LOR ارسال شده در May 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 در 3 ساعت قبل، amirh1387 گفته است: عجب چ ربطی به ۲۲ بهمن داشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در May 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 در 34 دقیقه قبل، Asir گفته است: خا**هام بیشتر از م** های گندم 7 گریه نکن حالا نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 در ۱ ساعت قبل، Asir گفته است: خا**هام بیشتر از م** های گندم Young sudden گندت؟ :|| نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در May 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 زنده بودنو که مفت خریدیم بهم بگو مردنشم میشه گرفت؟ #صادق -------------------------------- چیه دوست داری از فقر بگم مشکلاتو همه رو از بر بشم رد بدم و بزنه رسما به سرم تو میای دنبالم بهم دست بند بزنن؟ #عمو سهراب ------------------------------------- فنه تو اتاقش ولی بد میگه پشتم #دکتر رپفا ------------------------------------- تکلیف چیه وقتی دکتر وسط خیابون بشه مریض؟ @Dani بازم دکتر رپفا ------------------------------------- تیزی که ماهم داریم مهم **م زدنه #شایع ------------------------------------- نه تنبل بودی و نه اهل دفتر الان مبصر شدی گیر میدی عمدا یه جا بچگی دستکاری شدی حتما #مهراد ------------------------------------- حاجی اینا همه رنگن به مولا نتو قطع کنی لنگن به مولا یه روز کته باز راه میرن یه روز تنگن بمولا همه داشیا پی جنگن به مولا #حصین نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 در 52 دقیقه قبل، RealMehranTV گفته است: زنده بودنو که مفت خریدیم بهم بگو مردنشم میشه گرفت؟ #صادق -------------------------------- چیه دوست داری از فقر بگم مشکلاتو همه رو از بر بشم رد بدم و بزنه رسما به سرم تو میای دنبالم بهم دست بند بزنن؟ #عمو سهراب ------------------------------------- فنه تو اتاقش ولی بد میگه پشتم #دکتر رپفا ------------------------------------- تکلیف چیه وقتی دکتر وسط خیابون بشه مریض؟ @Dani بازم دکتر رپفا ------------------------------------- تیزی که ماهم داریم مهم **م زدنه #شایع ------------------------------------- نه تنبل بودی و نه اهل دفتر الان مبصر شدی گیر میدی عمدا یه جا بچگی دستکاری شدی حتما #مهراد ------------------------------------- حاجی اینا همه رنگن به مولا نتو قطع کنی لنگن به مولا یه روز کته باز راه میرن یه روز تنگن بمولا همه داشیا پی جنگن به مولا #حصین حاجی اینا کین تو داری میگی معلومه اهنگات فاسد شده سلطان گوش بده عزیز سلطان امیر تتلو نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در May 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 در 2 ساعت قبل، TaK گفته است: 7 گریه نکن حالا فعلا مهم هدفه ولی ... نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در 13 ساعت قبل، Asir گفته است: فعلا مهم هدفه ولی ... ولییییی؟ نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در 22 ساعت قبل، AMIRALl گفته است: حاجی اینا کین تو داری میگی معلومه اهنگات فاسد شده سلطان گوش بده عزیز سلطان امیر تتلو داداش معلومه تعصب داری رو امیر تتلو چیزی نگم بهتره در 22 ساعت قبل، Asir گفته است: فعلا مهم هدفه ولی ... وقتش میرسه که زندگی نامشونو پاره کنم نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdKabir ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۲۸ در 23:04، AMIRALl گفته است: سلطان امیر تتلو یاس 1 نقل قول "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در 37 دقیقه قبل، MmdKabir گفته است: یاس داداش نظرت قابله احترامه اما یکم صداش بد نیس؟ نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdKabir ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در 57 دقیقه قبل، AMIRALl گفته است: داداش نظرت قابله احترامه اما یکم صداش بد نیس؟ نقل قول "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOR ارسال شده در May 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۲۹ در 00:04، AMIRALl گفته است: حاجی اینا کین تو داری میگی معلومه اهنگات فاسد شده سلطان گوش بده عزیز سلطان امیر تتلو سلطانی که به ترفداراش فحش میده؟ منتقیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2023 در 3 ساعت قبل، Amirlor گفته است: سلطانی که به ترفداراش فحش میده؟ منتقیه داش اصلا تا به حال گوش دادی اهنگاشو؟ نه جونه من گوش دادی؟ در 12 ساعت قبل، MmdKabir گفته است: خداییش من یه اهنگش رو پسندیدم که میگفت: یادمه بچه بودم تویه یه جمعی نشسته بودم یکی بهم گفت میخوای چیکاره شی گفتم فصانورد گفته پول رویه زمینه دنبالش تویه فضا نگرد در در ۱۴۰۲/۲/۲۸ در 23:04، AMIRALl گفته است: حاجی اینا کین تو داری میگی معلومه اهنگات فاسد شده پ.ن:قسط بی احترامی ندارم سلطان گوش بده عزیز سلطان امیر تتلو ویرایش نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در May 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2023 در 14 ساعت قبل، MmdKabir گفته است: یاس مهراد هیدن نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2023 در 1 ساعت قبل، RealMehranTV گفته است: مهراد هیدن اوف حاجی کیو گفتی عشق نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOR ارسال شده در May 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2023 در 3 ساعت قبل، AMIRALl گفته است: داش اصلا تا به حال گوش دادی اهنگاشو؟ نه جونه من گوش دادی؟ بنده بحثم رو اهنگش نیس ، میگم یارو به هواداراش فحش میده بعد یه چیز هم زیرش میزنه نمیدونم ۷۸ عه یا ۸۷ یارو تو پستاش فحش خار مادر کشیده به هواداراش یه ۷۸ هم کنارش میزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2023 در 8 ساعت قبل، Amirlor گفته است: بنده بحثم رو اهنگش نیس ، میگم یارو به هواداراش فحش میده بعد یه چیز هم زیرش میزنه نمیدونم ۷۸ عه یا ۸۷ یارو تو پستاش فحش خار مادر کشیده به هواداراش یه ۷۸ هم کنارش میزنه داداش ببین ما دو نوع ترفدار داریم:1-یکی هست که واقعا ترفدارته اما... 2-این یکی ممکنه به خاطر مثال دوست دخترش اومده باشه یه حرفی بزنه که من مثلا امیر تتلو گوش میدم عه چه تفاهمی و اینجور چیزا... فک کنم بهش میگن هیتر نمیدونم نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOR ارسال شده در May 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2023 در 10 ساعت قبل، AMIRALl گفته است: داداش ببین ما دو نوع ترفدار داریم:1-یکی هست که واقعا ترفدارته اما... 2-این یکی ممکنه به خاطر مثال دوست دخترش اومده باشه یه حرفی بزنه که من مثلا امیر تتلو گوش میدم عه چه تفاهمی و اینجور چیزا... فک کنم بهش میگن هیتر نمیدونم دارم میگم یارو به ترفداراش فش خار مادر کشیده میگی کی اومده چی گفته من نگفتم اهنگاش بده یا چیزی دارم میگم یارو به ترفداراش فحش میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mushroom ارسال شده در May 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2023 آنها مرا میبینند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meyti ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 عالی نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در June 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۲/۳۱ در 12:50، PoOcH گفته است: دارم میگم یارو به ترفداراش فش خار مادر کشیده میگی کی اومده چی گفته من نگفتم اهنگاش بده یا چیزی دارم میگم یارو به ترفداراش فحش میده ++ چقد میتونی ..... باشی که به افرادی که باهات اینهمه سال فیت دادن یا طرفدارات فهش میدی بعضیا کلا کابلن ویرایش شده June 7, 2023 توسط NoTNeVeR 1 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yujiro ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 خوشمان آمد ایول نقل قول ?????? ?????’? ?????? ???? ??????? ???????.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 تو که سفیده پوستت ***(کتاب) نمیدی به دوستت؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 در 13 ساعت قبل، TaK گفته است: تو که سفیده پوستت ***(کتاب) نمیدی به دوستت؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در در ۱۳۹۹/۱/۳۰ در 23:55، DeaDHerO گفته است: توانا بود هر که با ما بود نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.