رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

سلام و درود خدمت شما دوستان بنده به خاطر اینکه (پیشنهادات و انتقادات) بسته هس 

این مطلب رو اینجا بیان میکنم 

دوستان نگاه کنید در بانک بازی یه چیزی بیاد به نام Tashilat و و اونایی که Level +30 هستن بتونن بگیرن چرا چون که ممکن هس بعضی اکانت بسازن و وام بگیرند و واسشون مهم نباشه سقف وام دهی تا 30 mil باشه و تا 3 ماه فرست باشد واسه تسفیه پول اگه بعد 3 ماه تسفیه نشود ان فرد نتواند ماشین بخرد House بخرد biz بخرد و هیچ پولی نتواند انتقال دهد و فقط میتواند بفروشد و محدودیت دیگه 

شاید ممکن باشد ان های که Level -30 باشد منفی بزنند ولی خوب داداش تو هم یه روزی level 30 میشی 

منتظر نظرات شما هستم

aee4-GIF-20260530-225231-913.gif

aee4-GIF-20260530-224939-198.gif

1167218-Bets

9425-IMG-20260521-162911-601.jpg

13:78

خوبیــــے، ڪردن‌ّ✞ به بعضیــہا ِ مانندَ ابّ دادن↻بـہ گلـ مصنوعیــے هست   یادتـہ : ساعتــہ 12:43        !":)🥀𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي 

وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113605-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D9%88%D8%A7%D9%85-%DB%8C%D8%A7-%D8%AA%D8%B3%D9%87%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میتونه چیزه خوبی باشه ولی چیزایی هست که خیلی اولویت بیشتری نسبت به این دارن

AAAIBMM

در ۱۴۰۵/۱/۲۸ در 21:37، Bets گفته است:

دوستان نگاه کنید در بانک بازی یه چیزی بیاد به نام Tashilat و و اونایی که Level +30 هستن بتونن بگیرن چرا چون که ممکن هس بعضی اکانت بسازن و وام بگیرند و واسشون مهم نباشه سقف وام دهی تا 30 mil باشه و تا 3 ماه فرست باشد واسه تسفیه پول اگه بعد 3 ماه تسفیه نشود ان فرد نتواند ماشین بخرد House بخرد biz بخرد و هیچ پولی نتواند انتقال دهد و فقط میتواند بفروشد و محدودیت دیگه 

شاید ممکن باشد ان های که Level -30 باشد منفی بزنند ولی خوب داداش تو هم یه روزی level 30 میشی 

منتظر نظرات شما هستم

پیشنهاد بدی نیست و لول هم بالای 20 بنظرم اوکی که بیشتر نفرات که نیاز دارن بتونن بگیرن و لول پایین نباشه که همه اک فیک بزنن پول بگیرن 

My account:

solo_king.png

روزی انسان ها خواهند فهمید که کلمات از گوله هم کشنده ترند 🙃🥲

کوره ها سرد شدن!. سبزه ها زرد شدند!.. خنده ها؟ درد شدند.! 

واکنش من با ۵ تا گوشی و یه دونه PC قرار پولدار بشم و پول پس ندم

به نظر من این پیشنهاد یکی از بهترین پیشنهاد های که توی سال های جاری در فروم و ارساکیا شنیدم اقای @Aliکجایی دقیقا کجایی

آره به نظرم خوب میشه ولی به نظرم از لول +25 باشه بهتره 

و بنظرم اگر مثال طرف تسفیه نکرد اگرم حتا داخل شغلی کار کرد 

پولش بره برا وام و دستش نیاد یا هوسش و ماشیناش خودکار به فروش 

برن 

1b54-InShot-20260525-211728104.gif

afdc-InShot-20260515-082331257.gif

5448-InShot-20260525-205534699.gif

Me

1182177-Heisrex

رو هر چیزی زوم نکن ، کیفیتش میاد پایین 

در ۱۴۰۵/۱/۲۸ در 20:37، Vaking گفته است:

منتظر نظرات شما هستم

پیشنهاد بدی نیست یه چند تا نقص داره یک اینکه اگه شخص پول را پرداخت نکرد مجازات شده و پول او منفی شده و باید پرداخت کند و یا تعلیق شود و تا پول را پرداخت نکردند نتوانند وارد بازی شوند و گزینه دیگر که بهش توجه میکنیم اینه که اشخاصی داخل بازی هستند که قدیمی هستند

و + چند تا اکانت مولتی دارند که لولشون بالا میباشد باید دقت داشته باشید که فقط با اکانت خودت بتوانند پول دریافت کنند و اکانت های مولتی

قفل شده و به هیچ وجه حق استفاده نداشته باشد از همچین گزینه ای و یا وقتی با اکانت مولتی برداشت یک بار دیگه با اکانت های دیگر نتواند مبلغی رو دریافت کند و اگر با اکانت مولتی خودت پول را پس ندهد مجازات شده و این مجازات روی اکانت اصلی اون فرد هم اعمال شود.

نظر من در این مورد

(-/+)

کامل نمیگم نظرم + و نمیگم - تا ببینیم چی میشه

بدرود

f07130_263abeeae8-c05d-4f29-92f5-e5218af

My main account

Akoma.png

Multi-person accounts:

BlacKHouNteR.png

OverShoT.png

درود موافقم ولی اینطوری

3 ساعت قبل، AliAkOmA گفته است:

پیشنهاد بدی نیست یه چند تا نقص داره یک اینکه اگه شخص پول را پرداخت نکرد مجازات شده و پول او منفی شده و باید پرداخت کند و یا تعلیق شود و تا پول را پرداخت نکردند نتوانند وارد بازی شوند و گزینه دیگر که بهش توجه میکنیم اینه که اشخاصی داخل بازی هستند که قدیمی هستند

و + چند تا اکانت مولتی دارند که لولشون بالا میباشد باید دقت داشته باشید که فقط با اکانت خودت بتوانند پول دریافت کنند و اکانت های مولتی

قفل شده و به هیچ وجه حق استفاده نداشته باشد از همچین گزینه ای و یا وقتی با اکانت مولتی برداشت یک بار دیگه با اکانت های دیگر نتواند مبلغی رو دریافت کند و بر اگر با اکانت مولتی خودت پول را پس ندهد مجازات شده و این مجازات روی اکانت اصلی اون فرد هم اعمال شود.

نظر من در این مورد

(-/+)

کامل نمیگم نظرم + و نمیگم - تا ببینیم چی میشه

ولی یه چند نکته دیگه هم هست

1 بعد از 5 اخطار فرد مربوطه بن ایپی شود و تا موقعی که پرداخت نکند نتونه وارد شود

2 روش پرداخت با گلد اندازه همون پول گلد باشه

3 فرد مربوطه نتونه هیچ انتقال به کسی داشته باشه و وقت پول که قبل وام داشته بتونه تا همون قدر انتقال بده 

4 کسی که وام بگیره بعد از 3 بار اخطار و پرداخت نکردن پول بار 4 ماشین هایه طرف مصادره شه و 5 خونه طرف 

برای لول 50+ بهتره

اما خب اگه طرف بای بده چی؟

4aac04_26IMG-20260604-231038.png

۱ ساعت قبل، KinGmT گفته است:

درود موافقم ولی اینطوری

ولی یه چند نکته دیگه هم هست

1 بعد از 5 اخطار فرد مربوطه بن ایپی شود و تا موقعی که پرداخت نکند نتونه وارد شود

2 روش پرداخت با گلد اندازه همون پول گلد باشه

3 فرد مربوطه نتونه هیچ انتقال به کسی داشته باشه و وقت پول که قبل وام داشته بتونه تا همون قدر انتقال بده 

4 کسی که وام بگیره بعد از 3 بار اخطار و پرداخت نکردن پول بار 4 ماشین هایه طرف مصادره شه و 5 خونه طرف 

نه دیگه بن آیپی نه

شاید طرف مثلا گیفت کارت یا ماشین داره میتونه سل بده پولش برگرده حساب صاف شه

شاید نخواد 1$ هم خرج گیم کنه خب

4aac04_26IMG-20260604-231038.png

تیم @Ali در حال پیگیری مشکله

General.png

1dbc12_25bece12-25InShot-۲۰۲۵۰۹۱۲-۱۴۳۴۴۹

در ۱۴۰۵/۱/۲۸ در 20:37، Vaking گفته است:

منتظر نظرات شما هستم

جامع نبود ولی موضوع خوبیه

d89203_26Slide2-PNG-ec87c7eec329d05f477a

• 2 هفته بعد...

نه دا اینطوری بدرد نمیخوره حداقل کاری کنند که مثلاً هرکس ۳ساعت بدون لف دادن از گیم داخل گیم باشن ی مبلغی دریافت کنند مثلاً ۲۰کی اینطوری 

1261330-KomanDu

قبلاً با این روش کلاهبرداری میکردم

بهش میگفتم بیا وام میدم بهت تو پولتو بده

اما خدا کیست 

TheBoT.png

اگه دوست داری از جنس مخالف متنفر باشی فقط کافیست آنها رو بشناسید!

دختر و پسر هم نداره 

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...