش سرت بیا بریم یه کاری کنیم سوپرایزه، حدس میزنی چی باشه؟ احتمالا منو بخواد ببره شرکت پیش علی (احتمال میدم یه غلطی هم کرده باشم که لو رفته باشه) برا تو عادیه مشتی باز خرابمون کردی که 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1252082 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeti ارسال شده در May 21 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21 52 دقیقه قبل، Fayez گفته است: بنظرت @BigMeeti باید بن بشه یا @BigMeetiSuperUltraProMax؟ جفتشون چرا من باید بن شم😔💔 1 : لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1252124 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnTeR ارسال شده در May 21 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21 مشتی عجیبه خودت اسمشو میگی عرفان بعد تو سوالات میگی اسمت چیه؟😂😂 𝕲𝖔𝖉𝖘 𝕿𝖊𝖆𝖒 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1252212 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McQueen ارسال شده در May 21 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21 ۱ ساعت قبل، Fayez گفته است: اگر سه نفر توی اتاق باشن و هرکدوم بگن «من دروغ نمیگم»، ولی دقیقاً یکی از اونها دروغگو باشه، چند حالت ممکن وجود داره که شصت پای نفر سوم بزرگتر از دماغ تو باشه؟ اگر دقیقاً یکی دروغگو باشه و هر سه نفر بگن «من دروغ نمیگم»: نفرِ دروغگو باید جملهاش دروغ باشه → یعنی واقعاً دروغگو عه ✅ دو نفرِ راستگو باید حرفشون راست باشه → یعنی اونا دروغگو نیستن ✅ پس از سه نفر، دو نفر راستگو و یک نفر دروغگو داریم بنابراین «حالتهای ممکن» فقط همان ۳ انتخاب برای اینکه دروغگو کدوم یکی باشه: ۳ حالت برادر سوال رو اشتباه خوندی 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 Your definition of success is not the same as mine لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1252317 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در May 21 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21 سلام عرفان فقط یک سوال علی @McQueen میدونه تمایل به هم جنست داری؟ 1 ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1252496 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeti ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 2 ساعت قبل، iMohammadAmin گفته است: سلام عرفان فقط یک سوال علی @McQueen میدونه تمایل به هم جنست داری؟ ممدامین علی و عرفان رو تو واقعیت پیدا کنم با RPG ترورشون میکنم اینقدر وارنم دادن😂😔💔✋ : لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1252797 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 13 ساعت قبل، McQueen گفته است: برادر سوال رو اشتباه خوندی نه خودت اشتباه پرسیدی 15 ساعت قبل، BigMeeti گفته است: چرا من باید بن شم😔💔 چرا شو هر موقع بن دادم بهت می گم 14 ساعت قبل، EnTeR گفته است: مشتی عجیبه خودت اسمشو میگی عرفان بعد تو سوالات میگی اسمت چیه؟😂😂 دیوونست دادا ولش 12 ساعت قبل، iMohammadAmin گفته است: سلام عرفان فقط یک سوال علی @McQueen میدونه تمایل به هم جنست داری؟ نه چون حقیقت نداره مخفی کننده ممدامین ای گیرت بیارم 9 ساعت قبل، BigMeeti گفته است: ممدامین علی و عرفان رو تو واقعیت پیدا کنم با RPG ترورشون میکنم اینقدر وارنم دادن😂😔💔✋ همونطور که قبلا گفتم فعلا خواب اینو ببین که بن نشی @AmirBoT این تاپیک ما 5 صفحه شد بیا این 1 میل مارو بده 🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1253182 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McQueen ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 3 ساعت قبل، Fayez گفته است: نه خودت اشتباه پرسیدی سوال اصلیش سطحش پایین بود سطحشو بردم بالا جواب درست بده 🪵 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 Your definition of success is not the same as mine لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1253577 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hushang ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 20 ساعت قبل، McQueen گفته است: برادر سوال رو اشتباه خوندی اونایی که سوالو نفهمیدن ولی مجبورن جواب بدن که آبروریزی نشه : ⚡ Hustle in silence , let success make the noise⚡ • • F1]rst Friends] • • لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1253924 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheStrong ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 در ۱۴۰۵/۲/۲۱ در 18:49، Fayez گفته است: سفید بودن منی که میدونم سفید میخوای چیکار 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1254044 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRaMaN ارسال شده در May 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 23 @Fayez عرفان حقیقتا یروز ببینمت با این جارو 🧹 میزنمت 1 :Me :My gng لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1255566 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Legendary ارسال شده در May 23 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23 سلام اسمت چیه چرا پروفایل انیمه میزاری چند سالته بچه کجای Legendary My Brother: Friend لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/4/#findComment-1256096 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری