Verse ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 درود برای عوض کردن اسکین ابتدا نیاز به 3تا برنامه داریم که لینک دانلود هرکدوم رو براتون قرار دادم بعد دانلود و نصب این 3تا برنامه اول باید اسکینی که میخواهید ظاهرش رو عوض کنید در برنامه ID For SA-MP پیدا کنید وقتی وارد برنامه ID For SA-MP شُدید و اسکین مد نظرتون رو پیدا کردید باید مدل اسکینتون رو پیدا کنید(وقتی اسکین مد نظرتون رو پیدا کردید روبهروش نوشته شده Model و باید اسمی که جلوی مدل نوشته شده رو به خاطر بسپارید). (!) به علت اینکه در شرایط اینترنت ملّی احتمالا برنامه ID For SA-MP بالا نمیاد، من خودم بزوید به صورت ویدیو اطلاعات اسکین هارو قرارم میدم (!) مانند تصویر زیر که به بخش مدل اسکین ها اشاره شده: حالا برای مثال من میخوام اسکین آیدی 1(The Trith) رو عوض کنم و باید مدلش رو به یاد داشته باشم. معمولاً اکثر ماد های اسکین شامل یک فایل با پسوند dff و یک فایل با پسوند txdیا چند تا تکسچر هستند، حالا شما باید اسم فایلی که پسوند dff داره رو تغییر بدید و مدل اسکینی که میخواهید تغییرش بدید رو بنویسید مانند تصویر که من مدل اسکین آیدی 1 رو گذاشتم روی اسم فایل dff: دقت کنید که فقط باید اسم فایل dff رو تغییر بدید و نیازی به تغییر اسم فایل txd یا تکسچر های اسکین نیست. حالا باید از دیتای بازی یک کپی بگیرید و در پوشهای مشخص (که فراموش نکنید) جایگذاری کنید. حالا وارد برنامه GTA Img Tool شوید، و مانند تصویر روی گزینه « OPEN IMG » کلیک کنید: حالا باید دیتایی که کپی کرده بودید رو پیدا کنید و وارد این مسیر بشید: ir.arsacia.sa>>files>>texdb و حالا باید مانند تصویر فایل « gta3.img » رو انتخاب کنید و دکمه « Select » رو بزنید: حالا باید روی سه نقطه در بالا سمت راست کلیک کنید و گزینه « Add File(s) with replace » رو بزنید: حالا باید فایل dff رو که تغییر اسم دادید پیدا کنید و انتخابش کنید و گزینه « Select » رو بزنید: قسمت اول کارمون تموم شد، حالا باید فایل txd یا تکسچر های اسکین رو وارد کنید. حالا وارد برنامه TXD Tool شوید و روی گزینه با آیکون پوشه کلیک کنید: حالا فایل دیتایی که کپی کرده بودید رو پیدا کنید و وارد این مسیر بشید: ir.arsacia.sa>>files>>texdb حالا وارد پوشه gta3 بشید و فایل gta3.txt رو انتخاب کنید و گزینه « Select » رو بزنید، حالا روی دکمه با آیکون بهعلاوه کلیک کنید( پس از اینکه روی دکمه با آیکون بهعلاوه کلیک کنید دو گزینه میاد که یکیش برای وارد کردن تکسچر از طریق فایل txd هست که نوشته « From txd archives » و یکی دیگه هم برای وارد کردن تکسچر ها به طورت عکس هست که نوشته « From images» ، اگه تکسچر ماد اسکینتون به صورت عکس بود روی دکمه From images بزنید و سپس روی گزینه Without Alpha بزنید و اگه تکسچر اسکینتون به صورت فایل txd بود روی دکمه From txd archives بزنید که در اینجا ماد ما به صورت فایل txd هست پس روی From txd archives میزنیم). حالا روی گزینهای که نوشته « From txd archives » کلیک کنید: حالا فایل txd مربوط به اسکینتون رو پیدا کنید و انتخابش کنید و دکمه Select رو بزنید سپس یک صفحه از تنظیمات برای شما میاد که مانند من تنظیم کنید و دکمه ok رو بزنید: در انتها گزینه « Reduce textures site to » رو میبینید که برای کیفیت تکسچر هست و پیشنهاد میشه روی 512 یا 256 بزاریدش چون بهترین انتخاب ها همین دوتا هستند وقتی دکمه ok رو زدید کارمون در این بخش تمومه. حالا وارد برنامه مدیریت فایل خودتون بشید و دیتای کپی شده رو انتخاب کنید و کپی کنید در این مسیر: Android>>Data>>ir.arsacia.sa جایگذاری و جایگزین کنید و تمام. (در صورت اینکه سوالی داشتید یا به مشکل خوردید میتوانید در بخش پشتیبانی سوال و مشکل خودتون رو مطرح کنید) بدرود. 1 کاش جایی داشتم در لا به لای ابرها میفشارد این زمین من را میان درد ها یارب این خلقت زمین را بهرمن تنگ کرده است راضیم حتی میان گور باشم تا میان فرد ها لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115432-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B9%D9%88%D8%B6-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%86-android/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Verse ارسال شده در April 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 (ویرایش شده) • لینک دانلود برنامه GTA Img Tool • لینک دانلود برنامه TXD Tool • لینک دانلود برنامه ID For SA-MP ویرایش شده April 28 توسط Verse کاش جایی داشتم در لا به لای ابرها میفشارد این زمین من را میان درد ها یارب این خلقت زمین را بهرمن تنگ کرده است راضیم حتی میان گور باشم تا میان فرد ها لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115432-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B9%D9%88%D8%B6-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%86-android/#findComment-1203010 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده