Clinkz ارسال شده در August 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2022 من توو ترکم خیلی وقته لق منفی فاز خنده بدخواهم تکلیف معلومه اون میگذره ما که بنده اصلاً سلامتی خ** ک** ها، همونی که بدی هاشو یاد داد به ما تهش چیشد مال ما رو خورد داد صدا ??3??? 1 نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در August 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2022 (ویرایش شده) ویرایش شده August 16, 2022 توسط JvDAdler نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XaViN ارسال شده در August 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2022 لبات عجب لبیه واو! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 (ویرایش شده) کو** من کمرم پره تو همی نجوری ک** می گی فقط از خودتفکر نمی کنی نمی جوئمت چون دهنم پره Pishro ویرایش شده August 28, 2022 توسط DeatShot نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در September 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2022 ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن 1 1 نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در October 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2022 ماهم طواف میکنیم ولی مث گرگ دوره طعمه نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaSiBiL ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 میخوان جلومو بگیرن؟ بیان جلومو بگیرن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mushroom ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 هوا پسه ولی بازم هوا همو داریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 زیرِ تیرِ چِراغِ برق، میشه با عِشق یجا رو اجاره کرد. جَدوَلِ نِظاره گرد، شیشتا جوون که به فکر تراولن HiCHKaS نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spider ارسال شده در January 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2023 طبیعت سر لج ور داشته با من نمیاد هیشکی حتی حرفاش به کارم اصا هم نمیخوام به عقب برم از خونمون میاد فقط درداش به یادم [Taziyaneh] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Voltage ارسال شده در January 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2023 (ویرایش شده) من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه هر روز حادثه، هر روز حادثه نبض های ما آلوده به جراحت و زخمه محکم تر بگیر که به باد نره چترت تو که باقیمونده ای از نجابت نسلت رها کن چترت رو اسارتت بسته Sorena ویرایش شده January 4, 2023 توسط Sorena نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در January 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2023 سم نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در January 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2023 اینجا ایرانه یه گربه ی هفت هزارساله ، که زندست تا وقتی که نفت خام داره. اینجا چهارفصله ولی تو دل مردمش ، فقط برف زمستونو سرمایه داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOR ارسال شده در January 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2023 یادتون رف یاد من موند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در January 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2023 چرا عوض کنم خودمو ، خودم ک خفنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Travis ارسال شده در February 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2023 ... Look Mom I Can Fly باد پیچید تو مزرعه ی گندم / گرم شدم من همه ی سرد رو * ایستادم احساس از حضوم گذشت / اشک درد رو شست غروبم شکست نقل قول ミ★ The Rulers Of The West Are OuTLawS ★彡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 به کاغذ برسون قیچی تیزه داریوش واسه سیم لخت پیریزه نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در March 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2023 ستاره ها بدون تاریکی نمی درخشند نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در March 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2023 (ویرایش شده) من یه اسلحه میخوام میخوام با این دنیا تسویه کنم ویرایش شده March 14, 2023 توسط Tip اشتباه نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrBiG ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mushroom ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 دوس پسرم خله ولم نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 تو چی میگی زبون بسته دوباره وقت زبون بازیته ؟ یا تهرون خالیه ؟ یا حاجیت خوابیده ؟ یا لاپات خاریده ؟ یا بابات پاریسه ؟ می دونی شوخی نی جدی به پات می پیچم می کشم گرمی و سردی روزگارو تو چشات می بینم ------------------------------------------------------------------------------------------------------- نمیخوام حتی یه مشعلِ کمنور تنهایی میزنم به لشکرِ نمرود✌ نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 در 22 ساعت قبل، NoTNeVeR گفته است: تو چی میگی زبون بسته دوباره وقت زبون بازیته ؟ یا تهرون خالیه ؟ یا حاجیت خوابیده ؟ یا لاپات خاریده ؟ یا بابات پاریسه ؟ می دونی شوخی نی جدی به پات می پیچم می کشم گرمی و سردی روزگارو تو چشات می بینم ------------------------------------------------------------------------------------------------------- نمیخوام حتی یه مشعلِ کمنور تنهایی میزنم به لشکرِ نمرود✌ بنازم نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در May 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 عجب نقل قول #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در May 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 (ویرایش شده) خا**هام بیشتر از م** های گندم Young sudden ویرایش شده May 18, 2023 توسط Asir نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.