PeRilouS ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: از این اتفاق عکس دارم • توضیحات: خب مشکل از کی هست؟ تو منو از رو موتور انداختی منم call دادم خوب این کجاش اشتباه هست؟ بعد من call دادم چون تو حق منو رایت نکردی و منو انداختی از رو موتور بعد منو دلم خواست callدادم ببینم چرا فوش میدی من بدی نکردم بهت تو خودت باعث شودی من Call بدم بعد میشد ان موقه پیاده شی بگی حواسم نبود شرمنده نه اینکه بیای هرچی بخوای فوش بدی مگه شهر حرته هرچی میخوای میگی این شهر قوانون داره اینم اینه :فوش ممنوع • مدارک (فیلم یا عکس): NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTriS ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 سلام. فرم شکایت شما درست ارسال نشده است و شکایت رد میشود. همچنین این نوع الفاظ مجازاتی ندارند. -بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده