رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

2upac/فحاشی و ایجاد مزاحمت

09383109264

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:Kian.81.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:2upac.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل %24darky%24.png

• توضیحات:با سلام و احترام خدمت موسس و آدمین های عزیز من واقعا یه جوری شده که از خود این که هیچ از بازی منو زده کرده الان ۳ هفته مهلت دادم یا مزاحم میشه میکشه و یا فحش ناموس و رکیک میده خواهشا مجازاتش کنید از باگ ها هم سو استفاده میکنه

• مدارک (فیلمِ یا عکس):rmne_e6f43818-2e94-42c8-90c4-f001fb2d42b
در 5 دقیقه قبل، 09383109264 گفته است:

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:Kian.81.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:2upac.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل %24darky%24.png

• توضیحات:با سلام و احترام خدمت موسس و ادمین های عزیز من واقعا یه جوری شده که از خود این که هیچ از بازی منو زده کرده الان ۳ هفته مهلت دادم یا مزاحم میشه میکشه و یا فحش ناموس و رکیک میده خواهشا مجازاتش کنید از باگ ها هم سو استفاده میکنه

• مدارک (فیلمِ یا عکس):rmne_e6f43818-2e94-42c8-90c4-f001fb2d42b

• چی چی 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام همین کیان و ابولفضل)darkyتو  چهارراه به همین شخص اقدام به فحاشی میکردن و اسپم میزدن که دوستم مدرک گرفته و در تاپیک دیگر شکایت میکنم!

• مرسی 1

باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم?️‍♂️

لینک به دیدگاه

قطعا خودشون یکاری کردن منم از  این کیان مزاحمت و حرفای رکیک زیاد دیدم اشکال از خوده کیان هست

• دوست دارم که 1

باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی

تا بهترینا به سراغت بیان!

??? ????? ???????? ????? ?? ? ????????

برای  هر  منفی  ی  مثبت  وجود  داره?

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...