Dex ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 🌟 به قلم: خودم! مقدمه ای در خصوص این مجله: این مجله کاملا خودمونی طور نوشته شده! با توجه به استقبالی که در مجله قبلی نشون دادید، در این مجله بیشتر این روش رو بکار میبرم. همچنین این مجله از تجربیات خودم(همین امروز) بدست اومده، درضمن نظرات رنگارنگ و زیباتون فراموش نشه! راستی گزینه Desktop Mode رو برای بهترین تجربه حتما فعال کنید! ••••••••• احتمالا بعد از خوندن مجله «دزدی از تجارت | خوب یا بد؟» فهمیدی که چقدر راب تجارت ایراد داره و زیاد جالب نیست! در واقع کلا با معایب دزدی از تجارت آشنا شدیم! دزدی از بانک: دارای ۲ روش "Smart Robbers" و "Big Bangs" میباشد! در این مجله ما روش "Smart Robbers" رو توضیح میدیم! اول از همه باید یک Crew تشکیل بدید که جمعی از رفیقاتون اونجا باشن(اگر هم مثل من دوست و رفیقی نداشتید میتونید به بقیه پلیرها درخواست همکاری بدید، خود من امروز تصادفی با یک گروه به دزدی رفتیم) بعد از اینکه گروهتون رو تشکیل دادید، نیاز به جمع کردن 7 نفر هستید! سعی کنید هکرهای با تجربه و رانر های کار بلد رو بیارید تا بتونید با موفقیت و بدون هشدار خطر از بانک دزدی کنید! پس از اینکه رانرها موتور برداشتند و کانر ها و هکر های خودتون رو آماده کردید، به سمت بانک برید و دستور startrob/ رو بزنید، با زدن این دستور راب شما شروع خواهد شد! هکر ها: شاید بهتره بدونید که هکرها مهمترین نقش رو در بازی دارند! در واقع هکرها مسئول باز کردن درهای قفل شده در خفا هستند که اگر کوچکترین اشتباهی رخ دهد صدای آژیر بانک به صدا در میاد و پلیس ها به بانک میریزند! که در این هنگام نقش گانر ظاهر میشود، اما نباید فراموش کنیم که هکرها مسئول و سرنوشت ساز هستند! گانرها: همان تفنگداران به زبان پارسی خودمان! این افراد وظیفه محافظت از هکرها و خط گرفتن در بانک به جهت جلوگیری از ورود پلیس میباشند! بهتر است تفنگدارانی انتخاب کنید که از چگونگی ایم گرفتن صحیح و تیراندازی خوب را از بر باشند! رانرها: این افراد نیز در پایان کار مسئولیت مهمی دارند! باید با موتوری که در اختیار دارند خودشان را به سرعت به منطقه getcp/ برسانند و افراد دیگر نیز همراهشان بروند تا پول با آنها تقسیم بشود! دزدی از بانک بهترین دزدی هست که قبلاً هم گفته بودم! در این دزدی اگر همه ی اعضا با هم متحد باشند، مطمئن باش که نونتون توی روغنه!پس بهتره افرادی رو پیش خودتون جمع کنید که دارای مهارت خوب و حرف شنوی داشته باشند! راب امروز، با حضور افراد رندوم و شانسی!😁 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111540-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F-2/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeyGir ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 عالی خسته نباشید. PeyGir لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111540-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F-2/#findComment-1158349 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dex ارسال شده در April 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 @PeyGir عزیز دلی، سلامت باشی❣️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/111540-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F-2/#findComment-1158352 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری