Lewiz ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --------------------------------------- • توضیحات: من با ایشون اصلن کاری ندارم ولی ایشون چند وقته وقتی منو میبینه میوفته دنبالم و با وسیله نقلیه بنده رو زیر میگیرن. اصلن دلیله این کاره ایشون رو نمی دونم .شاید باورتون نشه من از ایشون 900 مگابایت فیلم دارم. برای همین جایی پیدا نکردم این فیلم رو بتونم آپلود کنم. • مدارک (فیلم یا عکس): .𝑺𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒊 𝒓𝒊𝒔𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTriS ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 سلام. مدارک شما بررسی شد و شکایت شما رد شد. نقل قول ایجاد مزاحمت برای کارکنان و بازیکنان: شما مجاز به کوبیدن به ماشین دیگران نیستید. (مجازات: Suspend Driver License برای 5 ساعت) شما مجاز به مُشت کوبیدن به وسایل نقلیه بازیکنان نیستید. (مجازات: 60 دقیقه Ajail) شما مجاز به درخواست شخصی مانند تائید کردن مسابقات، Respawn و موارد اینچنینی از ادمینهای در حال انجام وظیفه نیستید (مجازات: Kick و در صورت تکرار Warn) طبق قانون برای این دسته مزاحمت ها که فرد فقط دنبال شما باشد مجازاتی نداریم. در صورت تکرار این موضوع باید داخل بازی از دستور گزارش [Report/] استفاده کنید. -بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده