Dex ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 به قلم: Saul-Badman نکته: برای تماشا و دیدن این مجله، پیشنهاد میشود اگر با موبایل هستید حتما گزینه Desktop-Mode را فعال کنید! نکته ۲: به صلاحدید خودم تصمیم گرفتم کمی مجله های خودم رو خودمونی تر کنم، اگر از این موضوع رضایت ندارید، حتما در نظرات اشاره کنید تا دیگر مجله خودمونی طور ننویسم... • • • • • • احتمالا حداقل یک بار به سرت زده که به دزدی از تجارت بری( یا شایدم رفتی) ولی قبل از اون(اگه نرفتی) بهتره که این مجله رو بخونی چون خیلی کمکت میکنه! بررسی و تحلیل دزدی از تجارت ! اینکه دزدی شما از تجارت موفق باشه خیلی خیلی کمه! درواقع، اینکه شما دزدی کنی و بعد یک موتور پلیس دنبال شما با تفنگ نیوفته خیلی باید خوششانس باشی!(اصلا امکان نداره که نیاد دنبالت)... اما یک سوال... اینکه از دزدی بانک وانتد گرفته باشی و بدونی در صورت موفقیت در فرار کلی پول میاد تو جیبت بهتره یا از راب تجارت وانتد گرفته باشی و بدونی نهایت اگر موفق بشی ۴۰,۰۰۰ پول بهت میرسه؟ حالا فکر کنم با مثالی که بالا گفتم کاملا گرفته باشید که چقدر راب تجارت خوبه یا بد... درواقع، دزدی از تجارت دارای نقاط ضعف بسیار زیادی ست (بنظر من که کلا نقطه ضعفه) اما چرا این حرف رو میزنم؟ چه با ماسک از تجارت بعد راب بیاید بیرون و چه بدون ماسک، شما ۴ وانتد دریافت خواهید کرد! پول خیلی کم بعد راب (کلا ۴۰ هزار تا که اگر پلیس شمارا بگیرد ۱۱ هزار از آن کم میشود پس در واقع کلا ۲۹ هزار پول خالص دریافت میکنید+۱ ساعت جیل!!!! وانتد خیلی زیاد (۴ وانتد=۱ ساعت جیل خالص) استرس زیاد به علت تکنفره بودن و احتمال دستگیری زیاد امکان از دست دادن زمان و Fail شدن کامل راب • و... حالا فکر میکنم که کاملا قضیه رو متوجه شدید، دزدی از تجارت برابر است با وقت تلف کردن و ضرر زیاد،همچنین در صورت ناکامی در دزدی شما باید ۱ ساعت جیل منتظر بمونین و اگر هم نیاز به وکیل داشته باشید ( که مبلغ خیلی زیادی برای آزادی از شما میگیرن ) کلا در ضرر غرق میشوید! توصیه: برای سرگرمی هم که شده، سراغ راب تجارت نرید! بهترین دزدی، دزدی از بانک هستش که دارای فواید زیادی هست اما راب تجارت هیچ مزایایی برتر ندارد... پایان... حتما نظر خودتون رو در پایین برای ما ارسال کنید❣️ در ضمن، واکنش های رنگا رنگ تون فراموش نشه. 2 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hesaam ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 به اشاره خوبی نکته فرمودید! 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1149684 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hamiid ارسال شده در March 30 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 عالی 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1149696 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dex ارسال شده در March 30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30 @hamiid ممنون بابت نظر مفیدتون🙏🏻❣️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1149703 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dex ارسال شده در March 31 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 @SiahRaG سپاس 😁❣️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1150626 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimLooK ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 (ویرایش شده) 18 ساعت قبل، SaulBadman2 گفته است: به قلم: Saul-Badman نکته: برای تماشا و دیدن این مجله، پیشنهاد میشود اگر با موبایل هستید حتما گزینه Desktop-Mode را فعال کنید! نکته ۲: به صلاحدید خودم تصمیم گرفتم کمی مجله های خودم رو خودمونی تر کنم، اگر از این موضوع رضایت ندارید، حتما در نظرات اشاره کنید تا دیگر مجله خودمونی طور ننویسم... • • • • • • احتمالا حداقل یک بار به سرت زده که به دزدی از تجارت بری( یا شایدم رفتی) ولی قبل از اون(اگه نرفتی) بهتره که این مجله رو بخونی چون خیلی کمکت میکنه! بررسی و تحلیل دزدی از تجارت ! اینکه دزدی شما از تجارت موفق باشه خیلی خیلی کمه! درواقع، اینکه شما دزدی کنی و بعد یک موتور پلیس دنبال شما با تفنگ نیوفته خیلی باید خوششانس باشی!(اصلا امکان نداره که نیاد دنبالت)... اما یک سوال... اینکه از دزدی بانک وانتد گرفته باشی و بدونی در صورت موفقیت در فرار کلی پول میاد تو جیبت بهتره یا از راب تجارت وانتد گرفته باشی و بدونی نهایت اگر موفق بشی ۴۰,۰۰۰ پول بهت میرسه؟ حالا فکر کنم با مثالی که بالا گفتم کاملا گرفته باشید که چقدر راب تجارت خوبه یا بد... درواقع، دزدی از تجارت دارای نقاط ضعف بسیار زیادی ست (بنظر من که کلا نقطه ضعفه) اما چرا این حرف رو میزنم؟ چه با ماسک از تجارت بعد راب بیاید بیرون و چه بدون ماسک، شما ۴ وانتد دریافت خواهید کرد! پول خیلی کم بعد راب (کلا ۴۰ هزار تا که اگر پلیس شمارا بگیرد ۱۱ هزار از آن کم میشود پس در واقع کلا ۲۹ هزار پول خالص دریافت میکنید+۱ ساعت جیل!!!! وانتد خیلی زیاد (۴ وانتد=۱ ساعت جیل خالص) استرس زیاد به علت تکنفره بودن و احتمال دستگیری زیاد امکان از دست دادن زمان و Fail شدن کامل راب • و... حالا فکر میکنم که کاملا قضیه رو متوجه شدید، دزدی از تجارت برابر است با وقت تلف کردن و ضرر زیاد،همچنین در صورت ناکامی در دزدی شما باید ۱ ساعت جیل منتظر بمونین و اگر هم نیاز به وکیل داشته باشید ( که مبلغ خیلی زیادی برای آزادی از شما میگیرن ) کلا در ضرر غرق میشوید! توصیه: برای سرگرمی هم که شده، سراغ راب تجارت نرید! بهترین دزدی، دزدی از بانک هستش که دارای فواید زیادی هست اما راب تجارت هیچ مزایایی برتر ندارد... پایان... حتما نظر خودتون رو در پایین برای ما ارسال کنید❣️ در ضمن، واکنش های رنگا رنگ تون فراموش نشه. با عرض درود و سلام خدمت تمام عزیزانی که ارساکیا پلی میدن و آقای @SaulBadman2 سپاس فراوان از شما بابت نکات خوبی که اشاره کردین اضافه میکرین عزیزانی که علاقه به راب بیز دارند که بنده قطعا از اونا نیستم میتوانند ابتدا وارد یک تیم حرفهای بشن سپس راب بانک برن تا Skill 5 Rob بشن بعد اون اگر راب بیز هم برن میصرفه البته اگه حوصله 1 ساعت زندان داشته باشند نکته مهم: راب بانک چند برابر سخت تر و چالش برانگیز تر از راب بیز هست پس قبل از راب بانک حتما تو انتخاب تیم دقت نماید و با افراد با تجربه یا تیم با تجربه سرقت انجام دهید. و اونهایی که تازه وارد اولین راب بانک شان میشن لطفاً به حرف های لیدر سی ار گوش کنید و جز حرف ایشان کار اضافه انجام ندین هر حرکت اشتباه میتواند باعث شکست کل تیم بشه. در هر صورت شما استرس خواهید داشت 😮😦 که به مرور زمان و با راب های بیشتر برطرف میشه 😉 امید وارم به اندازه کافی مفید بوده باشد🫠 ویرایش شده March 31 توسط AimLooK لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1151212 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
plays ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 عالی بود موفق باشید لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1151294 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dex ارسال شده در March 31 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 @AimLooKعزیز، واقعا از نکاتی که فرمودید لذت بردم،خسته نباشید و ممنون از شما بابت نظر خیلی مفیدتون❣️ بزودی مقاله ای درباره راب بانک نیز میزارم @plays ممنونم از نظر خوبتون دوست عزیز❣️ 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1151336 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Haadi ارسال شده در April 1 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 در ۱۴۰۵/۱/۱۰ در 23:01، SaulBadman2 گفته است: به قلم: Saul-Badman نکته: برای تماشا و دیدن این مجله، پیشنهاد میشود اگر با موبایل هستید حتما گزینه Desktop-Mode را فعال کنید! نکته ۲: به صلاحدید خودم تصمیم گرفتم کمی مجله های خودم رو خودمونی تر کنم، اگر از این موضوع رضایت ندارید، حتما در نظرات اشاره کنید تا دیگر مجله خودمونی طور ننویسم... • • • • • • احتمالا حداقل یک بار به سرت زده که به دزدی از تجارت بری( یا شایدم رفتی) ولی قبل از اون(اگه نرفتی) بهتره که این مجله رو بخونی چون خیلی کمکت میکنه! بررسی و تحلیل دزدی از تجارت ! اینکه دزدی شما از تجارت موفق باشه خیلی خیلی کمه! درواقع، اینکه شما دزدی کنی و بعد یک موتور پلیس دنبال شما با تفنگ نیوفته خیلی باید خوششانس باشی!(اصلا امکان نداره که نیاد دنبالت)... اما یک سوال... اینکه از دزدی بانک وانتد گرفته باشی و بدونی در صورت موفقیت در فرار کلی پول میاد تو جیبت بهتره یا از راب تجارت وانتد گرفته باشی و بدونی نهایت اگر موفق بشی ۴۰,۰۰۰ پول بهت میرسه؟ حالا فکر کنم با مثالی که بالا گفتم کاملا گرفته باشید که چقدر راب تجارت خوبه یا بد... درواقع، دزدی از تجارت دارای نقاط ضعف بسیار زیادی ست (بنظر من که کلا نقطه ضعفه) اما چرا این حرف رو میزنم؟ چه با ماسک از تجارت بعد راب بیاید بیرون و چه بدون ماسک، شما ۴ وانتد دریافت خواهید کرد! پول خیلی کم بعد راب (کلا ۴۰ هزار تا که اگر پلیس شمارا بگیرد ۱۱ هزار از آن کم میشود پس در واقع کلا ۲۹ هزار پول خالص دریافت میکنید+۱ ساعت جیل!!!! وانتد خیلی زیاد (۴ وانتد=۱ ساعت جیل خالص) استرس زیاد به علت تکنفره بودن و احتمال دستگیری زیاد امکان از دست دادن زمان و Fail شدن کامل راب • و... حالا فکر میکنم که کاملا قضیه رو متوجه شدید، دزدی از تجارت برابر است با وقت تلف کردن و ضرر زیاد،همچنین در صورت ناکامی در دزدی شما باید ۱ ساعت جیل منتظر بمونین و اگر هم نیاز به وکیل داشته باشید ( که مبلغ خیلی زیادی برای آزادی از شما میگیرن ) کلا در ضرر غرق میشوید! توصیه: برای سرگرمی هم که شده، سراغ راب تجارت نرید! بهترین دزدی، دزدی از بانک هستش که دارای فواید زیادی هست اما راب تجارت هیچ مزایایی برتر ندارد... پایان... حتما نظر خودتون رو در پایین برای ما ارسال کنید❣️ در ضمن، واکنش های رنگا رنگ تون فراموش نشه. عالییی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1153437 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adolf ارسال شده در April 1 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 عالی بود بعدی یک مجله در باره راب بانک بنویسید . لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1153442 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dex ارسال شده در April 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 @Haadi @ONIX ممنون از نظر خوب شما دوستان عزیز❣️چشم حتما مقاله بعدی درباره راب بانک هستش. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1153494 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimiya ارسال شده در April 2 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2 در ۱۴۰۵/۱/۱۰ در 23:01، SaulBadman2 گفته است: به قلم: Saul-Badman نکته: برای تماشا و دیدن این مجله، پیشنهاد میشود اگر با موبایل هستید حتما گزینه Desktop-Mode را فعال کنید! نکته ۲: به صلاحدید خودم تصمیم گرفتم کمی مجله های خودم رو خودمونی تر کنم، اگر از این موضوع رضایت ندارید، حتما در نظرات اشاره کنید تا دیگر مجله خودمونی طور ننویسم... • • • • • • احتمالا حداقل یک بار به سرت زده که به دزدی از تجارت بری( یا شایدم رفتی) ولی قبل از اون(اگه نرفتی) بهتره که این مجله رو بخونی چون خیلی کمکت میکنه! بررسی و تحلیل دزدی از تجارت ! اینکه دزدی شما از تجارت موفق باشه خیلی خیلی کمه! درواقع، اینکه شما دزدی کنی و بعد یک موتور پلیس دنبال شما با تفنگ نیوفته خیلی باید خوششانس باشی!(اصلا امکان نداره که نیاد دنبالت)... اما یک سوال... اینکه از دزدی بانک وانتد گرفته باشی و بدونی در صورت موفقیت در فرار کلی پول میاد تو جیبت بهتره یا از راب تجارت وانتد گرفته باشی و بدونی نهایت اگر موفق بشی ۴۰,۰۰۰ پول بهت میرسه؟ حالا فکر کنم با مثالی که بالا گفتم کاملا گرفته باشید که چقدر راب تجارت خوبه یا بد... درواقع، دزدی از تجارت دارای نقاط ضعف بسیار زیادی ست (بنظر من که کلا نقطه ضعفه) اما چرا این حرف رو میزنم؟ چه با ماسک از تجارت بعد راب بیاید بیرون و چه بدون ماسک، شما ۴ وانتد دریافت خواهید کرد! پول خیلی کم بعد راب (کلا ۴۰ هزار تا که اگر پلیس شمارا بگیرد ۱۱ هزار از آن کم میشود پس در واقع کلا ۲۹ هزار پول خالص دریافت میکنید+۱ ساعت جیل!!!! وانتد خیلی زیاد (۴ وانتد=۱ ساعت جیل خالص) استرس زیاد به علت تکنفره بودن و احتمال دستگیری زیاد امکان از دست دادن زمان و Fail شدن کامل راب • و... حالا فکر میکنم که کاملا قضیه رو متوجه شدید، دزدی از تجارت برابر است با وقت تلف کردن و ضرر زیاد،همچنین در صورت ناکامی در دزدی شما باید ۱ ساعت جیل منتظر بمونین و اگر هم نیاز به وکیل داشته باشید ( که مبلغ خیلی زیادی برای آزادی از شما میگیرن ) کلا در ضرر غرق میشوید! توصیه: برای سرگرمی هم که شده، سراغ راب تجارت نرید! بهترین دزدی، دزدی از بانک هستش که دارای فواید زیادی هست اما راب تجارت هیچ مزایایی برتر ندارد... پایان... حتما نظر خودتون رو در پایین برای ما ارسال کنید❣️ در ضمن، واکنش های رنگا رنگ تون فراموش نشه. قشنگ بود👏🏻👏🏻👏🏻 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1155217 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در April 3 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 درود @SaulBadman2 مجله بسیار مفید و خوبی بود موفق باشید 🍁 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1155619 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dex ارسال شده در April 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 @LOPY @Kimiya سپاس از شما عزیزان بابت نظر خوبتون❣️ 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1155630 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dex ارسال شده در April 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 @FarhadMehrad و بعلللللله! انتظار ها به سر رسید! مجله دزدی از بانک که توسط دوست عزیزمون طراحی شد هم اکنون انتشار یافت! حتما یه سر بزنید: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1155851 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LorMaN ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 مفید بود موفق باشید. 1 تو گوش گرگ نمیره روضه ی روباه...💤🥷 Fadaei لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1163000 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dex ارسال شده در April 8 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 8 @LorMaN ممنون از شما❣️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1165569 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makima ارسال شده در April 9 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9 توضیحات کامل و مورد توجهی ارائه دادید موفق باشید. گویند که خدا همیشه با ماست ؛ ای غم نکند خدا تو باشی! لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1166676 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CareLess ارسال شده در April 9 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9 در ۱۴۰۵/۱/۱۰ در 23:01، SaulBadman2 گفته است: به قلم: Saul-Badman نکته: برای تماشا و دیدن این مجله، پیشنهاد میشود اگر با موبایل هستید حتما گزینه Desktop-Mode را فعال کنید! نکته ۲: به صلاحدید خودم تصمیم گرفتم کمی مجله های خودم رو خودمونی تر کنم، اگر از این موضوع رضایت ندارید، حتما در نظرات اشاره کنید تا دیگر مجله خودمونی طور ننویسم... • • • • • • احتمالا حداقل یک بار به سرت زده که به دزدی از تجارت بری( یا شایدم رفتی) ولی قبل از اون(اگه نرفتی) بهتره که این مجله رو بخونی چون خیلی کمکت میکنه! بررسی و تحلیل دزدی از تجارت ! اینکه دزدی شما از تجارت موفق باشه خیلی خیلی کمه! درواقع، اینکه شما دزدی کنی و بعد یک موتور پلیس دنبال شما با تفنگ نیوفته خیلی باید خوششانس باشی!(اصلا امکان نداره که نیاد دنبالت)... اما یک سوال... اینکه از دزدی بانک وانتد گرفته باشی و بدونی در صورت موفقیت در فرار کلی پول میاد تو جیبت بهتره یا از راب تجارت وانتد گرفته باشی و بدونی نهایت اگر موفق بشی ۴۰,۰۰۰ پول بهت میرسه؟ حالا فکر کنم با مثالی که بالا گفتم کاملا گرفته باشید که چقدر راب تجارت خوبه یا بد... درواقع، دزدی از تجارت دارای نقاط ضعف بسیار زیادی ست (بنظر من که کلا نقطه ضعفه) اما چرا این حرف رو میزنم؟ چه با ماسک از تجارت بعد راب بیاید بیرون و چه بدون ماسک، شما ۴ وانتد دریافت خواهید کرد! پول خیلی کم بعد راب (کلا ۴۰ هزار تا که اگر پلیس شمارا بگیرد ۱۱ هزار از آن کم میشود پس در واقع کلا ۲۹ هزار پول خالص دریافت میکنید+۱ ساعت جیل!!!! وانتد خیلی زیاد (۴ وانتد=۱ ساعت جیل خالص) استرس زیاد به علت تکنفره بودن و احتمال دستگیری زیاد امکان از دست دادن زمان و Fail شدن کامل راب • و... حالا فکر میکنم که کاملا قضیه رو متوجه شدید، دزدی از تجارت برابر است با وقت تلف کردن و ضرر زیاد،همچنین در صورت ناکامی در دزدی شما باید ۱ ساعت جیل منتظر بمونین و اگر هم نیاز به وکیل داشته باشید ( که مبلغ خیلی زیادی برای آزادی از شما میگیرن ) کلا در ضرر غرق میشوید! توصیه: برای سرگرمی هم که شده، سراغ راب تجارت نرید! بهترین دزدی، دزدی از بانک هستش که دارای فواید زیادی هست اما راب تجارت هیچ مزایایی برتر ندارد... پایان... حتما نظر خودتون رو در پایین برای ما ارسال کنید❣️ در ضمن، واکنش های رنگا رنگ تون فراموش نشه. درود مطلبت عالی و مفید بود ولی اینم در نظر بگیریم که اگه اسکیل 5 داشته باشیم میشه گفت که راب بیز یکمی ارزششو داره 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1167780 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dex ارسال شده در April 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 9 @CareLess درود بر شما دوست عزیز! ممنون بابت نظر مفیدتون🩶 البته که حق با شماست بنده اون مورد استثنا رو فراموش کردم بنویسم😁 موفق باشی❣️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1167791 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ToPaK ارسال شده در April 13 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13 در ۱۴۰۵/۱/۱۰ در 23:01، RealSaul گفته است: به قلم: Saul-Badman نکته: برای تماشا و دیدن این مجله، پیشنهاد میشود اگر با موبایل هستید حتما گزینه Desktop-Mode را فعال کنید! نکته ۲: به صلاحدید خودم تصمیم گرفتم کمی مجله های خودم رو خودمونی تر کنم، اگر از این موضوع رضایت ندارید، حتما در نظرات اشاره کنید تا دیگر مجله خودمونی طور ننویسم... • • • • • • احتمالا حداقل یک بار به سرت زده که به دزدی از تجارت بری( یا شایدم رفتی) ولی قبل از اون(اگه نرفتی) بهتره که این مجله رو بخونی چون خیلی کمکت میکنه! بررسی و تحلیل دزدی از تجارت ! اینکه دزدی شما از تجارت موفق باشه خیلی خیلی کمه! درواقع، اینکه شما دزدی کنی و بعد یک موتور پلیس دنبال شما با تفنگ نیوفته خیلی باید خوششانس باشی!(اصلا امکان نداره که نیاد دنبالت)... اما یک سوال... اینکه از دزدی بانک وانتد گرفته باشی و بدونی در صورت موفقیت در فرار کلی پول میاد تو جیبت بهتره یا از راب تجارت وانتد گرفته باشی و بدونی نهایت اگر موفق بشی ۴۰,۰۰۰ پول بهت میرسه؟ حالا فکر کنم با مثالی که بالا گفتم کاملا گرفته باشید که چقدر راب تجارت خوبه یا بد... درواقع، دزدی از تجارت دارای نقاط ضعف بسیار زیادی ست (بنظر من که کلا نقطه ضعفه) اما چرا این حرف رو میزنم؟ چه با ماسک از تجارت بعد راب بیاید بیرون و چه بدون ماسک، شما ۴ وانتد دریافت خواهید کرد! پول خیلی کم بعد راب (کلا ۴۰ هزار تا که اگر پلیس شمارا بگیرد ۱۱ هزار از آن کم میشود پس در واقع کلا ۲۹ هزار پول خالص دریافت میکنید+۱ ساعت جیل!!!! وانتد خیلی زیاد (۴ وانتد=۱ ساعت جیل خالص) استرس زیاد به علت تکنفره بودن و احتمال دستگیری زیاد امکان از دست دادن زمان و Fail شدن کامل راب • و... حالا فکر میکنم که کاملا قضیه رو متوجه شدید، دزدی از تجارت برابر است با وقت تلف کردن و ضرر زیاد،همچنین در صورت ناکامی در دزدی شما باید ۱ ساعت جیل منتظر بمونین و اگر هم نیاز به وکیل داشته باشید ( که مبلغ خیلی زیادی برای آزادی از شما میگیرن ) کلا در ضرر غرق میشوید! توصیه: برای سرگرمی هم که شده، سراغ راب تجارت نرید! بهترین دزدی، دزدی از بانک هستش که دارای فواید زیادی هست اما راب تجارت هیچ مزایایی برتر ندارد... پایان... حتما نظر خودتون رو در پایین برای ما ارسال کنید❣️ در ضمن، واکنش های رنگا رنگ تون فراموش نشه. دس خوش عالی 🫰 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1173445 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dex ارسال شده در April 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 13 @Topak درود دوست عزیزم!🔥✨ ممنون از نظر مفیدت،موفق باشی!🤍 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1173496 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dex ارسال شده در April 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 13 در ۱۴۰۵/۱/۲۰ در 12:50، Makima گفته است: توضیحات کامل و مورد توجهی ارائه دادید موفق باشید. درود دوست خوبم! @Makima ✨❣️ ممنونم بابت نظر مفیدت! پیروز باشید🤍🔥 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1173499 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DiedOut ارسال شده در April 14 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14 در ۱۴۰۵/۱/۱۰ در 23:01، RealSaul گفته است: به قلم: Saul-Badman نکته: برای تماشا و دیدن این مجله، پیشنهاد میشود اگر با موبایل هستید حتما گزینه Desktop-Mode را فعال کنید! نکته ۲: به صلاحدید خودم تصمیم گرفتم کمی مجله های خودم رو خودمونی تر کنم، اگر از این موضوع رضایت ندارید، حتما در نظرات اشاره کنید تا دیگر مجله خودمونی طور ننویسم... • • • • • • احتمالا حداقل یک بار به سرت زده که به دزدی از تجارت بری( یا شایدم رفتی) ولی قبل از اون(اگه نرفتی) بهتره که این مجله رو بخونی چون خیلی کمکت میکنه! بررسی و تحلیل دزدی از تجارت ! اینکه دزدی شما از تجارت موفق باشه خیلی خیلی کمه! درواقع، اینکه شما دزدی کنی و بعد یک موتور پلیس دنبال شما با تفنگ نیوفته خیلی باید خوششانس باشی!(اصلا امکان نداره که نیاد دنبالت)... اما یک سوال... اینکه از دزدی بانک وانتد گرفته باشی و بدونی در صورت موفقیت در فرار کلی پول میاد تو جیبت بهتره یا از راب تجارت وانتد گرفته باشی و بدونی نهایت اگر موفق بشی ۴۰,۰۰۰ پول بهت میرسه؟ حالا فکر کنم با مثالی که بالا گفتم کاملا گرفته باشید که چقدر راب تجارت خوبه یا بد... درواقع، دزدی از تجارت دارای نقاط ضعف بسیار زیادی ست (بنظر من که کلا نقطه ضعفه) اما چرا این حرف رو میزنم؟ چه با ماسک از تجارت بعد راب بیاید بیرون و چه بدون ماسک، شما ۴ وانتد دریافت خواهید کرد! پول خیلی کم بعد راب (کلا ۴۰ هزار تا که اگر پلیس شمارا بگیرد ۱۱ هزار از آن کم میشود پس در واقع کلا ۲۹ هزار پول خالص دریافت میکنید+۱ ساعت جیل!!!! وانتد خیلی زیاد (۴ وانتد=۱ ساعت جیل خالص) استرس زیاد به علت تکنفره بودن و احتمال دستگیری زیاد امکان از دست دادن زمان و Fail شدن کامل راب • و... حالا فکر میکنم که کاملا قضیه رو متوجه شدید، دزدی از تجارت برابر است با وقت تلف کردن و ضرر زیاد،همچنین در صورت ناکامی در دزدی شما باید ۱ ساعت جیل منتظر بمونین و اگر هم نیاز به وکیل داشته باشید ( که مبلغ خیلی زیادی برای آزادی از شما میگیرن ) کلا در ضرر غرق میشوید! توصیه: برای سرگرمی هم که شده، سراغ راب تجارت نرید! بهترین دزدی، دزدی از بانک هستش که دارای فواید زیادی هست اما راب تجارت هیچ مزایایی برتر ندارد... پایان... حتما نظر خودتون رو در پایین برای ما ارسال کنید❣️ در ضمن، واکنش های رنگا رنگ تون فراموش نشه. داش بنازم مجلت عالی بود به دانستنی هامون اضافه شد چون تا حالا راب بیز نرفتیم فقط بانک رفتیم❣️ عزیز منی همیشه موفق باشی :My accounts شیمـــی نخوندم ولی بد ترکیبارو میشناسم. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1176165 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackFlash ارسال شده در April 14 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14 در ۱۴۰۵/۱/۱۰ در 23:08، SiahRaG گفته است: به اشاره خوبی نکته فرمودید! عه پس مصرف زیاد استخوان باعث پوکی نوشابه میشود😑 و در پایان این مرگ است که دروغ نمیگوید - صادق هدایت - لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110960-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%9F/#findComment-1176174 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری