رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

اگر که بخوام از اولین خاطرم درمورد تولید محتوا بگم این بود که من حدود به ۳ یا ۴ سال پیش یک کانال اپارات درست کردم که کاری به اسمش نداریم من تونستم توی کانالم موفق بشم و بتونم شروط درامد زایی رو فعال کنم ولی موقعی که فعال کردم اونا گفتن که تو به این دلیل که صورت و صدات در اون ویدئوها نبوده درامد شامل شما نمی شه بعد من همش با خودم فک میکردم چرا آخه بیام ۲سال زحمت بکشم برای این دیدم که نشد ناراحت شدم با خودم میگفتم چرا باید ایم بچه سال های دیگه حمایت بشن تازه اون ها ویدیو هاشونو از بقیه میگرفتن حالا بیخیال من قبل جنگ ۱۲ روزه رفتم یوتوب تا اینکه شروع کردم به ویدیو آپلود کردن جنگ شد بعدش دوباره اومدم بزارم اعتراضات شد باز دوباره اومدم جنگ شد این بود از شانس من 😂😂😂

3 ساعت قبل، Artur000 گفته است:

اگر که بخوام از اولین خاطرم درمورد تولید محتوا بگم این بود که من حدود به ۳ یا ۴ سال پیش یک کانال اپارات درست کردم که کاری به اسمش نداریم من تونستم توی کانالم موفق بشم و بتونم شروط درامد زایی رو فعال کنم ولی موقعی که فعال کردم اونا گفتن که تو به این دلیل که صورت و صدات در اون ویدئوها نبوده درامد شامل شما نمی شه بعد من همش با خودم فک میکردم چرا آخه بیام ۲سال زحمت بکشم برای این دیدم که نشد ناراحت شدم با خودم میگفتم چرا باید ایم بچه سال های دیگه حمایت بشن تازه اون ها ویدیو هاشونو از بقیه میگرفتن حالا بیخیال من قبل جنگ ۱۲ روزه رفتم یوتوب تا اینکه شروع کردم به ویدیو آپلود کردن جنگ شد بعدش دوباره اومدم بزارم اعتراضات شد باز دوباره اومدم جنگ شد این بود از شانس من 😂😂😂

اولین بار آپارات تا به 1 هزار دنبال کننده رسیدم اپارات که 26 صلوات براش میفرستم اکانتم رو تعلیق کرد 😂

fc60-Tumblr-l-104351364056649.gif

Mamad_old ______________________________________________________________________________________________:)

1258977-mamad293.ir.png

___________________________________________________________________________________________________________:)

🌙

mamad293.png

حقیقت من خودم (تبلغات محسوب نشه تو روبیکا) فعالیت میکنم اولین تولید محتوام یه ادیت بود که با ماکت هذم درست کرده بودم خیلی چرت بود دیوه چون هر کسی یه اولی باری داره منم تلاشمو کردم و الان خیلی ادیتم حرفه ای تر شده

ویرایش شده توسط Erfanhkx
اشتباه تایپی

5841-InShot-20260508-235922139.gif

256f-BIKHODA-.png

تولید محتوا نکردم 

علاقه هم نداشتم

اما خدا کیست 

TheBoT.png

اگه دوست داری از جنس مخالف متنفر باشی فقط کافیست آنها رو بشناسید!

دختر و پسر هم نداره 

7 ساعت قبل، mamad293 گفته است:

اولین بار آپارات تا به 1 هزار دنبال کننده رسیدم اپارات که 26 صلوات براش میفرستم اکانتم رو تعلیق کرد 😂

من خودم اون زمان یک ویدیو گذاشتم از rd2 کل قسمت هاشو گذاشتم تو یکیش یکم لای می می های یک خانمی معلوم بود ویدیو رو پاک کرد اکانتم ۲رو بن کرد 😂😂

51 دقیقه قبل، AmirBoT گفته است:

تولید محتوا نکردم 

علاقه هم نداشتم

هرچی نظر خودته عزیز 

7 ساعت قبل، Erfanhkx گفته است:

حقیقت من خودم (تبلغات محسوب نشه تو روبیکا) فعالیت میکنم اولین تولید محتوام یه ادیت بود که با ماکت هذم درست کرده بودم خیلی چرت بود دیوه چون هر کسی یه اولی باری داره منم تلاشمو کردم و الان خیلی ادیتم حرفه ای تر شده

اره همه از همون اول خوب شروع نکردن همه اولش تازه کار بودن بعد از مرور زمان بهتر میشی مثلا من خودم این اولین میکروفون من بود 9a7b-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B0%DB%B

۱ ساعت قبل، Artur000 گفته است:

من خودم اون زمان یک ویدیو گذاشتم از rd2 کل قسمت هاشو گذاشتم تو یکیش یکم لای می می های یک خانمی معلوم بود ویدیو رو پاک کرد اکانتم ۲رو بن کرد 😂😂

هرچی نظر خودته عزیز 

اره همه از همون اول خوب شروع نکردن همه اولش تازه کار بودن بعد از مرور زمان بهتر میشی مثلا من خودم این اولین میکروفون من بود 9a7b-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B0%DB%B

در حال ریزش پشم !

256f-BIKHODA-.png

تولید محتوا نکردم 

تو یک ایرانی ای که در وجودت، 

هزار سال تمدن جریان دارد،

وهر قطره خونت، نغمه ای از آهنگ این سرزمین است.

جاوید ایران

ME AND BRO

Clio.png

Eksir.png

وقتی جوون تر بودم ویدیو از گیم پلی خودم توی یوتیوب و اینستاگرام آپلود میکردم موفق شدم داخل یوتیوب 400 خورده ای ساب و داخل اینستاگرام 2 کا فالوور بگیرم ولی خب هرچیزی که پشتوانه نداشته باشه به مرور زمان از بین میره و اون چنل هام برای همیشه قراره خاک بخوره...

• دوست دارم که 1
  • ناراحت 1

خواستند مارا دفع کنند ، غافل از اینکه بذر بودیم ؛

e1d826_24a0aa24-24animation-gif-mp4.gif

DostoevSky.png

e1d826_24a0aa24-24animation-gif-mp4.gif

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...