ManiDemon ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: .... • توضیحات: من به ماشین ایشون تیر زدم و دسته متوسط هستم میتونم اینکارو بکنم ولی گزینه wanted برای این فرد نیومد و به من بی احترامی کرد • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTriS ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 (ویرایش شده) سلام. مدارک شما بررسی شد و شکایت شما رد شد. این نوع الفاظ طبق قانون مشمول مجازات نمیشوند. نقل قول د. زبان ما آزادی بازیکنان در صحبت و ارتباط با دیگران را حق آنها میدانیم ولی زمانی که کلمات ناپسند و توهین ها با شدت زیاد بوده و مشمول سایر بازیکنان، چت های عمومی و یا چت های اقلیت شود با آنها برخورد خواهیم کرد. رعایت ادب، نزاکت و شئونات اسلامی در همه حال واجب است. نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها) - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. -بسته شد. ویرایش شده April 1, 2020 توسط MaTriS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده