Duzakh ارسال شده در April 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2020 (ویرایش شده) فرم: توهین و تهدید $darky$/ • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: .... • توضیحات:ایشون وقتی من از جلوی خیابون که روبروی خونه اونهاست رد میشم بهم تیر میزنه 3 بار هم منو کشت ولی بعدش بهشون گفتم مشکلشون چیه باهام بحث کردن و بهم توهین کردند و بهم میگفتند که اگه از اینجا رد بشی میکشیمت. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده April 11, 2020 توسط Mobinaiden لینک مدرک رو اشتباه گذاشتم 1 باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Duzakh ارسال شده در April 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2020 من اصلا با شما کاری ندارم من چند بار داشتم با ماشین یا پیاده از اونجا رد میشدم خودتون به من تیر میزدین باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در April 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2020 خب وقتی میدونی اون میزنت شمام مثل اینکه بیکاری و از کیل شدنخوشت میاد نه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در April 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد ، مدارک کافی نیست. ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده