TuKu ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 میخوام کتابی رو بهتون معرفی کنم به نام دنیای سوفی. کتابی که خودم باهاش عاشق فلسفه شدم و شرط میبندم کسی که به این موضوعات علاقه داره خیلی میتونه براش لذتبخش باشه. معرفی کلی: عنوان: دنیای سوفی نویسنده: یوستین گردر (Jostein Gaarder) ژانر: رمان فلسفی، آموزش فلسفه برای عموم سال انتشار: 1991 مخاطب: نوجوانان، جوانان و هر کسی که میخواهد فلسفه را ساده و داستانی یاد بگیرد. اما محتوای این کتاب؛ داستان درباره دختریه به نام سوفی آموندسن، که نامههای ناشناسی دریافت میکنه. نامههایی که این سوالات رو میپرسن: ما کی هستیم؟ جهان چیه؟ ما از کجا اومدیم؟ جهان چطوری بوجود اومده و آیا قراره روزی به پایان برسه؟ معنای زندگی چیه؟ و... . این کتاب با دو شخصیت سوفی آموندسن و فیلسوفی به نام آلبرتو ناکس توضیحاتی از فلسفه یونان باستان تا عصر معاصر و همچنین فلسفهای که امروزه باهاش سروکار داریم، ارائه میده و سعی میکنه به سوالاتی که همه آدمها در هر نقطه از جهان و در هر نقطه از زمان به ذهنشون رسیده و برای اون جوابی نداشتن، پاسخ بده. این کتاب متشکل از روایت داستانی و درسهای منظم فلسفهست، که برای مخاطب حوصلهسر بر نباشه. من خودم بهعنوان یه فارغالتحصیل رشته علوم انسانی این کتابو به دوستانی که هدفشون علوم انسانیه یا در حال تحصیل در این رشتهان یا اینکه به این موضوعات علاقه شخصی دارن، پیشنهاد میکنم. موفق و پیروز باشید. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112077-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D9%81%DB%8C/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeF ارسال شده در April 9 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9 عالی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112077-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D9%81%DB%8C/#findComment-1166296 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری