رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

سلاممممممم می ارزم خدمت همه دوستان عزیز!

امروز با یه صندلی داغ... یا بهتره بگم آتشین در خدمت همه ی شما ها هستیم!

شخصی که امروز به اتاق بازجویی... چیز یعنی صندلی داغ دعوت میشن، کسی نیستن جز...

بله! آقای امیر @ShibeMarG!

خیلی خوش آمدید!

خب، دوستان میتونن هرگونه سوالی که دارن رو از جناب @ShibeMarG بپرسن!

اول از خودم شروع میکنم

1- اسم واقعیتون چیه؟ (همه دوستان که بدیها میدونن، اما برای اونایی که نمیدونن)

2- سن واقعیتون رو میتونیم داشته باشیم؟

3- چی شد که به سمپ اومدی؟

4- چی شد که به آرساکیا رسیدی؟

5- کی بهت سمپ و آرساکیا رو معرفی کرد؟

6- 5 تا از بهترین گانر های سرور به نظر خودتون؟ (باید بگم 4 تا، چون خودتون نفر اول این لیستید بالاخره)

7- 5 تا از بهترین چیتر های سرور؟ (که به نظرت لو نرفتن هنوز؟)

8- بهترین رفیقات توی سرور؟

9- به کدوم رفیقات بیشتر اعتماد داری؟

10- چی شد که با @Slap آشنا شدی؟

11- فوت و فن گانری رو به ما مده؟

12- @Slap یا @IllyA؟

13- اونی که تو سوال 12 گفتی یا @Olden؟

14- اونی که تو سوال 13 گفتی یا @Neverlose؟

15- به من از 100 تا 0 چند تا 100 میدی؟

16- اگه بهت بگن یه اسلحه داریم یه هاستری همیشگی، و اگه هاستری بگیری همه رفیفات رو باید باهاشون خداحافظی کنی و با اسلحه بکشیشون، و اگه اسلحه رو بگیری خودتو باید بکشی، کدومو انتخاب میکنی؟ ‌(اسلحه یا هاستری همیشگی)

17- اگه بهت 300 میلیون پول بدن ولی بگن باید 30 دقیقه توی بلایند دیت با @Olden بشینی، تو اونجا به مدت 30 دقیقه میمونی که 300 میلیونو بگیری یا نه؟

18- اگه بهت بگن تک به تک سره یه هاستر 6 عه 1 ساله باید با یک نفر دوئل بدی، اون نفر کیه؟ (باید از بین رفیقات باشه که توی سوال 8 گفتیا)

19- اگه غول چراغ جادو رو ببینی و بهت بگه @Integer کفتر میشه در عوض بی ام و میاد جلو خونت، بهش چی میگی؟

20- اگه میتونستی بری به National Guard در عوض اینکه به تعداد 9999999999999999 دفعه @Slap رو وانتد کیل بدی، انجام میدادی؟ یا میرفتی SFPD که به @Olden باید 9999999999999999 تا تیکت میدادی؟ یا اینکه میرفتی FBI و به @Integer 9999999999999999 تا فریسک میدادی و هر سری بهش 3 تا وانتد میدادی؟ کدوم رو میرفتی؟

خب دیگه اینم شد سوالات ما 😃

امیدوارم لذت ببرید

از دوستان عزیز هم دعوت میکنم تا در این تاپیک شرکت کنن

( @Slap @Neverlose @Olden @Berserker @IllyA @RedDragon @KrillZ @AmirMamad @Morti @Fayez @Martyn @angel @AngeI @Arvan @Shahrooz @Karim و بقیه ی دوستان )

• دوست دارم که 2

No matter how many fish in the Sea

It'd be so empty

WITHOUT ME

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114090-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-shibemarg/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و درود.

به به بریم برای چند تا سوال از امیر JF.

1. یه اسلحه بدن بهت illya رو میکشی؟

2. چند ساله با @Slap دوستی؟

3. من یا @IllyA ؟

4. BLL یا GSF ؟

5. @Olden یا @Slap

6. کی دسته متوسط رو ول میکنی؟

همینا کافیه فکر کنم ایده نداشتم دیگه.

National Guard On Top

1bf515_26file-0000000013e071f4be3ef50a6a

1057503-RedDragon

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114090-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-shibemarg/#findComment-1187600

اولین باری که بهت یاد دادم یه دستی بازی کنی و با دست دیگت یه کار دیگه کنی حست چی بود؟

ویرایش شده توسط Berserker
.

Sex

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114090-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-shibemarg/#findComment-1187604

@ShibeMarG چند سانته؟🗿💔

55ce07_25file-0000000015ec7246be22edfd27

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114090-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-shibemarg/#findComment-1187660

@ShibeMarG

1-چندتا دلیل بیار که چرا بجای متوسط نمیری NG یا هیتمن

2-کسایی که واقعا هم سطح یا ازت قوی ترن رو تگ کن

3- خودتو توصیف کن

4-تا حالا چیت یوز دادی؟

5- پینگت چرا اینقد خوبه

6- مشخصات سیستمت چیه 

7- بنظرت @Slap تو دوعل میزنه یا @Movement

8-اولین وار که رفتی چه حسی داشتی

9- بيشترين منفی که زدی چقدر بوده 

10- دوسم داری؟

11- بهم بوس میدی؟

ME:

Fatva.png

My GIRLFREIND:

iClean.png

THE TOWER BLOCKS RISE LIKE BROKEN TEETH

Apathy - EsDeeKid  

1:23/1:50         

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114090-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-shibemarg/#findComment-1187665

به به سلام امیر جون، نشستی رو صندلی داغ و ما هم وقتشه سوالامونو بپرسیم ازت

1. چی تو دوتا 1 دیدی که دوتا 2 بازی نمیکنی؟
  2. سه نفر رو نام ببر که ازت خودت بهتر بازی میکنن (سمپ رو میگم😞
  3. اگه میتونستی بین من و @Slap یکیمونو از روزگار محو کنی کدومو انتخاب میکردی و دلیل انتخابت چی بود؟
  4. در ادامه‌ی سوال قبلی، بنظرت اگه هرکدوممون رو نیست میکردی چه چیزهایی در حال حاضر تغییر میکرد؟ (منظورم از تغییر گذشته هست)
  5. حاضری اون رفیقت که بیشتر از همه اذیتت میکنه (زجر دادن، مسخره کردن و ...) رو برای همیشه با بهترین رفیقت برای همیشه داخل یه اتاق بزاری؟
  6. در ادامه‌ی سوال قبل در صورت گرفتن مزایا چطور؟
  7. بنظرت درحال حاضر چه کاری انجام بدی میتونی من رو به بیشترین مقدار فشار/عصبانیت برسونی؟
  8. از نظر تو در شرایط کنونی که در اون حاضر هستیم، کی میتونه بیشترین تاثیر مثبت رو بگذاره؟
  9. خیلی از پلیر ها به تعداد دفعات زیادی اسمشونو تغییر دادن، بنظرت دلیلش چی میتونه باشه و چرا تو این کار رو انجام نمیدی؟
  10. اگه بدونی یک نفر با کشته شدن خودش رو رها شده از مشکلات میدونه و حس میکنه وقتی بمیره راحت میشه، اگه بتونی این کار رو انجام میدی؟
  11. اگه یه بلیط یک طرفه به هر نقطه‌ای از جهان بهت بدن، کجا رو انتخاب میکنی؟ 
  12. در مورد سوال قبلی، اگه بتونی این بلیط رو به کسی هدیه بدی (ترجیح بدی که این حق انتخابتو به کسی دیگه بدی)، این بلیط رو برای خودت نگه میداری یا به کسی میدی؟
  13. بنظرت در حال حاضر چی میتونه واقعا خوشحالت کنه (منظورم خندیدن و سوپرایز نیست)؟
  14. چه شناختی از من داری و نظرت درمورد افکار و اعتقاداتم چیه؟
  15. اگه میتونستی به یک نفر یک قابلیت بدی (میتونه دارایی، توانایی، مشخصات و ... باشه)، به کی چه قابلیتی رو میدادی؟ (نمیتونی خودت رو بگی)
  16. کاری هست که یکی از رفیقات انجام بده و تو ازش متنفر باشی ولی نتونی/نخوای به روش بیاری؟
  17. سوال بالا، در مورد من این وجود داره؟
  18. اگه شرایط همینطوری بمونه، چند ماه دیگه وضعیتمون رو توی چه حالتی میبینی؟

AAAIBMM

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114090-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-shibemarg/#findComment-1187883

11 ساعت قبل، Integer گفته است:

سلاممممممم می ارزم خدمت همه دوستان عزیز!

امروز با یه صندلی داغ... یا بهتره بگم آتشین در خدمت همه ی شما ها هستیم!

شخصی که امروز به اتاق بازجویی... چیز یعنی صندلی داغ دعوت میشن، کسی نیستن جز...

بله! آقای امیر @ShibeMarG!

خیلی خوش آمدید!

خب، دوستان میتونن هرگونه سوالی که دارن رو از جناب @ShibeMarG بپرسن!

اول از خودم شروع میکنم

1- اسم واقعیتون چیه؟ (همه دوستان که بدیها میدونن، اما برای اونایی که نمیدونن) امیررضا

2- سن واقعیتون رو میتونیم داشته باشیم؟ 16

3- چی شد که به سمپ اومدی؟ رفیقام اومدن منم پشتشون

4- چی شد که به آرساکیا رسیدی؟ جواب سوال 3

5- کی بهت سمپ و آرساکیا رو معرفی کرد؟ @Slap

6- 5 تا از بهترین گانر های سرور به نظر خودتون؟ (باید بگم 4 تا، چون خودتون نفر اول این لیستید بالاخره) بله بله 4 تا میگم @Neon @pe3a  @Slap @Neverlose

7- 5 تا از بهترین چیتر های سرور؟ (که به نظرت لو نرفتن هنوز؟) فک کنم همه ی چیترا لو رفته باشن (بجز خودم)😂

8- بهترین رفیقات توی سرور؟ @Olden @Slap @IllyA @RedDragon @Berserker @Neverlose خودت @Karim @AngeI

9- به کدوم رفیقات بیشتر اعتماد داری؟ همه شون

10- چی شد که با @Slap آشنا شدی؟ رفیق @IllyA بود منم باهاش اوکی شدم

11- فوت و فن گانری رو به ما مده؟ خیر

12- @Slap یا @IllyA؟ @Slap 

13- اونی که تو سوال 12 گفتی یا @Olden؟ @Olden ( جفتشون یکین برام)

14- اونی که تو سوال 13 گفتی یا @Neverlose؟ @Olden

15- به من از 100 تا 0 چند تا 100 میدی؟ 2 تا

16- اگه بهت بگن یه اسلحه داریم یه هاستری همیشگی، و اگه هاستری بگیری همه رفیفات رو باید باهاشون خداحافظی کنی و با اسلحه بکشیشون، و اگه اسلحه رو بگیری خودتو باید بکشی، کدومو انتخاب میکنی؟ ‌(اسلحه یا هاستری همیشگی) اسلحه

17- اگه بهت 300 میلیون پول بدن ولی بگن باید 30 دقیقه توی بلایند دیت با @Olden بشینی، تو اونجا به مدت 30 دقیقه میمونی که 300 میلیونو بگیری یا نه؟ بله بله 😅

18- اگه بهت بگن تک به تک سره یه هاستر 6 عه 1 ساله باید با یک نفر دوئل بدی، اون نفر کیه؟ (باید از بین رفیقات باشه که توی سوال 8 گفتیا) @Berserker

19- اگه غول چراغ جادو رو ببینی و بهت بگه @Integer کفتر میشه در عوض بی ام و میاد جلو خونت، بهش چی میگی؟ میگم گم شو جواد منو ازم نگیر

20- اگه میتونستی بری به National Guard در عوض اینکه به تعداد 9999999999999999 دفعه @Slap رو وانتد کیل بدی، انجام میدادی؟ یا میرفتی SFPD که به @Olden باید 9999999999999999 تا تیکت میدادی؟ یا اینکه میرفتی FBI و به @Integer 9999999999999999 تا فریسک میدادی و هر سری بهش 3 تا وانتد میدادی؟ کدوم رو میرفتی؟ FBI میصرفه

خب دیگه اینم شد سوالات ما 😃

امیدوارم لذت ببرید

از دوستان عزیز هم دعوت میکنم تا در این تاپیک شرکت کنن

( @Slap @Neverlose @Olden @Berserker @IllyA @RedDragon @KrillZ @AmirMamad @Morti @Fayez @Martyn @angel @AngeI @Arvan @Shahrooz @Karim و بقیه ی دوستان )

11 ساعت قبل، RedDragon گفته است:

با سلام و درود.

به به بریم برای چند تا سوال از امیر JF.

1. یه اسلحه بدن بهت illya رو میکشی؟ نه

2. چند ساله با @Slap دوستی؟

3. من یا @IllyA ؟ @IllyA

4. BLL یا GSF ؟ BLL

5. @Olden یا @Slap : چون تو سوالا جواد علی رو انتخاب کردیم پس @Slap

6. کی دسته متوسط رو ول میکنی؟ شاید هرگز

همینا کافیه فکر کنم ایده نداشتم دیگه. 

11 ساعت قبل، Berserker گفته است:

اولین باری که بهت یاد دادم یه دستی بازی کنی و با دست دیگت یه کار دیگه کنی حست چی بود؟ اینکه یه آدم چقدر میتونه مغزش متفکر باشه 😄😄

10 ساعت قبل، AdlerShilang گفته است:

@ShibeMarG چند سانته؟🗿💔 19

10 ساعت قبل، Wuzi گفته است:

@ShibeMarG

1-چندتا دلیل بیار که چرا بجای متوسط نمیری NG یا هیتمن؟ چیزی بجز گانری نمیبینم تو سرور 

2-کسایی که واقعا هم سطح یا ازت قوی ترن رو تگ کن: @Slap @Berserker @Neverlose @Neon @pe3a @AmirLeGenD و خیلی های دیگه که ایدی فرومشون یادم نیست

3- خودتو توصیف کن: توصیفی ندارم از خودم که بدردت بخوره 

4-تا حالا چیت یوز دادی؟ خیر

5- پینگت چرا اینقد خوبه: Wifi

6- مشخصات سیستمت چیه: i3 12100f, rx580, ram 16, ssd 512

7- بنظرت @Slap تو دوعل میزنه یا @Movement: @Slap

8-اولین وار که رفتی چه حسی داشتی: حس نوب بودن 😂

9- بيشترين منفی که زدی چقدر بوده: -6

10- دوسم داری؟ بله

11- بهم بوس میدی؟ بله

• دوست دارم که 1
  • هاها 1

در من گورستانیست به نامَم که در آن هِزاران من مُرده،

این من که میبینی از دَرون درد متولد شده

ShibeMarg.png

❤️Love❤️

ArTiMiiS.png

❤️Love❤️

c8cf11_25b70011-25ab9c17-2588b527-25S8af

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114090-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-shibemarg/#findComment-1188349

16 دقیقه قبل، ShibeMarG گفته است:

ممنون ❤️😂

No matter how many fish in the Sea

It'd be so empty

WITHOUT ME

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114090-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-shibemarg/#findComment-1188353

8 ساعت قبل، Neverlose گفته است:

به به سلام امیر جون، نشستی رو صندلی داغ و ما هم وقتشه سوالامونو بپرسیم ازت

1. چی تو دوتا 1 دیدی که دوتا 2 بازی نمیکنی؟ سر بعضی از رفیقام که شرایط دوتا 2 رو ندارن و اینکه دوتا 1 از دوتا 2 سخت تره (همیشه سخت ترین ها بهترین هستن)
  2. سه نفر رو نام ببر که ازت خودت بهتر بازی میکنن (سمپ رو میگم😞) @Neon @pe3a @Slap
  3. اگه میتونستی بین من و @Slap یکیمونو از روزگار محو کنی کدومو انتخاب میکردی و دلیل انتخابت چی بود؟ تو، چون مهران نبود باهات آشنا نمیشدم
  4. در ادامه‌ی سوال قبلی، بنظرت اگه هرکدوممون رو نیست میکردی چه چیزهایی در حال حاضر تغییر میکرد؟ (منظورم از تغییر گذشته هست) خیلی چیزا که اینجا قابل گفتن نیست
  5. حاضری اون رفیقت که بیشتر از همه اذیتت میکنه (زجر دادن، مسخره کردن و ...) رو برای همیشه با بهترین رفیقت برای همیشه داخل یه اتاق بزاری؟ نه
  6. در ادامه‌ی سوال قبل در صورت گرفتن مزایا چطور؟ شاید
  7. بنظرت درحال حاضر چه کاری انجام بدی میتونی من رو به بیشترین مقدار فشار/عصبانیت برسونی؟ قبل فستیوال بن شم و  تورفا بک بخوره
  8. از نظر تو در شرایط کنونی که در اون حاضر هستیم، کی میتونه بیشترین تاثیر مثبت رو بگذاره؟ خودم
  9. خیلی از پلیر ها به تعداد دفعات زیادی اسمشونو تغییر دادن، بنظرت دلیلش چی میتونه باشه و چرا تو این کار رو انجام نمیدی؟ بعضی موقع یه نیک نیم فقط یه نیک نیم نیست، اونا شاید اینو نفهمن
  10. اگه بدونی یک نفر با کشته شدن خودش رو رها شده از مشکلات میدونه و حس میکنه وقتی بمیره راحت میشه، اگه بتونی این کار رو انجام میدی؟ صد در صد بله
  11. اگه یه بلیط یک طرفه به هر نقطه‌ای از جهان بهت بدن، کجا رو انتخاب میکنی؟ آمریکا
  12. در مورد سوال قبلی، اگه بتونی این بلیط رو به کسی هدیه بدی (ترجیح بدی که این حق انتخابتو به کسی دیگه بدی)، این بلیط رو برای خودت نگه میداری یا به کسی میدی؟ به کسه دیگه ای میدم
  13. بنظرت در حال حاضر چی میتونه واقعا خوشحالت کنه (منظورم خندیدن و سوپرایز نیست)؟ عوض شدن سیزن تو ایران
  14. چه شناختی از من داری و نظرت درمورد افکار و اعتقاداتم چیه؟ بنطر من که تو یک ادم شوخ و شاید در عین حال جدی هستی، افکارتم خوبن
  15. اگه میتونستی به یک نفر یک قابلیت بدی (میتونه دارایی، توانایی، مشخصات و ... باشه)، به کی چه قابلیتی رو میدادی؟ (نمیتونی خودت رو بگی) به @IllyA مغز میدادم که اینقد راش نده (تو دوتا 1)
  16. کاری هست که یکی از رفیقات انجام بده و تو ازش متنفر باشی ولی نتونی/نخوای به روش بیاری؟ بله
  17. سوال بالا، در مورد من این وجود داره؟ نه
  18. اگه شرایط همینطوری بمونه، چند ماه دیگه وضعیتمون رو توی چه حالتی میبینی؟ همیشه داره بدتر میشه، نمیدونم بدترین حالتش کجاست (امیدوارم به زودی تموم شه)

ShibeMarg.png

❤️Love❤️

ArTiMiiS.png

❤️Love❤️

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114090-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-shibemarg/#findComment-1188357

همه سوال پرسیدن ماهم بپرسیم!

1. اگه باید بین افراد نزدیکت یکی رو از زندگیت ورداری بزاری کنار، انتخابت چه کسیه؟
  2. اگه بهت این اجازه رو بدن که یک چیز رو توی ارساکیا عوض کنی (هرچیز) اون چه چیزی میتونه باشه؟
  3. اگه بخوای یه فکشن رو برای همیشه انتخاب کنی که توش بمونی، کدوم فکشنه؟
  4. اگه بهت بگن بهترین سیستم جهان رو بهت میدیم که میشه روش هرکاری کرد از تمرین چندین AI در ثانیه، تا بازی کردن هر گیمی که دلت بخواد همشم باهم باز باشن لگ نگیری، در عوض اینکه از سمپ و GTA SA برای همیشه خداحافظی کنی، اینکارو میکنی؟
  5. اگه لیدری یه فکشنو بدن و بگن میتونی 3 نفر رو بدون تست بیاری، انتخابت چه کساییه؟
  6. چرا دوتا یک رو به دوتا دو ترجیح میدی؟
  7. استراتژیت توی گانری چطوریه؟ راز مخفیت چیه؟
  8. در روز چند بار چک پیسی میشی؟
  9. بیشترین اسکورت توی وار چقدر بوده؟
  10. اگه بخوای یه نفر رو برای همیشه از سرور بن کنی بدون اینکه بتونه انبن شه یا با اکانت مولتی وارد سرور بشه، اون چه کسیه؟
  11. چه بازی ای خاطره بچگیاتو ساخت؟
  12. اگه قدرت اینو داشته باشی که از بین رفیقات، یه نفر رو تغییر بدی (هر تغییری که عشقت کشید، مثلا تغییر شخصیتی یا یک چیزی به یارو بدی) اون چه تغییریه؟
  13. 3 تا از بازی های مورد علاقت؟
  14. اگه یه روزی سمت و دوتا یک از صفحه روزگار حذف شه و نتونی بازی کنی، به چه گیمی مراجعه میکنی؟
  15. اگه بتونی به همه رفیقات یک چیزی بدی، اون چه چیزیه؟

Iliya Alizadeh Moghadam

BukkitJava, JS, Web, Bug Hunter, UX Writer, Game Modifier, Gamer and certified Python developer

Illya.png

My Bloodies

ShibeMarg.png

Slap.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114090-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-shibemarg/#findComment-1190843

7 ساعت قبل، IllyA گفته است:

همه سوال پرسیدن ماهم بپرسیم!

1. اگه باید بین افراد نزدیکت یکی رو از زندگیت ورداری بزاری کنار، انتخابت چه کسیه؟ هیچکس
  2. اگه بهت این اجازه رو بدن که یک چیز رو توی ارساکیا عوض کنی (هرچیز) اون چه چیزی میتونه باشه؟ اندروید پلیرا رو حذف میکنم
  3. اگه بخوای یه فکشن رو برای همیشه انتخاب کنی که توش بمونی، کدوم فکشنه؟ BLL
  4. اگه بهت بگن بهترین سیستم جهان رو بهت میدیم که میشه روش هرکاری کرد از تمرین چندین AI در ثانیه، تا بازی کردن هر گیمی که دلت بخواد همشم باهم باز باشن لگ نگیری، در عوض اینکه از سمپ و GTA SA برای همیشه خداحافظی کنی، اینکارو میکنی؟ اره
  5. اگه لیدری یه فکشنو بدن و بگن میتونی 3 نفر رو بدون تست بیاری، انتخابت چه کساییه؟ بستگی به فکشنی که لیدر شدم داره، اگه متوسط باشه  @Slap @Neverlose @pe3a
  6. چرا دوتا یک رو به دوتا دو ترجیح میدی؟ تو سوالا طاها جواب دادم
  7. استراتژیت توی گانری چطوریه؟ راز مخفیت چیه؟ آدم رازاشو فاش نمیکنه
  8. در روز چند بار چک پیسی میشی؟ 26
  9. بیشترین اسکورت توی وار چقدر بوده؟ +312
  10. اگه بخوای یه نفر رو برای همیشه از سرور بن کنی بدون اینکه بتونه انبن شه یا با اکانت مولتی وارد سرور بشه، اون چه کسیه؟ --
  11. چه بازی ای خاطره بچگیاتو ساخت؟ Clash of clans
  12. اگه قدرت اینو داشته باشی که از بین رفیقات، یه نفر رو تغییر بدی (هر تغییری که عشقت کشید، مثلا تغییر شخصیتی یا یک چیزی به یارو بدی) اون چه تغییریه؟ بهت قدرت تفکر میدادم
  13. 3 تا از بازی های مورد علاقت؟ Dota, Clash of clans, Cs
  14. اگه یه روزی سمت و دوتا یک از صفحه روزگار حذف شه و نتونی بازی کنی، به چه گیمی مراجعه میکنی؟ Dota 2
  15. اگه بتونی به همه رفیقات یک چیزی بدی، اون چه چیزیه؟ پول

ShibeMarg.png

❤️Love❤️

ArTiMiiS.png

❤️Love❤️

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114090-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-shibemarg/#findComment-1191493

• 3 هفته بعد...
در ۱۴۰۴/۹/۲۳ در 23:12، McQueen گفته است:

درود و احترام.

• تمامی تاپیک ها محدود به همان ماه بوده و به صورت دائمی تلقی نمی‌شود.
    در صورتی که بعد از گذشت یک هفته فردِ روی صندلی داغ پاسخی ندهد، تاپیک منقضی می‌شود.

بسته شد.

4f53-4ed224-25F1rst-Friends-24-08-2025-1

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕
1083428-Automat

دامن کشان، ساقی میخواران،  از کنار یاران، مست و گیسو افشان؛ می‌گریزد...

در جام می، از شرنگ دوری.. وز غم مهجوری؛ چون شرابی جوشان
"مِی بریزد"

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114090-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-shibemarg/#findComment-1234568

• McQueen موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...