Odin ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 در ۱۴۰۵/۲/۲۰ در 00:55، TahLiLGaR گفته است: خب خب خب سلامی دوباره عمو کیان @Odin 🫣 اینا همون سوالایی هست که خودت از من پرسیدی میخوام ببینم خودت چجوری بهشون جواب میدی سلام امیر جان,حله 1. یه بیوگرافی از خودت میگی؟ کیانم و مازندران زندگی میکنم 2. منو چقدر دوست داری؟ زیاددد 3. تاریخ دقیق تولدت رو بگو؟ 1388/5/28 4. دوست داری زندگی چه حیوانی رو تجربه کنی؟ گرگ و جگوار 5. کجا ها سفر کردی؟ همدان,تبریز,اصفهان,مشهد,شیراز,کرمانشاه و...... 6. دوست داری کجا سفر بکنی؟ چرا؟ کیش چون تا حالا نرفتم 7. بهترین جایی که تا حالا سفر کردی؟ شیراز 8. بدترین جایی که تا حالا سفر کردی؟ همه جا خوب بود 9. دوست داری به کدوم کشور سفر بکنی؟ آمریکا 10. دوست داری با کی بری سفر؟ چرا؟ با خودت😁 11. اگه میتونستی انتخاب کنی دوست داشتی تو کدوم کشور زندگی میکردی؟ آمریکاا 12. غذای مورد علاقت چیه؟ پیتزا و کباب 13. از چه غذایی بدت میاد؟ کلا از غذا هایی که توشون مایونز داره خوشم نمیاد 14. عجیب ترین غذایی که تا حالا خوردی چی بوده؟ یادم نیست والا 15. غذا درست کردن رو دوست داری؟ و اینکه بلدی؟ زیاد و اینکه یکچیز هایی هم بلدم 16. از بچگیت دلتنگ چی میشی؟ قیمتا💔 17. وقتی بچه بودی دوست داشتی چیکاره بشی؟ دامپزشک 18. دختر بچه دوست داری یا پسر بچه؟ (#منحرف_نباشیم) دختر بچه صددرصد 19. چرا اینجایی؟ جوابتو بدم 20. بهترین مسئولیتی که تا حالا داشتی چی بوده؟ نگهداری از حیوان خونگی 21. بدترین مسئولیتی که تا حالا داشتی چی بوده؟ نگهداری از حیوان خونگی 22. در چه چیز هایی مهارت داری؟ بهترینش رانندگیمه😂 23. شغل رویاییت چیه؟ بهش فکر نکردم والا 24. سخت ترین کاری که تا حالا کردی؟ یادم نیست راستش 25. اهدافت در زندگی چی هست؟ پول و پول و پول 26. در سه کلمه خودتو توصیف میکنی؟ کم صبر,منطقی,رفیق 27. در زندگی شعار خاصی داری؟ اگه داری چیه؟شعار خاصی ندارم 28. از چیه خودت خوشت میاد؟ اگه بخوام یک کاری رو انجام بدم انجامش میدم 29. مهم ترین کاری که واسه بهبود اوضاع زندگیت انجام دادی چی بوده؟ دور خودمو شلوغ نمیکنم 30. بهترین اتفاق هفته گذشته چی بود؟ اتفاق خاصی نیوفتاد 31. از چه قسمتی از روز خوشت میاد؟ چرا؟ شبا چون از شب خوشم میاد😂 32. اگه میتونستی تا آخر عمر یک سن ثابت داشته باشی چند سالگی رو انتخاب میکردی؟ 27 سالگی 33. سه تا آرزو کن که میخوای برآورده بشن؟ سلامتی و پول برای همه 34. از چه ورزشی خوشت میاد؟ والیبال 35. تا حالا ورزشی رو به صورت حرفه ای دنبال کردی؟ بله 36. آیا تا حالا توی تیم ورزشی بودی؟ بله 37. در حال ورزش میکنی؟ اگه آره چه ورزشی؟ والیبال و بدنسازی 38. انیمه میبینی؟ نه 39. انیمه مورد علاقت چیه؟ - 40. فیلم سینمایی مورد علاقت چیه؟ بیشتر سریال میبینم ولی سری های سریع و خشن رو خیلی دوست دارم 41. سریال مورد علاقت چیه؟ ViKing's 42. دوست داری کدوم بازیگر رو از نزدیک ببینی؟ Leonardo DiCaprio 43. دوست داشتی جای کی میبودی؟ (هرکسی) Ragnar 44. اگه میتونستی درمورد خودت یکچیز رو عوض کنی چه چیزی رو تغییر میدادی؟ بعضی از اخلاق هامو 45. دوست داری چجوری بمیری؟ (دور از جون) تصادف با ماشین 46. اگه میتونستی تو تاریخ سفر کنی و یک چیز رو تغییر بدی چی رو تغییر میدادی؟ میرفتم 57 47. دوست داری چه حیوان خانگی داشته باشی؟ گربه 48. دوست داشتی بجای کدوم حیوان زندگی میکردی؟ جواب داده بودم 49. اگه هر سوالی بپرسی جوابش رو بگیری چه سوالی میپرسی؟ تا کی؟ 50. چه شخصیت های معروفی رو از نزدیک دیدی؟ هیچکس 51. کنسرت چه کسایی تا حالا رفتی؟ اسمشو والا یادم رفت😂 52. اگه با چهار آدم معروف میتونستی تو یه رستوران شام بخوری کیا رو انتخاب میکردی؟ نمیدونم راستش 53. دوست داری چه مهارتی رو یاد بگیری؟ بهش فکر نکرده بودم 54. دوست داشتی در چه برهه ای از تاریخ زندگی بکنی؟ 30 سال قبل 55. بهترین خاطره زندگیت؟ دقیق یادم نمیاد 56. بدترین خاطره زندگیت؟ اینم همینطور 57. اگه زمان رو برگردونی عقب دوست داری با چه کسی وقتت رو بیشتر بگذرونی؟ خانواده 58. دوست داری به گذشته سفر بکنی یا آینده؟ گذشته 59.اگه به اینده سفر کنی دوست داری چه چیزی رو بدونی؟ اینکه تموم شد؟ 60. دوست داشتی چه قدرت فراطبیعی داشته باشی؟ نامرعی بشم 61. اگه میتونستی ذهن یک نفر رو بخونی کی رو انتخاب میکردی؟ بعدا بهت میگم😉 62. دوست داری به کدوم سیاره سفر کنی؟ همینجا خوبه 63. تا حالا موتور سیکلت روندی؟ بله 64. ماشین مورد علاقت چیه؟ Lamborghini Aventador SVJ 65. موتور مورد علاقت چیه؟ BMW S1000 RR 66. تا حالا واسه کسی گل فرستادی؟ بله 67. تا حالا زلزله تجربه کردی؟ بله 68. تا حالا سیل تجربه کردی؟ نه 69. تا حالا طوفان تجربه کردی؟ نه 70. کدوم رو ترجیح میدی برای مسافرت: قطار-ماشین-هواپیما-کشتی؟ هواپیما و ماشین 71. تا حالا مثل دختر لباس پوشیدی؟ (واسه پسرا) نه 72. الگو داری تو زندگیت؟ اگه داری کیه؟ الگو خاصی ندارم 73. تا حالا آلات موسیقی رو امتحان کردی؟ بله 74. کدوم رو ترجیح میدی:فیلم-موسیقی؟ موسیقی 75. تا حالا زیر بارون خیس شدی؟ (از روی عمد) زیادد 76. وقتی ناراحتی چیکار میکنی تا آروم بشی؟ با ماشین و سیگار و موسیقی خودمو آروم میکنم 77. بیشتر آنلاین رو ترجیح میدی یا واقعیت؟ واقعیت 78. تا حالا جایزه ای یا قرعه کشی برنده شدی؟ جایزه آره 79. تا حالا روح دیدی؟ نه 80. تا حالا شده بخوای دوش بگیری و آب گرم نباشه؟ زیاد 81. تا حالا از پله ها افتادی؟ نه 82. تا حالا شده به یکی زنگ بزنی ولی یادت بره که به کی زنگ زدی؟ چند باری آره😄 83. ترجیح میدی چه میوه ای باشی؟ سیب 84. میوه ی مورد علاقت؟ آلوچه و موز 85. رنگ مورد علاقت؟ مشکی و سرمه ایی 86. سحر خیزی یا شب زنده داری؟ شب زنده داری رو دوست دارم ولی سحر خیزم 87. ترجیح میدی بدون تلویزیون زندگی کنی یا بدون فست فود؟ تلویزیون 88. ترجیح میدی زشت و عاقل باشی یا خوشگل و نادان؟ زشت و عاقل 89. ترجیح میدی گذشته رو تغییر بدی یا آینده رو ببینی؟ گذشته رو تغییر بدم 90. ترجیح میدی به والدینت حقیقت رو بگی یا به بهترین رفیقت دروغ بگی؟ به بهترین رفیقم دروغ بگم 91. در 10 سال آینده خودتو کجا میبینی؟ یکجای خوبب 92. ترجیح میدی زشت و ثروتمند باشی یا خوشگل و فقیر؟ زشت و ثروتمند 93. ترجیح میدی همسایه هات فضول باشن یا پر سروصدا؟ پر سروصدا 94. بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی؟ یادم نیست حقیقتا 95. بهترین هدیه ای که دادی تا حالا چی بوده؟ طلا 96. چه کسی در زدگیت بیشترین تاثیر رو گذاشته؟ (جز خدا) خودم 97. اگه خدا رو ملاقات میکردی ازش چی میپرسیدی؟ بس نیست؟ 98. به خدا اعتقاد داری؟ آره 99. قرآن میخونی؟ حقیقتا نه 100. نماز میخونی؟ نه 101. اوقات فراغتت رو چجوری میگذرونی؟ میرم بیرون 102. شیطانی ترین کاری که تا حالا کردی چی بوده؟ اینجا جاش نیست😂 103. اگه یه طعم بستنی بودی دوست داشتی چه طعمی بودی؟ شکلاتی 104. شخصیت کارتونی مورد علاقت؟ چرا؟ تا حالا بهش فکر نکرده بودم 105. هوا چطوره؟ داره گرم میشه 106. خواننده مورد علاقت کیه؟ داریوش 107. پیتزا یا کباب؟ کباب 108. رشتت چیه؟ الکترونیک 109. نظرت راجب سربازی چیه؟ حیف 2 سال عمر 110. شب یا روز؟ شب خب خب بریم یکم راجب گیم سوال بپرسیم..... 111. تو گیم از کی خوشت میاد؟ فرند هام 112. تو گیم از کی بدت میاد؟ خودت میدونی دیگه 😂 113. فکشن مورد علاقت چیه؟ LSPD 114. ماشین مورد علاقت تو گیم چیه؟ Lamborghini/RoadTrain 115. PC یا Android؟ PC 116. کلن مورد علاقت تو سرور؟ [F] 117. Cmd مورد علاقت تو سرور؟ Q/ 118. با اونایی که مشکل داری چیکارشون میکنی؟ بپرس ازشون🤭 LS-LV-SF .119؟ LV 120. کی با آرساکیا اشنات کرد؟ @NoRecoil دستت بشکنه 121. نظرت راجب "The server is full" چیه؟ خیلی ت... و ک... بود 122. از کدوم ادمین خوشت میاد؟ @Shemr سلطاننن 123. تا حالا شده از یک تازه وارد تو سرور کلاهبرداری کنی؟ نههه 124. وقتی میری اسپان چه حسی پیدا میکنی؟ انگار رفتم مهدکودک 125. راسته که از جمعه (2026/5/1) بای دادی از سرور؟ چرا؟ آره ولی خب بخاطر یک کار بی ارزش چند روز بعدش لاگین کردم ولی در کل آره دوباره بای دادم😂 126. کل رفیقاتو تگ کن! شاید بعضی ها رو یادم بره و زشت میشه پس شرمنده! موفق باشی 💛 طرح کردن سوالا از جواب دادن بهشون خیلی راحت تر بود😂 :𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113869-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-ragnar/page/2/#findComment-1230625 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OConner ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 14 ساعت قبل، Odin گفته است: طرح کردن سوالا از جواب دادن بهشون خیلی راحت تر بود😂 دیگه کاریه که خودت کردی 😂 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113869-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-ragnar/page/2/#findComment-1231698 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Fayez،
0 واکنش
رفتن به پست