Shayankerman ارسال شده در May 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2017 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا و و و و و • توضیحات: بله همونطور که میبینید ایشون به من گفتن شما 750k اول بدید و بعدش خونه و ماشین رو به من بدید تا این ماشین رو به شما بدم اون موقع ادمین ها هم afk بودن و من 750k رو دادم ولی ایشون زیر قولشون زدن و نه ماشین رو بهم دادن و نه خونه رو و در مدارک هم موجود هست از ادمین های محترم تقاضا میشود که پول من برگردانده شود چون زحمت زیادی کشیدم.با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): بالا نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/1139-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-ali-zapata/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.