رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• توسعه دهنده

سلام و عرض ادب و احترام خدمت انجمن بازای خوبمون و صندلی داغ بازا

الان که بازارش گرمه,  گفتیم کی به کیه, یه صندلی داغ هم ما میزاریم.

حالا کیو قراره بشونیم رو صندلی ای که 24 ساعت با دمای مذاب حرارت دیده؟ کسی نیست جز مهمان ویژه @Neverlose

درسته, خاطره ای باهاش داری؟ نداری؟ میشناسیش؟ رندوم اومدی؟ عیب نداره, بیا تا با سیخ داغ اعتراف بگیریم!

راضی ای؟ @Neverlose

بریم سراغ سوالات از طرف خودم:

1- فرض کن داخل یک اتاق گیر افتادی, رفیقات: @pe3a @EaSy @Meta @AmirLeGenD @BlackIce @Heaven هم داخل یه شیشه ضد انفجار جلوت گیر افتادن, ازادی خودت و اونا بستگی به تو داره, 3 تا سیم داریم که چیکار کنی:

سیم ابی: @pe3a @EaSy رو با @Rayson @Mehrab کنار هم بزاری تا ابد در عوض خودت و بقیه اسامی ازادین که برین.

سیم سبز: @Meta @BlackIce @AmirLeGenD @Heaven رو با 90 تا کندوی زنبورای شکاری تنها بزاری تا ابد و در عوض خودت و @pe3a و @EaSy ازادین که برین.

سیم قرمز: تا اخر عمر داخل یه قفس زندگی کنی که توش 26 تا دارکوب وحشیه و در عوض بقیه راحت به زندگیشون میرسن (توجه: خانواده هم نمیتونی ببینی, فقط دارکوب)

کدوم سیم رو میبری؟

2- اگه مجبور باشی برای زنده موندن کسایی که تو زندگیت مهم هستن 24 ساعت به پلی لیست من گوش بدی, کدوم اهنگاشو انتخاب میکنی؟

3- فرض کن @DictatoR با تراکتور افتاده دنبالت, هیچ کاری نمیتونی بکنی جز اینکه یک نفر رو بهش قربانی بدی تا ولت کنه, کی رو میدی؟

4- فرض کن من به همراه نیروی پلیس اومدم در خونت, به جرم فساد الکترونیکی میخوام دستگیرت کنم, جملاتی که تو دادگاه علیه من و قاضی استفاده میکنی چیه؟

5- به رنگ پوستت از 0 تا 10 چند میدی؟

6- اگه صبح پاشی ببینی یه تونل زدم به محلتون دارم برق خونتون رو میدزدم اولین و دومین کاری که میکنی چیه؟

7- بهت چه مزایایی بدن حاضری @Areno رو با @Omen تا ابد توی یه اتاق 5 در 5 تنها بزاری؟

8- بی شوخی, ترسناک ترین گیمی که رفتی چی بوده و اگه بخوام 3 ساعت ببرمت دوباره بازیش کنی چی بهم میگی؟

9- فرض کن شب خوابیدی صبح بیدار شدی دیدی @Bogart بالا سرته 9 تا کلاش انداخته رو بدنت نمیتونی تکون بخوری انقدر سنگینه, چی بهش میگی و بعدش چی کار میکنی؟

10- فرض کن تو پارکینگ یه هتل هستیم, خودم و خودت, شبه و کسی بیدار نیست, یک دفعه متوجه میشی من تمام راه های خروج رو بستم, و هر ماشینی اونجاست صندوقش 3 تا حیوون داره که جهش یافته ان و بیماری های واگیردار ژنتیکی دارن

که با یک کلیک من روی سوییچم صندوقشون باز میشه و بهت حمله میکنن, اون لحظه که اینو بفهمی برام تعریف کن چیکار میکنی؟

11- فرض کن یک روز قدرت براورده کردن ارزوی @Meta رو داری, هر چیزی که بخواد, اما @Meta بدنش لال میشه و تکون هم نمیتونه بخوره, فلج شده انگار, چی براش براورده میکنی وقتی نمیتونه بهت بگه چی میخواد؟

12 - باید با @BlackIce یک سرقت انجام بدی, که کوشا باید هکرش باشه, اما هیچ ایده ای نداره که چجوری بانک سپه رو هک کنه, باید بهش اینکارو یاد بدی و ترتیب نقشه سرقت رو بچینی, اگه نچینی تروریست ها هر کسی که باهات نسبت خونی داره رو به قتل میرسونن.

بگو کیارو انتخاب میکنی برای دور کردن پلیس ها و نیروی بانک (نهایت 3 نفر)

کیارو انتخاب میکنی برای انتقال پول ها با وسیله نقلیه (نهایت 4 نفر)

نقش خودت هم بگو:

و نتیجه ای که فکر میکنی از این سرقت بگیری رو بگو

و اینکه چجوری کوشا رو هکر میکنی:

-------------------------

امیدوارم به سوالات هر چه سریع تر پاسخ بدی!

منتظر بقیه هم هستیم.

------------------------------------------------

Lion's Heart

------------------------------------------------

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

26 دقیقه قبل، Slap گفته است:

حالا کیو قراره بشونیم رو صندلی ای که 24 ساعت با دمای مذاب حرارت دیده؟ کسی نیست جز مهمان ویژه @Neverlose

درسته, خاطره ای باهاش داری؟ نداری؟ میشناسیش؟ رندوم اومدی؟ عیب نداره, بیا تا با سیخ داغ اعتراف بگیریم!

راضی ای؟ @Neverlose

1- فرض کن داخل یک اتاق گیر افتادی, رفیقات: @pe3a @EaSy @Meta @AmirLeGenD @BlackIce @Heaven هم داخل یه شیشه ضد انفجار جلوت گیر افتادن, ازادی خودت و اونا بستگی به تو داره, 3 تا سیم داریم که چیکار کنی:

سیم ابی: @pe3a @EaSy رو با @Rayson @Mehrab کنار هم بزاری تا ابد در عوض خودت و بقیه اسامی ازادین که برین.

سیم سبز: @Meta @BlackIce @AmirLeGenD @Heaven رو با 90 تا کندوی زنبورای شکاری تنها بزاری تا ابد و در عوض خودت و @pe3a و @EaSy ازادین که برین.

سیم قرمز: تا اخر عمر داخل یه قفس زندگی کنی که توش 26 تا دارکوب وحشیه و در عوض بقیه راحت به زندگیشون میرسن (توجه: خانواده هم نمیتونی ببینی, فقط دارکوب)

کدوم سیم رو میبری؟

2- اگه مجبور باشی برای زنده موندن کسایی که تو زندگیت مهم هستن 24 ساعت به پلی لیست من گوش بدی, کدوم اهنگاشو انتخاب میکنی؟

3- فرض کن @DictatoR با تراکتور افتاده دنبالت, هیچ کاری نمیتونی بکنی جز اینکه یک نفر رو بهش قربانی بدی تا ولت کنه, کی رو میدی؟

4- فرض کن من به همراه نیروی پلیس اومدم در خونت, به جرم فساد الکترونیکی میخوام دستگیرت کنم, جملاتی که تو دادگاه علیه من و قاضی استفاده میکنی چیه؟

6- اگه صبح پاشی ببینی یه تونل زدم به محلتون دارم برق خونتون رو میدزدم اولین و دومین کاری که میکنی چیه؟

7- بهت چه مزایایی بدن حاضری @Areno رو با @Omen تا ابد توی یه اتاق 5 در 5 تنها بزاری؟

8- بی شوخی, ترسناک ترین گیمی که رفتی چی بوده و اگه بخوام 3 ساعت ببرمت دوباره بازیش کنی چی بهم میگی؟

9- فرض کن شب خوابیدی صبح بیدار شدی دیدی @Bogart بالا سرته 9 تا کلاش انداخته رو بدنت نمیتونی تکون بخوری انقدر سنگینه, چی بهش میگی و بعدش چی کار میکنی؟

10- فرض کن تو پارکینگ یه هتل هستیم, خودم و خودت, شبه و کسی بیدار نیست, یک دفعه متوجه میشی من تمام راه های خروج رو بستم, و هر ماشینی اونجاست صندوقش 3 تا حیوون داره که جهش یافته ان و بیماری های واگیردار ژنتیکی دارن

که با یک کلیک من روی سوییچم صندوقشون باز میشه و بهت حمله میکنن, اون لحظه که اینو بفهمی برام تعریف کن چیکار میکنی؟

11- فرض کن یک روز قدرت براورده کردن ارزوی @Meta رو داری, هر چیزی که بخواد, اما @Meta بدنش لال میشه و تکون هم نمیتونه بخوره, فلج شده انگار, چی براش براورده میکنی وقتی نمیتونه بهت بگه چی میخواد؟

12 - باید با @BlackIce یک سرقت انجام بدی, که کوشا باید هکرش باشه, اما هیچ ایده ای نداره که چجوری بانک سپه رو هک کنه, باید بهش اینکارو یاد بدی و ترتیب نقشه سرقت رو بچینی, اگه نچینی تروریست ها هر کسی که باهات نسبت خونی داره رو به قتل میرسونن.

نقش خودت هم بگو:

منتظر بقیه هم هستیم.

فساد مغز ۱۰۰%

اینارو از کجات درمیاری کالبای مهران

ویرایش شده توسط EminenCe

برف زرد را نخور

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1178752

11 دقیقه قبل، Slap گفته است:

راضی ای؟ @Neverlose

کدوم سیم رو میبری؟ قرمز

2- اگه مجبور باشی برای زنده موندن کسایی که تو زندگیت مهم هستن 24 ساعت به پلی لیست من گوش بدی, کدوم اهنگاشو انتخاب میکنی؟ بجز ترک‌های وصل و دامبولی، همشون اوکیه

3- فرض کن @DictatoR با تراکتور افتاده دنبالت, هیچ کاری نمیتونی بکنی جز اینکه یک نفر رو بهش قربانی بدی تا ولت کنه, کی رو میدی؟ سواله خوبیه، خودت

شما نمیتونید این کار رو بکنید
میدونید چه فداکاری‌هایی کردم؟

5- به رنگ پوستت از 0 تا 10 چند میدی؟ جیکت در نیاد، 7

6- اگه صبح پاشی ببینی یه تونل زدم به محلتون دارم برق خونتون رو میدزدم اولین و دومین کاری که میکنی چیه؟ در مرحله اول لباس میپوشم و وسایلم رو برمیدارم، مرحله دوم از همون تونل میام خونتون (راه مستقیم بهتره مشتی)

7- بهت چه مزایایی بدن حاضری @Areno رو با @Omen تا ابد توی یه اتاق 5 در 5 تنها بزاری؟ اگه @BlackIce هم به این جمع اضافه کنی، نه تنها مزایا نمیخوام بلکه مزایا هم بهشون میدم

8- بی شوخی, ترسناک ترین گیمی که رفتی چی بوده و اگه بخوام 3 ساعت ببرمت دوباره بازیش کنی چی بهم میگی؟ تا به حال داخل گیمی از خود گیم نترسیدم، ولی اگه گیمی بگی پایتم

9- فرض کن شب خوابیدی صبح بیدار شدی دیدی @Bogart بالا سرته 9 تا کلاش انداخته رو بدنت نمیتونی تکون بخوری انقدر سنگینه, چی بهش میگی و بعدش چی کار میکنی؟ "مشتی خواب بودیم مرسوله رو اوردی سوپرایزمون کنی؟"
بعدش هم میریم سراغ پلن اصلی
(Those who know)

که با یک کلیک من روی سوییچم صندوقشون باز میشه و بهت حمله میکنن, اون لحظه که اینو بفهمی برام تعریف کن چیکار میکنی؟ هر بیماری ای که ازشون بگیرم به تو هم انتقال میدم (تاوان رفاقت)

11- فرض کن یک روز قدرت براورده کردن ارزوی @Meta رو داری, هر چیزی که بخواد, اما @Meta بدنش لال میشه و تکون هم نمیتونه بخوره, فلج شده انگار, چی براش براورده میکنی وقتی نمیتونه بهت بگه چی میخواد؟ بدن که لال نمیشه یزید، ولی برش میگردونم به سیرک

نقش خودت هم بگو: خودم پلیس رو دور میکردم همراه با @EaSy  و @ThiS
برای انتقال پول هم @pe3a @Heaven @AmirLeGenD

و نتیجه ای که فکر میکنی از این سرقت بگیری رو بگو: مثل همه‌ی کارهامون، Perfect!

این سوالو دقیقا نمیدونم ولی میدونم کل پولی که از این پروسه به من میرسه رو باید خرج تراپیست و اعصاب و روان کنم

منتظر بقیه هم هستیم.

• هاها 2

AAAIBMM

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1178761

درود @Neverlose

١ - فرض کن یه غول چراغ جادو یا چه می‌دونم، هر ابزار برآورده‌کننده‌ی خواسته‌ی دیگه‌ای به مدت یک روز در اختیارت قرار می‌گیره، ۳ تا خواسته یا آرزویی که «نمی‌خوای» برآورده بشن، چیا هستن؟

۲ - اگر زمانی خطایی مرتکب بشی، ترجیح می‌دی مجازاتت کدوم باشه؟ 

رنج کشیدن در سکوت، تنهایی و اغماء 

یا 

سرزنش شدن توسط افراد نزدیک بدون از دست دادن‌شون و تغییر دیدگاه مثبت یا خنثی‌شون به تو به دیدگاه منفی 

٣ - تفاوت Cheater با User؟ 

۴ - به نظرت یک «ذهن پیچیده، ترسناک و باهوش» چه ویژگی‌هایی داره؟ (بهتره بگیم فرد دارای این ذهن، چه خصائلی داره)

۵ - نظرت درباره‌ی اون دسته از افرادی که بیش از تمرکز بر افزایش و عمق‌بخشی یک دانش و مهارت مؤثر، به جویدن فرهنگ لغات و یادگیری کلمات و عبارات فارسی و عربی قلمبه‌سلمبه و سخت‌فهم توجه و تمرکز داشتن تا به‌اصطلاح بتونن «لفظ قلم» صحبت کنن، چیه؟ (یا شاید جفتش رو بشه با هم داشت، نمی‌دونم)

۶ - وارِ بدون موزیک خوب، مثل چیِ بدون چیه؟

۷ - نظر خلاصه‌ت درباره‌ی «فلسفه‌ی برنامه‌نویسی» و «برنامه‌نویسیِ فلسفی» چیه؟

۸ - آیا اگر جنایتی در بخشی از جهان اتفاق بیفته (چه کوچک و بی‌سروصدا و چه به‌صورت یک بمب خبری)، «دل‌سوزی غیرمؤثر»، نوعی «خودخواهی برای فرار از زحمت و رنج تفکر درباره‌ی علت، فلسفه و ماهیت اون جنایت و در نهایت (شاید هم میانه‌ش) ارائه‌ی راهکار برای توقف چنین جنایتی و امثالش» نیست؟

۹ - بیتِ «بیارامید صید، آسوده در دام / به شوقِ شادیِ روزِ رهیدن» می‌ارزه که بخوایم درباره‌ش فکر کنیم؟ 

۱۰ - اساساً تفاوتی بین "AlwaysWin" با "NeverLose" وجود داره؟ 

❤️

ویرایش شده توسط V700
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1178794

چرا سوالات یه جوریه😂😂

اما خدا کیست 

TheBoT.png

اگه دوست داری از جنس مخالف متنفر باشی فقط کافیست آنها رو بشناسید!

دختر و پسر هم نداره 

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1179058

9 ساعت قبل، V700 گفته است:

درود @Neverlose

١ - فرض کن یه غول چراغ جادو یا چه می‌دونم، هر ابزار برآورده‌کننده‌ی خواسته‌ی دیگه‌ای به مدت یک روز در اختیارت قرار می‌گیره، ۳ تا خواسته یا آرزویی که «نمی‌خوای» برآورده بشن، چیا هستن؟ صلح جهانی، مطلع شدن از تمامی نقاط جهان، اثبات وجود نداشتن چیزی به نام "خدا"

۲ - اگر زمانی خطایی مرتکب بشی، ترجیح می‌دی مجازاتت کدوم باشه؟ اولی رو ترجیح میدم

رنج کشیدن در سکوت، تنهایی و اغماء 

یا 

سرزنش شدن توسط افراد نزدیک بدون از دست دادن‌شون و تغییر دیدگاه مثبت یا خنثی‌شون به تو به دیدگاه منفی 

٣ - تفاوت Cheater با User؟ 
از دیدگاه شخصی من، User به اصطلاح، کسی هست که توسط چیزی که داره استفاده میشه، کنترل میشه. در سوی دیگر Cheater کسی هست که از توانایی چیزی که در حال استفاده اون هست، اطلاع داره و با اگاهی از عملکرد اونها، ازشون استفاده میکنه و میتونه اونهارو کنترل کنه.
این میتونه یک Cheater رو هزاران برابر ترسناک‌تر و خطرناک‌تر از چندین User در زمان کنه.

۴ - به نظرت یک «ذهن پیچیده، ترسناک و باهوش» چه ویژگی‌هایی داره؟ (بهتره بگیم فرد دارای این ذهن، چه خصائلی داره) خیلی خطرناک، غیرقابل پیشبینی و همیشه با ایده‌هایی که بسیار تازه و کارساز هستند

۵ - نظرت درباره‌ی اون دسته از افرادی که بیش از تمرکز بر افزایش و عمق‌بخشی یک دانش و مهارت مؤثر، به جویدن فرهنگ لغات و یادگیری کلمات و عبارات فارسی و عربی قلمبه‌سلمبه و سخت‌فهم توجه و تمرکز داشتن تا به‌اصطلاح بتونن «لفظ قلم» صحبت کنن، چیه؟ (یا شاید جفتش رو بشه با هم داشت، نمی‌دونم) وقتی یه شخصی تمرکز فردی‌ش رو از یک مهارت تغییر میده برای فرهنگ لغت و جلوه دادن اون مهارت، از دیدگاه من پوچ و توخالی هست. این نوع از صحبت کردن که به اصطلاح میشه گفت "لفظ قلم"، میبایست از اثر تلاش برای اموختن یک مهارت یا دانش سرچشمه بگیرد که در این موقعیت قابل احترام هست

۶ - وارِ بدون موزیک خوب، مثل چیِ بدون چیه؟ پرسش جالبی بود، مثل دیدن فیلم بدون صدا و زیرنویس

۷ - نظر خلاصه‌ت درباره‌ی «فلسفه‌ی برنامه‌نویسی» و «برنامه‌نویسیِ فلسفی» چیه؟ اصولا تمامی زبان‌هایی که با اون میشه برنامه نوشت، در نهایت یک لیست بلندبالا برای پردازنده هستند که به ترتیب پردازش بشن. این روند رو به صورت شخصی خیلی دوست دارم.
البته شاید بنده حرف شما رو درست متوجه نشده باشم و شما هدفتون دونستن رابطه بین برنامه‌نویسی و فلسفه باشه، در این صورت میبایست بگم که تاثیر مستقیمی داره توی فکر کردن، هرچه فکرتون بهتر باشه، میتونید راحت‌تر فکر کنید و خارج از چهارچوب تعیین شده. فلسفه هم بهتون کمک میکنه تا به این دیدگاه فکری برسید (البته که خودم فلسفه رو به طور جدی نخوندم، هرزگاهی برای باز شدن زاویه‌دید شخصیم مطالعش میکنم. منابعی هم که دارم معمولا داخل
Hidden Wikiهاست!)

۸ - آیا اگر جنایتی در بخشی از جهان اتفاق بیفته (چه کوچک و بی‌سروصدا و چه به‌صورت یک بمب خبری)، «دل‌سوزی غیرمؤثر»، نوعی «خودخواهی برای فرار از زحمت و رنج تفکر درباره‌ی علت، فلسفه و ماهیت اون جنایت و در نهایت (شاید هم میانه‌ش) ارائه‌ی راهکار برای توقف چنین جنایتی و امثالش» نیست؟ صد درصد همینه. این دلسوزی فقط برای این هست که اعلام کنن ما هم هستیم و میفهمیم، درصورتی که فرد با این ادعا، ثانیه‌‌ای از زمان روزانه‌ش رو صرف فکر این موضوع نمیکنه

۹ - بیتِ «بیارامید صید، آسوده در دام / به شوقِ شادیِ روزِ رهیدن» می‌ارزه که بخوایم درباره‌ش فکر کنیم؟ صد درصد

۱۰ - اساساً تفاوتی بین "AlwaysWin" با "NeverLose" وجود داره؟ از نظر معنایی تفاوتی بینشون نیست. منم زمانی که داشتم این اسم رو برای حضور در این مجموعه انتخاب کردم، هدفم معنای لغوی اون نبود.

❤️

سوالات جالب بود، مرسی که پرسیدی

AAAIBMM

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1179479

خب خب

آقا مایم بازی 😁

1- اگر حاظر بودی از ایران بری، با کی فرار میکردی و به کجا؟ (حداقل 3 نفر حداکثر 1 نفر)

2- اگر @Slap ببره یه جای خلوت اسلحه رو سرت بزاره واکنشت چیه؟ بعدش چیکار میکنی که اسلحه رو ازش بگیری؟ وقتی اسلحه رو گرفتی چیکار میکنی؟

3- اگه همین الان @Ali روت گوتو کنه بگه تعلیقی به هیچ دلیلی، واکنشت چی خواهد بود؟ چرا؟ چی بهش میگی؟ اگه @Ali بهت بگه یه نفر دیگه رو هم میتونی تعلیق کنی، کیرو با خودت به قبرستون میبری؟

4- بین رفیقات و آشناهات کی از همه گانر تره؟

5- کی چیتر تره؟

6- کی User تر؟

7- اگه میتونستی خیلی الکی یه رنک بگیری، کدومو انتخاب میکردی؟ چرا؟

8- نظرت راجبه iMobin Userها چیه؟ نظرت راجبه خودش چیه؟ به چیت دولوپینگیش از 100 تا 0 چند تا 0 میدی؟

9- اگه بگم @ShibeMarG دختره چند تا 0 درصد ممکنه باهاش بری تو عشقو عاشقی؟

10- از کی بیشتر متنفری توی این سرور؟ اگه میتونستی تعلیقش کنی، چیکار میکردی؟ اگه میتونستی کلا یه کار روش انجام بدی 0یکار میکردی؟

11- تا حالا جون یکی از رفیقای سفیدتو قسم خوردی یهو ببینی انجام شده کار؟ کیه اون؟ اون به نظرت ریکشنش بهت چیه؟

12- نظرت راجبه من چیه؟

13- چرا NeverLose؟

14- چرا @Slap بهم میگه فاتح کوچه خلوت های آرساکیا؟ (از خودش بپرسی شاید بهت بگه 😃)

15- از 100 تا 100 چند تا 100 میدی به سوالای من؟ (جز 100 عدد دیگه ای قبول نیست)

همین دیگه

No matter how many fish in the Sea

It'd be so empty

WITHOUT ME

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1179585

۱ ساعت قبل، Integer گفته است:

خب خب

آقا مایم بازی 😁

1- اگر حاظر بودی از ایران بری، با کی فرار میکردی و به کجا؟ (حداقل 3 نفر حداکثر 1 نفر) حداقل/حداکثر رو اشتباه نوشتی buffer overflow شد

2- اگر @Slap ببره یه جای خلوت اسلحه رو سرت بزاره واکنشت چیه؟ بعدش چیکار میکنی که اسلحه رو ازش بگیری؟ وقتی اسلحه رو گرفتی چیکار میکنی؟ بهش میگم "عه ببین فمبوی". تا برمیگرده نگاه کنه اسلحه رو میگیرم باهاش فمبوی‌ه رو میزنم 

3- اگه همین الان @Ali روت گوتو کنه بگه تعلیقی به هیچ دلیلی، واکنشت چی خواهد بود؟ چرا؟ چی بهش میگی؟ اگه @Ali بهت بگه یه نفر دیگه رو هم میتونی تعلیق کنی، کیرو با خودت به قبرستون میبری؟ بلاخره فهمید 😅، با خودمم یکیو تعلیق بخوام کنم میگم خودم

4- بین رفیقات و آشناهات کی از همه گانر تره؟ @EaSy

5- کی چیتر تره؟ @ThiS

6- کی User تر؟ نداریم

7- اگه میتونستی خیلی الکی یه رنک بگیری، کدومو انتخاب میکردی؟ چرا؟ رنک خاصی مد نظرم نیست، ولی اگه رنک مخصوصی بود که به صورت قاطع محرومیت چیت میزدم بدون اینکه مدرکی به کسی ارائه بدم که چیزی بلد نیست، اونو میخواستم

8- نظرت راجبه iMobin Userها چیه؟ نظرت راجبه خودش چیه؟ به چیت دولوپینگیش از 100 تا 0 چند تا 0 میدی؟ 
یوزرهاش زیادی ادعا میکنن، چند روز بعدش هم بن میخورن
خودش هم آدم خوبیه، یکم فقط حرفایی که میزنه صحت نداره
از 1 تا 100 شاید 33.3333334 بهش بدم، اونم سر اینکه حوصله داره و وقت میزاره

9- اگه بگم @ShibeMarG دختره چند تا 0 درصد ممکنه باهاش بری تو عشقو عاشقی؟ 100 درصد 

10- از کی بیشتر متنفری توی این سرور؟ اگه میتونستی تعلیقش کنی، چیکار میکردی؟ اگه میتونستی کلا یه کار روش انجام بدی 0یکار میکردی؟ زیاد هست، ولی کاریشون ندارم چون همینکه میان و پشتم حرف میزنن خودش یعنی خیلی براشون مهم‌ام، اگه میخواستم شرایطش بود خیلیاشونو تعلیق کنم

11- تا حالا جون یکی از رفیقای سفیدتو قسم خوردی یهو ببینی انجام شده کار؟ کیه اون؟ اون به نظرت ریکشنش بهت چیه؟ اره @EaSy، خیلی سفیده، شانسشم همینطور. ریاکشنشو نمیدونم

12- نظرت راجبه من چیه؟ بدون حاشیه بخوام بگم تو حوزه‌ای تلاش میکنی خودتو ثابت کنی که برای ثابت کردن خودت نیازی به صحبت نداری و باید کاری که انجام میدی اثباتت کنه و شناخته بشی

13- چرا NeverLose؟ چون بهترین بود

14- چرا @Slap بهم میگه فاتح کوچه خلوت های آرساکیا؟ (از خودش بپرسی شاید بهت بگه 😃یکی از دلایلشو توی سوال 12 گفتم، دلایل دیگشو خودش میدونه

15- از 100 تا 100 چند تا 100 میدی به سوالای من؟ (جز 100 عدد دیگه ای قبول نیست) 100!

همین دیگه

• مرسی 1
  • ناراحت 1

AAAIBMM

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1179742

5 دقیقه قبل، Neverlose گفته است:

عشقی عمو ❤️😂

No matter how many fish in the Sea

It'd be so empty

WITHOUT ME

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1179744

1 ساعت قبل، Neverlose گفته است:

بلخره یه صندلی داغ خوب دیدیم

ویرایش شده توسط Crack

:My acc

Crack.png

9e2d-e75622-26gallery11.jpg

𝐌𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐛𝐫𝐢𝐧𝐠𝐬 𝐩𝐨𝐰𝐞𝐫, 𝐩𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐛𝐫𝐢𝐧𝐠𝐬 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲, 𝐚𝐧𝐝 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 𝐛𝐫𝐢𝐧𝐠𝐬 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1179943

سلام نوووووور لوزززززرر عزیزم چطوری کلک؟

1- بنظرت فیلمایی حمید میفرسته چجور فیلمایین؟

2- من یا @Bogart؟

3- من یا @IHaMiD؟

4- من یا من؟

5- بنظرت iHamid بچه خوبیه؟

6- من کیم؟

7- یه مدت نبودی دلتنگت بودم بیبی، کجا بودی؟

8- من یا @Forces؟

9- تو ذهنت من چجور آدمیم؟

موفق باشی عزیزم - بدرود

ویرایش شده توسط GeneralAshkan
.

General.png

1dbc12_25bece12-25InShot-۲۰۲۵۰۹۱۲-۱۴۳۴۴۹

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1179976

1 ساعت قبل، GeneralAshkan گفته است:

سلام نوووووور لوزززززرر عزیزم چطوری کلک؟ قربونت برم

1- بنظرت فیلمایی حمید میفرسته چجور فیلمایین؟ با کیفیت

2- من یا @Bogart؟ @Bogart

3- من یا @IHaMiD؟ تو

4- من یا من؟ من

5- بنظرت iHamid بچه خوبیه؟ بله، پسر پاک و سالمیه

6- من کیم؟ من پژو هستم 

7- یه مدت نبودی دلتنگت بودم بیبی، کجا بودی؟ جایی به دور از سمپ

8- من یا @Forces؟ سخت شد ولی بازم خودت

9- تو ذهنت من چجور آدمیم؟ ظنز، با مرام، با حوصله و ...

موفق باشی عزیزم - بدرود

AAAIBMM

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1180192

10 ساعت قبل، AmirBoT گفته است:

چرا سوالات یه جوریه😂😂

والا

Afy.png

Rivald.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1180248

2 ساعت قبل، Neverlose گفته است:

دروددد دوباره من اومدم با سوالای جدیدم!

1- اسمت چیه؟

2- رنگ مورد علاقت چیه؟

3- غذای مورد علاقت چیه؟

4- ماشین مورد علاقت توی سمپ چیه؟

5- ماشین مورد علاقت توی واقعیت چیه (ایرانی)؟

6- ماشین مورد علاقت توی واقعیت چیه؟ (خارجی)؟

7- ترجیح میدی بری جهنم یا فیلم های با کیفیت @IHaMiDرو ببینی؟

8- بنظرت من چرا پژو ام زانتیا نیستم؟

9- بنظرت هابیل قابیلو کشت یا قابیل هابیلو؟

10- اسمت چیه؟

11- سواله بعدی؟

12- سواله قبلی؟

13- راسته هر سال یکسال بزرگتر میشی؟

14- ماشینت توی واقعیت چیه؟

15- چند سالته؟

16- بنظرت Nigga Women Or White Men؟

17- English or Spanish؟

فعلااا خوودااااحافظ

General.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1180544

۱ ساعت قبل، GeneralAshkan گفته است:

دروددد دوباره من اومدم با سوالای جدیدم!

1- اسمت چیه؟ طاها

2- رنگ مورد علاقت چیه؟ شاید آبی، بیشتر سیاه

3- غذای مورد علاقت چیه؟ سبزی پلو با ماهی

4- ماشین مورد علاقت توی سمپ چیه؟ Mountain bike

5- ماشین مورد علاقت توی واقعیت چیه (ایرانی)؟ چیز خاصی مد نظرم نیست

6- ماشین مورد علاقت توی واقعیت چیه؟ (خارجی)؟ M5, M3 یا Challanger hellcat

7- ترجیح میدی بری جهنم یا فیلم های با کیفیت @IHaMiDرو ببینی؟ جهنم رو ترجیح میدم

8- بنظرت من چرا پژو ام زانتیا نیستم؟ چون

9- بنظرت هابیل قابیلو کشت یا قابیل هابیلو؟ قابیل با هابیل بیل رو کشت (بیل گیتس)

10- اسمت چیه؟ طاها

11- سواله بعدی؟ قبلی

12- سواله قبلی؟ بعدی

13- راسته هر سال یکسال بزرگتر میشی؟ نه

14- ماشینت توی واقعیت چیه؟ هنوز ندارم

15- چند سالته؟ ۱۷

16- بنظرت Nigga Women Or White Men؟ White men

17- English or Spanish؟ پارسی

فعلااا خوودااااحافظ

AAAIBMM

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1180661

سلام

۱-الان که داری اینو می‌خونی اخرین بار کی زدی؟

۲-الان خوابی؟

۳- پتوت چه رنگیه؟ 

۴- سیستمت چیه؟ مشخصات بده

۵- با چه اپی ریکورد میکنی؟

۶ - رزولوشن گیمت چنده؟ 

۷- به عنوان کسی که هم اسمته و هم نامیم, تاحالا شده به که بخوای اسمت طاها نباشه؟ چون طاها کمه؟ یا تو سمپ کم طاها هست؟ 

من خوابم میاد تو چی؟ خ

خدافز

برف زرد را نخور

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1180729

۱ ساعت قبل، EminenCe گفته است:

سلام

۱-الان که داری اینو می‌خونی اخرین بار کی زدی؟ د اخه مشتی (11 روز پیش)

۲-الان خوابی؟ نه

۳- پتوت چه رنگیه؟ سیاه و خاکستری

۴- سیستمت چیه؟ مشخصات بده
Device Name    DESKTOP-I570KOO
Processor    Intel(R) Core(TM) i5-3350P CPU @ 3.10GHz   3.30 GHz
Installed RAM    8.00 GB
Storage    224 GB SSD MSI S270 240GB, 466 GB WDC WD5000AVDS-63U7B1
Graphics Card    AMD Radeon RX 580X (8 GB)
Device ID    3314CB19-BF64-4F6A-9E01-1DEF0CD37178
Product ID    00330-80000-00000-AA715
System Type    64-bit operating system, x64-based processor
Pen and touch    No pen or touch input is available for this display
کپی کردم

۵- با چه اپی ریکورد میکنی؟ AMD Software: Adrenalin Edition

۶ - رزولوشن گیمت چنده؟ 1366x768

۷- به عنوان کسی که هم اسمته و هم نامیم, تاحالا شده به که بخوای اسمت طاها نباشه؟ چون طاها کمه؟ یا تو سمپ کم طاها هست؟ اره خب، از اسمی که دارم زیاد خوشم نمیاد، شاید بخاطر اینه که تلفظش برای غربی ها سخته؛ شایدم اینقد بهم گفتن اسمت "قرانی" عه ازش زده شدم

من خوابم میاد تو چی؟ منم همینطور

خدافز

• دوست دارم که 1

AAAIBMM

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1180760

سلام بلادیییییییی ❤️

۱- بستنی لیس میزنی یا گاز میزنی  💦

۲- اگه دختر بودم میومدی منو بگیری 👰‍♀️

۳- میای موش تو سوراخ بازی کنیممم؟🌈

۴-چرا @Heaven انقدر ضعیفه؟؟؟

۵- کی با بقیه بلادیا بریم سفر ؟؟

@pe3a @Slap @Heaven @EaSy @BlackIce

۶- منو بیشتر دوس داری یا @ELN

۷- چشات چه رنگیه؟

۸- از من با استعداد تر هست؟

۹- دوس داری ۱۰ سال پیرتر شی ولی مثل من بودی ؟🤣

۱۰- یه بوس بده قلب داداش 

راستی از من خوشتیپ تر هست  ؟؟؟؟؟

https://s17.uupload.ir/files/xmirjafari/IMG_20260409_013656_710.jpg

https://s17.uupload.ir/files/xmirjafari/1774854508268.mp4

https://s17.uupload.ir/files/xmirjafari/1774854508268.mp4?play

BuRninG.png

LeGenD.png

دارای 20 دوره طلای 🥇 فستیوال Mafia برتر (Top 1)

🏆

IMG_20260501_192832_422.jpg

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1181215

56 دقیقه قبل، AmirLeGenD گفته است:

سلام بلادیییییییی ❤️

۱- بستنی لیس میزنی یا گاز میزنی  💦 هرکدوم تو بگی

۲- اگه دختر بودم میومدی منو بگیری 👰‍♀️ صد درصد

۳- میای موش تو سوراخ بازی کنیممم؟🌈 نه

۴-چرا @Heaven انقدر ضعیفه؟؟؟ اونم از خیلیا بهتره

۵- کی با بقیه بلادیا بریم سفر ؟؟

@pe3a @Slap @Heaven @EaSy @BlackIce

هرموقع تو بگی

۶- منو بیشتر دوس داری یا @ELN خودت

۷- چشات چه رنگیه؟ مشکی

۸- از من با استعداد تر هست؟ آره

۹- دوس داری ۱۰ سال پیرتر شی ولی مثل من بودی ؟🤣 هیچوقت

۱۰- یه بوس بده قلب داداش 

💋

راستی از من خوشتیپ تر هست  ؟؟؟؟؟ فک نکنم کسی پیدا شه

AAAIBMM

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1181319

20 ساعت قبل، V700 گفته است:

یا پذیرش؟ 

سوالات بسیار عجیب و غریبی پرسیدی، حس میکنم با یه مغز پر پیچ و خم رو به ام یا یه شخصی که به تازگی داره دچار اسکیزوفرنیا میشه!

یا یک سالن اجتماعات که چندین جامعه شناس و  فلسفه دان دور هم جمع شدن و به گفت و گو میپردازن

حس خیلی عجیبی نسبت به سوال های این تاپیک دارم و دلیلشم نمیدونم، کمی واضح تر توضیح بدید داستان از چه قراره؟

General.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1181377

در ۱۴۰۵/۱/۲۷ در 03:55، Slap گفته است:

راضی ای؟ @Neverlose

کدوم سیم رو میبری؟

نقش خودت هم بگو:

منتظر بقیه هم هستیم.

ناااااااه

b9421_2e1f02_24image0_2_2_2_2_1_gif_ef3b

• 74859-Bahram.png 

My Nigga

• 1088251-Best.png  

b9421_2e1f02_24image0_2_2_2_2_1_gif_ef3b

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1181472

سلام دختری. 

نظرت راجب سمپ چیه؟

بنظرت اگه agsamp بیاد بازم میتونن چیت بزنن؟

من یا @WarranT؟

قبول داری باجناقِ @WarranT آدم خوبیه؟

اگه بهت بگن از بین گانری و مدیریت یکی رو انتخاب کن کدومشو انتخاب میکردی؟

رشتت چیه؟

به درس بیشتر علاقه داری یا گیم؟

Hope, is never so lost that it cannot be found again

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113328-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-neverlose/#findComment-1181517

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...