ManiDemon ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: .... • توضیحات: این فرد به من گفت میای duel در عکس 1 هم مشخصه و من به ایشون جوابی ندادم چون در حاله صحبت کردن در f/ بودم بعد این فرد combat shotgun کشیدند و من را کشتند و من به اون wanted level دادم. این فرد به من گفت چرا w دادی در عکس های بعدی هم مشخص میشه وقتی این فحش را دادن من بعد record 30 ثانیه قبل گرفتم و در ویدیو هم مشخصه ک به من فحش بدی دادند • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/view/3l6b_problem.mp4/ اینم از ویدیو تماشا کنین بفهمین خواهشن بگین چه نوع مجازاتی به این فرد میدهید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTriS ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 سلام. مدارک شما بررسی شد و فرد مورد نظر مجازات شد. -بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده