iNSANE ارسال شده در April 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون پست من رو توی فروم قبول کردن و هیچی زیر اون پست نوشته نشده بود که نمی دونم با لیدر تماس نگیرید و اینا مدرک هم دارم ولی وقتی با ایشون تماس گرفتم گفتن که درخواست شما رد شد اگه اینجوری بود که تماس بگیریم ردیم پس چرا زیر قبولی دزخواست من اینا رو ننوشته بود؟ اگه مینوشت من میدونستم که نباید این کار رو کنم. • مدارک (فیلم یا عکس): I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در April 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم فرد مربوطه دیگر در تیم کارکنان حضور ندارد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده