EAZY ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق قانونی که من خودم NG بودم و بهش زیاد تاکید میشد،موقعی که کسی هنوز وانتد نگرفته در راب، گارد ملی فقط میتواند به رانری که کیف پر از پول دارد شلیک کند! در ویدیو مشخصه که لیدر NG و Tiger در حال شلیک کردن به اعضای Crew (بدون وانتد) هستند! حتی HP بنده رو به 40 رسوندند و این کار بر خلاف قوانین هست. در فیلم مشخصه که هیچکس وانتد نداره و هنوز راب شکست نخورده اما اعضای NG همچنان در حال زدن بقیه اعضای Crew (بدون وانتد) هستند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم کامل راب خوب در اینجا به چند نکته اشاره میکنم که باید داخل فیلم بهش دقت بشه: . در این عکس مشخصه که HP بنده به چه مقدار است، و در عکس بعدی میبینیم که چقدر کاهش یافته و این نشون دهنده اینه که بیشتر از یک تیر به بنده اصابت کرده و این یعنی که این دمیج خوردن به صورت تصادفی و به مقدار کم نبوده! از نمایی دیگر... + ایشون در قسمت گزارش اعضا که شکایت من از نفر دوم NG بود رد کردن شکایتو به بهانه اینکه شما اومدی جلوی رانر! داخل فیلم مشخصه که من دقیقا وسط checkpoint ایستادم و رانر هم نزدیک Checkpoint هست و هیچ مشکلی برای NG ایجاد نشده . یه این موضوع هم رسیدگی بشه 2 2 ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂???? ??????▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 با سلام و احترام خدمتِ شاکی محترم @AliWizarD همونطور که تو فیلم مشخصه اعضا گارد ملی قصدشون زدنِ فردِ رانر بود که انجام دادن (تا قبل از رسیدنِ رانر به Checkpoint اعضا گارد ملی ایستاده منتظر بودن)، در ضمن شما تو موقعیتی بودید که رانر نزدیک به شما بود و اگر اونجا تیری به شما اثابت کرده عمدی نبوده است. شکایتِ شما رد شد ولی اخطار های لازم به لیدرِ مربوطه داده میشود. + بسته شد. 1 Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده