EDWARD ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 (ویرایش شده) به نام خدا. سلام به دوستان نزدیک و دورم و عزیزانی که باهاشون اشنا خواهم شد. با تشویق شما عزیزان بنده رویداد شب شب های دسته متوسط رو برگزار کردم و قصد به ادامه دادن این رویداد دارم. برای بهتر شدن کیفیت و همچنین نظم بازی تصمیم گرفتیم که عزیزانی که قصد شرکت در این رویداد دارند از همین تاپیک اعلام بکنند. این رویداد در روزهای دو شنبه برگزار میشود و ساعت برگزاری رویداد در وضعیت فروم بنده گذاشته میشه. چنان چه ما جوایزی هم در این رویداد در نظر گرفته ایم. از دوستان بسیار عزیزم و دوستان دورم درخواست حمایت و تشویق و حتی شرکت در این بازی رو دارم. نقل قول [ @Syd ] + [ @AliExpert ] + [ @DoNaLd ] + [ مخفی کننده مرسی از همراهیتون @New ] + [ @Sandy ] + [ @MohammadAli ] + [ @LaJBaZ ] + [ @Arash ] [ @Mehrdad ] + [ @Karim ] + [ @BaBaa ] + [ @Slap ] + [ @OstaCar ] + [ @Mastery ] + [ @hana ] + [ @MaShruB ] + [ @Alireza ] + [ @MatriX ] و بقیه دوستان عزیزم. 6 دقیقه قبل، EDWARD گفته است: به نام خدا. سلام به دوستان نزدیک و دورم و عزیزانی که باهاشون اشنا خواهم شد. با تشویق شما عزیزان بنده رویداد شب شب های دسته متوسط رو برگزار کردم و قصد به ادامه دادن این رویداد دارم. برای بهتر شدن کیفیت و همچنین نظم بازی تصمیم گرفتیم که عزیزانی که قصد شرکت در این رویداد دارند از همین تاپیک اعلام بکنند. این رویداد در روزهای دو شنبه برگزار میشود و ساعت برگزاری رویداد در وضعیت فروم بنده گذاشته میشه. چنان چه ما جوایزی هم در این رویداد در نظر گرفته ایم. از دوستان بسیار عزیزم و دوستان دورم درخواست حمایت و تشویق و حتی شرکت در این بازی رو دارم. و بقیه دوستان عزیزم. رویداد شب های مافی| ویرایش شده March 30 توسط EDWARD • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110974-%D8%B4%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 یه توضیحی راجبش میدادی مشتی C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110974-%D8%B4%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7/#findComment-1150544 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری