رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

در ۱۴۰۵/۱/۲۷ در 12:21، TeKrAri گفته است:

ماشالا حسین دست ناظمارو بستیا

قربونت امران جان،

دیگه ناظما حق مطلبو تایید میکنن

Ojube 1              Ojube 2             Ojube 3

Los Santos Police Department

1039509-SanSooR.png

13 دقیقه قبل، Hos3ein گفته است:

قربونت امران جان،

دیگه ناظما حق مطلبو تایید میکنن

امیرم، حسین چندباره اشتباه میگی مشتی😂😂

بگو علی خودتو راحت کن

TeKrAri.png

1 دقیقه قبل، TeKrAri گفته است:

امیرم، حسین چندباره اشتباه میگی مشتی😂😂

بگو علی خودتو راحت کن

عع امیر، بابا تو رو با @Takavar اشتباه گرفتم، 

اسماتون شبیه همه رفیق، 

امیر جون تو خوشگل میشنوی😁

Ojube 1              Ojube 2             Ojube 3

Los Santos Police Department

1039509-SanSooR.png

در ۱۴۰۵/۱/۲۱ در 00:23، CboTProUlteraMaxLak گفته است:

نه آقا چسی نمیام بگم آره داش عشق چرت اینا 

عشق دو معنا داره 

واقعی 

باد هوا

هرکس عشقو به یه طرز میبینه

پس سعی کنیم توی زندگی کسی دخالت نکنیم.!

(+)

مثل اکسیژن بود، یکم ازش دور میشدی احساس خفگی میکردی. 

42 دقیقه قبل، YasinCARL528 گفته است:

مثل اکسیژن بود، یکم ازش دور میشدی احساس خفگی میکردی. 

45 دقیقه قبل، Cold گفته است:

She looks like a dream..

واو قشنگ بود قشنگ بود😃

TeKrAri.png

عاشق نشدم و نمیشم

:My account 

VinLand.png

MESSI_403.png

:My Bro

Creation.png

c8b7-133167169.gif

در ۱۴۰۵/۱/۱۵ در 11:47، Balene گفته است:

هنوزم عاشقشی؟

من که عاشقش میمونم

اسمش رومه 

KAVIR 

البته عاشق فوتبال هم هستم

My account 

Shool.png

My bro

Norollah.png

amoJohny.png

GNV.png

نیم کیلو باش ولی مرد باش ...

:x

هرکی تو کفِ توئه، یه روزی می‌خواد جاتو بگیره. حواستو جمع کن.

Lonia.png

AmuKiller.png

3fb5-IMG-20260512-220353-621.jpg

نکته ای که خودم بعد 2 سال سر و کله زدن و دنگ و فنگ فهمیدم:

- روی کار و بیزنس تمرکز کن.

- موفقیت و لذتشم دائمیه

- درحالی که برای موردی که ذکر کردی اینطور نیست و برای خیلیا که این تاپیکو میخونن موقتی بوده احتمالا, حتی متنی که نوشتی سندی واسه حرفمه.

نتیجه ای که گرفتم هم همین بود, کار و موفقیت نتیجه خیلی بهتری داشتن, عاشقم خواستم بشم, عاشق دنیا و هستی میشم.

همونطوری که داخل وضعیتی که قبلا گذاشتم هم ذکر کردم:

https://forum.arsacia.ir/profile/20901-slap/?status=31629&type=status

------------------------------------------------

زوده پیش بری اگه قراره با هر حرکت کیش بشی.

------------------------------------------------

در ۱۴۰۵/۱/۲۸ در 02:51، KNIGHTX گفته است:

دمت گرم بابت وقتی که واسه نوشتن گذاشتی، ولی قضیه اونقدرام که گفتی سیاه و سفید نیست. این حرفت که عشق اول همیشه الکیه و فقط هورمونه یعنی کل تجربه‌هایی که خیلی‌ها داشتن رو یه شبه باطل می‌کنی. خب طرف چجوری باید بفهمه چی واقعیه. عشق اول شاید هیجانش بیشتر باشه شاید مثل آتیش سوزان باشه ولی این دلیل نمی‌شه واقعی نباشه. خیلی‌ها همون بار اول یار زندگیشون رو پیدا می‌کنن. این دیگه تقصیر تکامل نیست تقصیر خود آدمه که چقدر فهمیده و بالغانه برخورد می‌کنه. مگه همه آدم‌ها تو اولین تجربه‌شون تو هر چیزی اشتباه می‌کنن. نه دیگه؛ اولین رانندگی اولین درس اولین خرید همیشه خوب از آب در نمیاد ولی این دلیل نمی‌شه اون تجربه بی‌ارزش باشه. عشق هم همینطوره. اینکه تو تویه عشق اولت یا هر عشق دیگه‌ات اشتباه کردی خب کردی. ولی دلیل نمیشه بگی این مدل عشق کلا از اول مشکل داره.

عشق خیلی قضیه‌اش بزرگ‌تر از این حرفاست. اگه فقط بحث تولیدمثله پس اینا رو چی ان؟ عشق بین دو نفر که نمی‌خوان یا نمی‌تونن بچه دار بشن. عشق یه آدم به حیون خونگیش که خب ژن که منتقل نمی‌کنه! عشق پدر و مادر به بچه‌شون بعد از اینکه بچه‌شون خودش بچه داره و دیگه نیازی به تداوم نسل نیست. عشق‌های موندگار که آدم با یاد طرفش زندگی می‌کنه حتی اگه سال‌ها از رفتنش گذشته باشه. اینا همه‌ش گیره به تولیدمثل؟ عشق یه نیروییه که باعث میشه آدما به هم نزدیک بشن حس امنیت کنن دنیاشون قشنگ‌تر بشه. تکامل شاید فقط یه بستر اولیه‌اش رو فراهم کرده ولی خود عشق خیلی بزرگ‌تر از صرفاً ادامه دادن نسله.

مدل عشق اول دوم سوم که گفتی یه جورایی قشنگه رو کاغذ ولی تو واقعیت زندگی اینقدر خط‌کشی شده نیست. بعضی‌ها همون بار اول منطقی و با فکر عاشق می‌شن بعضی‌ها هم انگار تا صد سالگی هی باید تجربه‌های تلخ داشته باشن. اینکه می‌گی عشق دوم اشتباهه ولی درس می‌ده عشق سوم منطقیه انگار داری یه جورایی عشق رو به یه درس‌نامه تشبیه می‌کنی. ولی عشق گاهی وقتا هم بدون دلیل منطقی اتفاق می‌افته و گاهی هم عشق منطقی همون اشتباهی از آب در میاد که هیچ انتظاری نداشتی. زندگی که ماشین حساب نیست حساب کنه کی و چجوری عاشق بشه!

این حرفت که وقتی منطق جای تستسترون رو گرفت عشق دیگه معنی نداره خیلی ساده‌انگارانه است. انگار آدم یا هیولای غریزیه یا ربات منطقی. مگه نمی‌شه هم عاشق بود هم عاقل. مگه نمی‌شه هم شور داشت هم فکر. آدم خیلی پیچیده‌تر از این حرفاست. می‌شه هم قلبت برات بتپه هم مغزت راه رو بهت نشون بده. این دو تا لازم نیست همیشه با هم بجنگن.

وقتی از سختی‌های عشق و روابط واقعی خسته می‌شی اینجوری می‌گی که خودت رو آروم کنی. ولی حقیقتش اینه اگر عشق واقعی رو تجربه نکنی اگر نتونی با یکی گره بخوری و بهش اعتماد کنی اگر فقط دنبال پول و بقا باشی خب شاید زنده بمونی ولی زندگی نکردی! آدم یه چیزیش می‌شه وقتی یه آدم دیگه رو واقعاً دوست داره وقتی حس می‌کنه یکی هست که بهش دلگرمی بده. این حس با هیچی عوض نمی‌شه. اینو نمیشه با پول خرید.

خلاصه که عشق یه چیز خیلی عمیق‌تر از اون چیزیه که تو حرفات گفتی. هم می‌تونه از همون اول واقعی باشه و هم فقط برای بچه‌دار شدن نیست؛ هم میتونه از منطق و احساسِ با هم ساخته شده باشه.

ببین حرفایی که گفتی تا حد زیادی درسته ولی چند تا موضوع هستش

اول اینکه ما یه علاقه داریم یه عشق. علاقه به منظور اون کشش و تمایل به ارتباطه و عشق هم یه کلمه خیلی بزرگ با یه دریای وسیع از معنیه مثل عشق به خانواده، به حیوان و .....

ولی اینجا منظور ما از عشق، روابط عاطفی هستش صرفا و نه موضوعات دیگه

من اول از علاقه شروع میکنم.

ببین یکی از دلایلی که علاقه به وجود میاد، میل انسان به تولید مثل و بقا هستش. اصلا هم اینجوری نیست که ما مثلا بگیم دلمون میخواد بچمون از این آدم باشه؛ پس بهش علاقه مند بشیم. نه این تصمیم ما نیست. این یه پیشفرض ذهنیه که خب تو مغز ما اتفاق میفته و یه جورایی این علاقه رو بر همین شکل ایجاد میکنه و آدما رو بر این اساس ترتیب بندی میکنه. (پس اینجا میتونیم بگیم که عشق به خانواده و حیوان ارتباطی با موضوع ما نداره. و این عشق و علاقه از یک نوع دیگه هستش)

فقط تنها نکته ای که هست اینه که این علاقه مندی که تو مغز ما ایجاد میشه صرفا به خاطر تولید مثل و بقا نیست و دلایل دیگه هم داره ولی خب من دیگه واردشون نمیشم.

حالا بریم سراغ عشق

ببین عشق واقعا یه کلمه ایه که هر کسی یه جوری معنی و تفسیرش میکنه.

بنظر من عشق بین دو انسان وقتی به وجود میاد که دو نفر مسیر زندگی و یه سری از ویژگی های اخلاق و رفتاری مهمشون(ویژگی هایی که تو زندگی مشترک حیاتیه) با هم یکسان باشه و با تمام تفاوت ها و اختلافاتی که بینشون هست، همدیگرو انتخاب کنن و فقط و فقط و فقط به فکر آینده خودشون دو نفر و خانواده ای که میخوان تشکیل بدن باشن.(یعنی عشق وقتی به وجود میاد که دو نفر کنار هم باشن با تمام مشکلات همدیگرو انتخاب کنن و این انتخابشون باشه. نه تاثیر هورمون های زودگذر)

و خب این موضوع برای آدمای مختلف متفاوته. هر کسی ممکنه به یه شکل خاص به شخص مورد نظرش برسه ولی به صورت کلی به ترتیب همون سه مرحله هستش. اینجوری نیست که کسی غیر از اون نباشه. چرا اتفاقا خیلیا هستن. ولی به صورت کلی اون روندیه که عشق آخر واقعا واقعیه بوده و کسایی که ازدواج موفقی داشتن، این روندو طی کردن.  

در ضمن باید یه نکته ای هم اضافه کنم. وقتی یه نفر از صمیم قلب یکی دیگرو دوست داره دلیل نمیشه که اون عشق و علاقه موفق باشه.

ممکنه طرف مقابل در اون شرایط آماده این موضوع نباشه؛ ممکنه اون فرد مقابل اصلا آدم این حرفا نباشه و مناسب نباشه. و به همین دلایل اون رابطه شکل نمیگیره و خب عشق خیلی چیز پیچیده تریه تا اینکه بخواد بار اول موفقیت آمیز باشه.

Dead_soulja.png
I grew old before I grew up

• سرپرست کارکنان

در هر بازه سنی‌ای فرد دچار علاقه و به اصطلاح عشق نسبت به یک شخص دیگه میشه

اما به احساسات تنها نمیشه اکتفا کرد و باید با عقل و منطق نسبت به احساسی که داری تصمیم بگیری.

متأسفانه یسری بازیکنان در همین تاپیک با توجه به سن، همدیگر رو قضاوت کردن که این اصلا درست نیست.

همانطور که در سطر اول گفتم، فرد در هر بازه سنی‌ای به یک نفر علاقه مند میشه و این مورد از دست خود انسان خارجه

بخوام مثال بزنم مثلا علاقه‌ای که در کودکی به یک دختر (حالا همبازی یا کسی که باهاشون در ارتباط بودید) داشتید 

و فکر می‌کردید فقط اون شخص رو دوست دارید و برای خودتون خیال‌پردازی میکردید که در آینده با اون چه کار هایی انجام میدید.

در نتیجه بگم که همدیگر رو قضاوت نکنید و صبر کنید تا فرد مناسبتون به مرور زمان پیدا بشه.

همچنین بدون در نظر گرفتن عقل و منطق، حس شما فقط یک حس میمونه و اگر هم وارد رابطه‌ای بشید سریعاً 

اون حس شما از بین می‌ره و رابطه ناموفقی رو تجربه میکنید.

• دوست دارم که 4

تا حد کنترل شده‌ای دیکتاتور

عاشقی چیه اصلا ؟🗿💘

c70a-InShot-20260506-022000659.png

1137839-KhodaVerdi

36e427_26InShot-20260527-151439334.gif

df0205_26b94b05-25cooltext49753658462767

رفیق، تو سختیام که نبودی

تو شادیامم یه موز بردار و برو :)

آره خوب بود

,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔

.𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏

250.png

Master_Assassins

5 ساعت قبل، Soulja گفته است:

ببین حرفایی که گفتی تا حد زیادی درسته ولی چند تا موضوع هستش

اول اینکه ما یه علاقه داریم یه عشق. علاقه به منظور اون کشش و تمایل به ارتباطه و عشق هم یه کلمه خیلی بزرگ با یه دریای وسیع از معنیه مثل عشق به خانواده، به حیوان و .....

ولی اینجا منظور ما از عشق، روابط عاطفی هستش صرفا و نه موضوعات دیگه

من اول از علاقه شروع میکنم.

ببین یکی از دلایلی که علاقه به وجود میاد، میل انسان به تولید مثل و بقا هستش. اصلا هم اینجوری نیست که ما مثلا بگیم دلمون میخواد بچمون از این آدم باشه؛ پس بهش علاقه مند بشیم. نه این تصمیم ما نیست. این یه پیشفرض ذهنیه که خب تو مغز ما اتفاق میفته و یه جورایی این علاقه رو بر همین شکل ایجاد میکنه و آدما رو بر این اساس ترتیب بندی میکنه. (پس اینجا میتونیم بگیم که عشق به خانواده و حیوان ارتباطی با موضوع ما نداره. و این عشق و علاقه از یک نوع دیگه هستش)

فقط تنها نکته ای که هست اینه که این علاقه مندی که تو مغز ما ایجاد میشه صرفا به خاطر تولید مثل و بقا نیست و دلایل دیگه هم داره ولی خب من دیگه واردشون نمیشم.

حالا بریم سراغ عشق

ببین عشق واقعا یه کلمه ایه که هر کسی یه جوری معنی و تفسیرش میکنه.

بنظر من عشق بین دو انسان وقتی به وجود میاد که دو نفر مسیر زندگی و یه سری از ویژگی های اخلاق و رفتاری مهمشون(ویژگی هایی که تو زندگی مشترک حیاتیه) با هم یکسان باشه و با تمام تفاوت ها و اختلافاتی که بینشون هست، همدیگرو انتخاب کنن و فقط و فقط و فقط به فکر آینده خودشون دو نفر و خانواده ای که میخوان تشکیل بدن باشن.(یعنی عشق وقتی به وجود میاد که دو نفر کنار هم باشن با تمام مشکلات همدیگرو انتخاب کنن و این انتخابشون باشه. نه تاثیر هورمون های زودگذر)

و خب این موضوع برای آدمای مختلف متفاوته. هر کسی ممکنه به یه شکل خاص به شخص مورد نظرش برسه ولی به صورت کلی به ترتیب همون سه مرحله هستش. اینجوری نیست که کسی غیر از اون نباشه. چرا اتفاقا خیلیا هستن. ولی به صورت کلی اون روندیه که عشق آخر واقعا واقعیه بوده و کسایی که ازدواج موفقی داشتن، این روندو طی کردن.  

در ضمن باید یه نکته ای هم اضافه کنم. وقتی یه نفر از صمیم قلب یکی دیگرو دوست داره دلیل نمیشه که اون عشق و علاقه موفق باشه.

ممکنه طرف مقابل در اون شرایط آماده این موضوع نباشه؛ ممکنه اون فرد مقابل اصلا آدم این حرفا نباشه و مناسب نباشه. و به همین دلایل اون رابطه شکل نمیگیره و خب عشق خیلی چیز پیچیده تریه تا اینکه بخواد بار اول موفقیت آمیز باشه.

حرف‌هات منطقیه ولی بازم چند تا نکته هست که قشنگ قاطی شده و نتیجه‌گیریت یکم یه‌طرفه‌ست.

اول اینکه هی داری علاقه و عشق رو از هم جدا می‌کنی، ولی بعدش میای همون علاقه اولیه رو که تو ذهن شکل می‌گیره به «میل به تولیدمثل» ربط می‌دی. خب بعدش چی؟ یعنی آدم هرچی دلش می‌کشه، هرچی می‌بینه، هرکی رو می‌خواد، همه‌اش به خاطر تولید مثله؟ اگه اینطوری بود مردم چرا عاشق کسایی می‌شن که اصلاً مناسب تولیدمثل نیستن؟ یا چرا عاشق آدم‌هایی می‌شن که اختلاف سن زیاد دارن؟ یا کسایی که اصلاً نمی‌خوان بچه‌دار بشن؟

می‌گی «این تصمیم ما نیست، پیش‌فرض ذهنیه». باشه قبول، مغز یه سری جرقه‌ها رو خودش می‌زنه. ولی اینکه این جرقه رو فقط ربط بدیم به بقا و تولیدمثل، ساده‌سازی ماجراست. مغز ما میلیاردها عامل داره که باعث کشش میشه: امنیت، صمیمیت، ارزش‌های مشترک، تجربه‌های کودکی، سبک دلبستگی، حتی حال و هوای روانی لحظه‌ای.

اگه همه‌چی به تولیدمثل بود، پس عشق‌های نافرجام چی؟ عشق‌هایی که طرف می‌دونه هیچ‌وقت به ازدواج نمی‌رسه؟ عشق‌هایی که کل داستان فقط احساسی اتفاق می‌افته و پای هیچ تصمیم بلندمدتی وسط نیست؟ اینا رو با چی توضیح می‌دی؟

بعدشم گفتی عشق بین دو نفر وقتی شکل می‌گیره که مسیر زندگی و اخلاق و رفتار و هزار تا چیز حیاتی مشترک باشه. این تعریف تو از عشق بیشتر تعریف ازدواج موفقه، نه عشق. یعنی داری عشق رو می‌کشی و تبدیلش می‌کنی به یه قرارداد منطقی. عشق همیشه قبلِ منطق میاد. عشق اون اتفاقیه که می‌افته و ما بعدش می‌شینیم توضیحش می‌کنیم. وگرنه اگه عشق فقط انتخاب منطقی بود، چرا آدم‌ها عاشق کسایی می‌شن که براشون مناسب نیستن؟ چرا بعضیا سال‌ها درگیر یه نفر می‌مونن که برا زندگیشون خوب نیست؟ اتفاقاً چون عشق اون‌قدری که می‌گی «قابل کنترل» نیست.  

می‌گی «عشق واقعی اونیه که دو نفر کنار هم باشن، با همه مشکلات همدیگه رو انتخاب کنن». این تعریف خوبه، قشنگم هست، ولی این میره تو حوزه عشق بالغ، نه اینکه بگیم عشق واقعی اولش اینه. عشق اول، دوم، سوم نداره. آدم ممکنه بار اول یه عشق پخته رو تجربه کنه، ممکنه بار پنجم هم هنوز بچه‌بازی دربیاره. عدد داشتنش با واقعیت نمی‌خوره.

اینکه می‌گی «خیلیا هستن که جز این روند نیستن، ولی به طور کلی این روندیه که من دیدم» خب تو دیدی. ولی تجربه تو، تجربه جهان نیست. اینکه چند تا اطرافیانت عشق سومشون موفق بوده، دلیل نمیشه یه قانون جهانی بسازیم براش.

آخرشم گفتی «اگه یکی از صمیم قلب یکی رو دوست داشته باشه دلیل نمیشه موفق بشه». خب اینو همه قبول دارن. عشق به نتیجه ربطی نداره. ولی از این نتیجه نمی‌شه گفت پس عشق اول واقعی نیست یا نمی‌تونه موفق باشه. رابطه‌س که ممکنه موفق یا ناموفق باشه نه عشق.

جمع‌بندی حرفم اینه که کل چیزایی که می‌گی بیشتر تعریف «رابطه سالم و ازدواج موفقه» تا عشق. عشق یه پدیده احساسی و روانی پیچیده‌ست، نه فقط یه انتخاب منطقی بعد از سه مرحله. و اینکه بیای بگی عشق اول واقعی نیست چون «طرف مقابل شاید آماده نیست» یا «شرایط شاید مناسب نیست»، خب اینا دلیل میشه که رابطه نگیره، نه اینکه عشق واقعی نباشه...

43 دقیقه قبل، DictatoR گفته است:

اما به احساسات تنها نمیشه اکتفا کرد و باید با عقل و منطق نسبت به احساسی که داری تصمیم بگیری.

متأسفانه یسری بازیکنان در همین تاپیک با توجه به سن، همدیگر رو قضاوت کردن که این اصلا درست نیست.

همانطور که در سطر اول گفتم، فرد در هر بازه سنی‌ای به یک نفر علاقه مند میشه و این مورد از دست خود انسان خارجه

بخوام مثال بزنم مثلا علاقه‌ای که در کودکی به یک دختر (حالا همبازی یا کسی که باهاشون در ارتباط بودید) داشتید 

و فکر می‌کردید فقط اون شخص رو دوست دارید و برای خودتون خیال‌پردازی میکردید که در آینده با اون چه کار هایی انجام میدید.

در نتیجه بگم که همدیگر رو قضاوت نکنید و صبر کنید تا فرد مناسبتون به مرور زمان پیدا بشه.

همچنین بدون در نظر گرفتن عقل و منطق، حس شما فقط یک حس میمونه و اگر هم وارد رابطه‌ای بشید سریعاً 

حرفت درسته

03fe-f25d-Picsart-26-05-04-14-03-47-935.

در ۱۴۰۵/۱/۱۵ در 10:47، Balene گفته است:

هنوزم عاشقشی؟

😂🤣
سوالت از سوال های حل نشده ی جهلن بود لامصب؟🤣

d89203_26Slide2-PNG-ec87c7eec329d05f477a

سر درد داشتم

یکی بود یکی نبود 

اگر تو بودی حال من این نبود🖤

همه میگن عشق سه حرفه ولی من میگم همش حرفه 😁

1b54-InShot-20260525-211728104.gif

afdc-InShot-20260515-082331257.gif

5448-InShot-20260525-205534699.gif

Me

1182177-Heisrex

رو هر چیزی زوم نکن ، کیفیتش میاد پایین 

4 ساعت قبل، DictatoR گفته است:

Never

Prostate.png

df6407_264b2b07-26file-00000000ef0c7246a

در ۱۴۰۵/۱/۱۵ در 10:47، Balene گفته است:

هنوزم عاشقشی؟

اره هنوز عاشق لامبورم😂

:My accounts

1243796-DiedOut

1298455-TOFANi3

DiedOut.png

TOFANi3.png

شیمـــی نخوندم ولی بد ترکیبارو میشناسم.

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...