09383109264 ارسال شده در April 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل • توضیحات:با سلام و احترام خدمت موسس و آدمین های عزیز من واقعا یه جوری شده که از خود این که هیچ از بازی منو زده کرده الان ۳ هفته مهلت دادم یا مزاحم میشه میکشه و یا فحش ناموس و رکیک میده خواهشا مجازاتش کنید از باگ ها هم سو استفاده میکنه • مدارک (فیلمِ یا عکس): در 5 دقیقه قبل، 09383109264 گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل • توضیحات:با سلام و احترام خدمت موسس و ادمین های عزیز من واقعا یه جوری شده که از خود این که هیچ از بازی منو زده کرده الان ۳ هفته مهلت دادم یا مزاحم میشه میکشه و یا فحش ناموس و رکیک میده خواهشا مجازاتش کنید از باگ ها هم سو استفاده میکنه • مدارک (فیلمِ یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در April 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2020 با سلام همین کیان و ابولفضل)darkyتو چهارراه به همین شخص اقدام به فحاشی میکردن و اسپم میزدن که دوستم مدرک گرفته و در تاپیک دیگر شکایت میکنم! 1 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Duzakh ارسال شده در April 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2020 قطعا خودشون یکاری کردن منم از این کیان مزاحمت و حرفای رکیک زیاد دیدم اشکال از خوده کیان هست 1 باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در April 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما پذیرفته شد ، بازیکن مورد نظر مجازات شد ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده