WICHWARDEN ارسال شده در April 13 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: ایشون در ایونت مسابقه با ماشین Race نا عدالتی به این گونه انجام دادن : اول که آیدی mehrsa_nob عقب تر از خط پایانی زمین میخورد و فرد دیگر از ان پیروز میشود ولی همچنان Balen و هلپر های ایونت mehrsa_nob را وینر اعلام میکنند در بحث مسابقه بنده هم همین اتفاق افتاد بنده عقب تر از خط پایانی از فرد جلو زدم و وینر شدم اما ایشون بنده رو کیل دادن از شما ادمین محترم درخواست میکنم که بگویید Balen فیلم ایونت را تا ۲۴ ساعت آینده ارسال کند. • مدارک (فیلم یا عکس): اولویت اصلی ریکورد با organizer و helpers ایونت هست. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113040-%D8%A8%DB%8C-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%AA-balen/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clove ارسال شده در April 15 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15 در ۱۴۰۵/۱/۲۵ در 00:39، ALPHACLAN گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: ایشون در ایونت مسابقه با ماشین Race نا عدالتی به این گونه انجام دادن : اول که آیدی mehrsa_nob عقب تر از خط پایانی زمین میخورد و فرد دیگر از ان پیروز میشود ولی همچنان Balen و هلپر های ایونت mehrsa_nob را وینر اعلام میکنند در بحث مسابقه بنده هم همین اتفاق افتاد بنده عقب تر از خط پایانی از فرد جلو زدم و وینر شدم اما ایشون بنده رو کیل دادن از شما ادمین محترم درخواست میکنم که بگویید Balen فیلم ایونت را تا ۲۴ ساعت آینده ارسال کند. • مدارک (فیلم یا عکس): اولویت اصلی ریکورد با organizer و helpers ایونت هست. با سلام شکایت شما رد شد باید مدرک ارائه بدید که اصلا شما در ایونت بودید یا خیر موفق باشید بسته شد در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113040-%D8%A8%DB%8C-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%AA-balen/#findComment-1176845 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده