Oghab ارسال شده در April 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2020 با سلام و عرض ادب. پیشنهاد من اینه یک یا دو تا باشگاه تو سرور اضافه کنید. چون وقتی میخوایم بریم میبینیم هم تردمیل هم وزنه هم دوچرخه استفاده میکنن و ما مجبور میشیم تا وایسیم چون طرف میره ساعت ها طول میکشه. امیدوارم بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در April 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2020 (ویرایش شده) قراره تو آپدیت بعدی لانچر (که من توی این چند سالی که اینجا پلی میدم همیشه طی هفته آتی قرار بوده بیاد) بشه از تمامی دستگاه های بدنسازی توی سرور استفاده کرد ویرایش شده April 19, 2020 توسط AssassiN دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DADAPOLMEDE ارسال شده در April 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2020 عالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 اضافه شده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده