Ostad ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بنده در حال آزمونِ مجوز ماهی گیری گرفتن بودم و در اونجا که نزدیک دریا بوده قصد ماهی گیری داشتم ولی هر بار که به بنده میگفت کلیک راست رو بزنید فریز میشدم و دوباره باید دستورِ ماهی گیری را میزدم. کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): برید دریا هایی که در مکانِ امن هستند و دستورِ ماهی گیری را بزنید سپس وقتی که گفت LMB را بزنید شما بزنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 سلام. احتمالاً علتش این بوده که فردی کنار شما ایستاده بوده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 GG 1 ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در April 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 در 2 ساعت قبل، AliAgent گفته است: سلام. احتمالاً علتش این بوده که فردی کنار شما ایستاده بوده. درسته ولی بنده به کسی مشت نزدم که درحالِ ماهی گیری بودم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 در 2 ساعت قبل، Ostad گفته است: کلیک راست چپ* 1 دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Ostad گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بنده در حال آزمونِ مجوز ماهی گیری گرفتن بودم و در اونجا که نزدیک دریا بوده قصد ماهی گیری داشتم ولی هر بار که به بنده میگفت کلیک راست رو بزنید فریز میشدم و دوباره باید دستورِ ماهی گیری را میزدم. کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): برید دریا هایی که در مکانِ امن هستند و دستورِ ماهی گیری را بزنید سپس وقتی که گفت LMB را بزنید شما بزنید. فکر نکنم باگ باشه جوری مکان امن تعریف کردن که اگه کسی در کنار شما باشه و شما LMB فشار دهید برای 5 ثانیه فریز شویند. ولی درکل Zhi Zhi. ویرایش شده April 1, 2020 توسط Redux لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 در 13 ساعت قبل، Ostad گفته است: درسته ولی بنده به کسی مشت نزدم که درحالِ ماهی گیری بودم. شما LMB یا LCTRL رو برای گرفتن ماهی باید بزنی گه توی Safe Zone مشت زند محسوب میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 26, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2020 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده