Owner ارسال شده در April 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام. وارد شدن به پل باعث صدمه وارد شدن به ماشین میشود حتی با سرعت پایین. در فیلم مشخص است. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): فیلم با حجم 4 مگابایت: Video1 فیلم با حجم 40 مگابایت در صورت نیاز: Video2 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): مطمعناً خودتان بهتر از من روش برطرف کردن آن را بلد هستید. Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliwolfMD ارسال شده در April 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2020 در 16 ساعت قبل، JanSoN گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام. وارد شدن به پل باعث صدمه وارد شدن به ماشین میشود حتی با سرعت پایین. در فیلم مشخص است. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): فیلم با حجم 4 مگابایت: Video1 فیلم با حجم 40 مگابایت در صورت نیاز: Video2 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): مطمعناً خودتان بهتر از من روش برطرف کردن آن را بلد هستید. قبول دارم پل به صورت شیب بسیار زیاد به سمت بالا رفته و تقریبا بعد از 3 بالا و پایین شدن از ماشیت دود میاد بیرون : | ولی فکر نکنم بشه کاریش کرد . صاحباش راضی نیستند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sarbazhacker ارسال شده در April 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: میخاستم ک برم به جزیره وارد پل شدم یکمی دور شدم بعد بقیه پل دیده نشد بعد اینکه افتادم تو آب پل مشخص شد و ماشینم اومد بالا نصف ماشین زیر پل و نصفش بالایه پل اومد و ماشینم دود گرفت و دودش همچنان زیاد شد در اخر ترکید= منفجر شد و (یادم رفت ک عکس بگیرم ) و این باگ رو تو { چهار راه ls هم دیدم ک جلویه ماشین نصفش رفته زمین ( و من نه ping بازی ام موشکل داره ن لاگ هستم خیلی روان پلی میدم ) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): عکس نتونستم بگیرم یادم نبود فکرم به ترکیدن= منفجر شدن ماشین مشغول شد ولی اگ خواستین نشون میدم یکی بفرستین پیش من یا خودتون برسی کنید - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): اگه سرعت ماشین یکم کم باشه اینطوری نمیشه و من سرعتم خوب بود چون این باگ تو (چهار راه ls هم دیدم) و لاگ نباشن ک من لاگ هم نبودم خوشحال میشم باگ رو رفع کنید چون ب ظرر پلیر هاست من ک بیمه نداشت ماشینم - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: میخاستم ک برم به جزیره وارد پل شدم یکمی دور شدم بعد بقیه پل دیده نشد بعد اینکه افتادم تو آب پل مشخص شد و ماشینم اومد بالا نصف ماشین زیر پل و نصفش بالایه پل اومد و ماشینم دود گرفت و دودش همچنان زیاد شد در اخر ترکید= منفجر شد و این باگ رو تو { چهار راه ls هم دیدم ک جلویه ماشین نصفش رفته زمین ( و من نه ping بازی ام موشکل داره ن لاگ هستم خیلی روان پلی میدم ) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): (عکس اول ) (عکس دوم - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): اگه سرعت ماشین یکم کم باشه اینطوری نمیشه و من سرعتم خوب بود چون این باگ تو (چهار راه ls هم دیدم) و لاگ نباشن ک من لاگ هم نبودم خوشحال میشم باگ رو رفع کنید چون ب ظرر پلیر هاست من ک بیمه نداشت ماشینم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 26, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2020 با سلام. به باگ های مربوط به مپ رسیدگی نمی شود. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده