NoThinG ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 با سلام و احترام در رقابتهای اجباری که اصل بر سالم برگزار شدن و تقلب نکردنه نصف اون عده حاضر تو رقابت خیلی واضح دارن تقلب میکنن با اینکه بحث برتری اقلیتی مطرحه و یکی از بخش های اصلی سرور، رقابتهای دسته متوسط و تاپ و غیره هستش، و یسریا این برتری رو با عوض کردن جای مهارت با ابزار تقلب بدست آوردن، هیچکس، تکرارم بر روی هیچکس(هیچ شخص اعم از ادمین، سرپرست و همون افراد حاضر) هیچ شکایتی از این موضوع نداره، خب دلیلش هم مشخص هست برای چی کسی شاکی نیست( بزنم به تخته متقلب تو جمع کسایی که باید با این موضوع مقابله کنن هم زیاده) اما تا یه پلیر مثل من که میاد اتفاقا جلوی همین افراد متقلب به ظاهر مظلوم شرایط HvH ایجاد میکنه تا حداقل یه درصد از اون برابری از دست رفته رو برگردونه همه خواهان عدالت هستن و یسری به اصطلاح ناظر و ادمین هم این رو اجرا میکنن در واقع ما اصلا از اینکه بن شدیم یاچی ناراحت نیستیم چون مطمئن باشید هیچ مشکلی رفع نمیشه، باید از این متاسف بود که این وضعیت داغون نه تنها توی بخش ابزار تقلب بلکه در سواستفاده از مقام، باگ، ایجاد مزاحمت های هاستر ها و غیره وجود داره و هیچکس تمایل یا قدرت تقابل باهاش رو نداره چون احتمالا به سود نیست. 6 1 1 کاش با محبت گُلا خار نمیشدن. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
limit ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 ممنون حرفتان حق بود🫰 زمانیکه داخل دسته متوسط بودم فک می کردم مهارت گانری من نسبت به بقیه خیلی بده، تا اینکه فهمیدم یه سریها هستن که از ابزار تقلب استفاده می کنن!!! و سر همین موضوع - میزدم و از اقلیت اخراج شدم. متاسفم بابت همچین افرادی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145356 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در March 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 27 دقیقه قبل، NoThinG گفته است: به اصطلاح ناظر و ادمین نظر اشخاص ناظر کاش با محبت گُلا خار نمیشدن. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145383 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zNefxly ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 8 دقیقه قبل، NoThinG گفته است: با سلام و احترام در رقابتهای اجباری که اصل بر سالم برگزار شدن و تقلب نکردنه نصف اون عده حاضر تو رقابت خیلی واضح دارن تقلب میکنن با اینکه بحث برتری اقلیتی مطرحه و یکی از بخش های اصلی سرور، رقابتهای دسته متوسط و تاپ و غیره هستش، و یسریا این برتری رو با عوض کردن جای مهارت با ابزار تقلب بدست آوردن، هیچکس، تکرارم بر روی هیچکس(هیچ شخص اعم از ادمین، سرپرست و همون افراد حاضر) هیچ شکایتی از این موضوع نداره، خب دلیلش هم مشخص هست برای چی کسی شاکی نیست( بزنم به تخته متقلب تو جمع کسایی که باید با این موضوع مقابله کنن هم زیاده) اما تا یه پلیر مثل من که میاد اتفاقا جلوی همین افراد متقلب به ظاهر مظلوم شرایط HvH ایجاد میکنه تا حداقل یه درصد از اون برابری از دست رفته رو برگردونه همه خواهان عدالت هستن و یسری به اصطلاح ناظر و ادمین هم این رو اجرا میکنن در واقع ما اصلا از اینکه بن شدیم یاچی ناراحت نیستیم چون مطمئن باشید هیچ مشکلی رفع نمیشه، باید از این متاسف بود که این وضعیت داغون نه تنها توی بخش ابزار تقلب بلکه در سواستفاده از مقام، باگ، ایجاد مزاحمت های هاستر ها و غیره وجود داره و هیچکس تمایل یا قدرت تقابل باهاش رو نداره چون احتمالا به سود نیست. پیرو موضوع HvH باید گفت که ما شاهد هیچ گونه انصاف از سمت ادمین های مربوطه نیستیم. موقعی که پلیر ها با نیکنیم های به اصطلاح فلهای خودشون (_Fatyma123_ برای مثال یا نمونه واقعی اون LuFo PAPAYO YasharYNG و امثالهم) در زمانی که افکت های مختلفی روشون اعمال شده از جمله افکت UseDrugs پلیر رو داخل دیوار مشاهده میکنن و از فاصله 40 متری با وان تپ شات گان اون پلیر رو از پا در میارن، نتیجتا در پاسخ با جواب ندادن ریپورت ادمینای عزیز که نمونش هم توی اسکرین شات مشخص هستش یک سری از بازیکنان مجبور به شنا کردن خلاف جهت قوانین مجموعه میشن و در مقابل تقلب های بی شمار اون عزیزانی که نرم افزار تقلب استفاده میکنن (که خیلی خالصانه بدون هیچ مهارت خاصی حتی در استفاده از اون نرم افزار یا هر افزونه دیگهای هست که باعث میشه چیت کاملا بر بازیکن مسلط بشه) وادار به انجام چیت زدن (استفاده از تقلب) میشن. متاسفانه بر خلاف اون اقلیت چیتری که مهارت استفاده از اون چیت رو ندارن یک سری از دوستان کاملا به صورت عادی و پاک مهارت بازی کردن رو به وضوح بهمون نشون دادن که با ترکیب شدن با اون چیت واکنش های خوبی رو به خودش جذب نمیکنه، بن شدن اون دسته از دوستانی که در مقابله با این افراد ناچار به این کار میشن (خود شخص متوجه منظورم هست) واقعا ناراحت کنندست نه از این لحاظ که دیگه قرار نیست توی سرور داشته باشیمشون از این لحاظ که ما شاهد از دست دادن پلیر های خوبی میشیم که به خاطر نبودن وجدان توی یک دسته از افراد (بخشی از ادمین ها هم از این داستان جدا نیستند!) شروع به استفاده نا به جا از چیت میکنن. ابراز هرگونه ناراحتی برای این موضوع چیزی جز سردرد رو به بار نمیاره چرا که در راس هرم پلن های خودشون رو برای رفع این داستان به کار میبرند وگرنه وجود هر گونه ادمین، پانیشمنت و خرید گلدی رو نداشتیم، چی میشه گفت که با تاسف باید به بن شدن برخی از ادمینا با همین دلیل نگاه بکنیم. در نهایت از تمامی دوستانی که با متود خودشون [ نه شکایت های بی مورد :) ] در مقابل این قضیه ایستادن نهایت تشکر و قدردانی رو دارم. هر گونه کمکی از تیم AcT در راستای خاموش کردن این شعلهی کوچیک بازیکنانی با وجود مشکل کمبود مهارت بر بیاد انجام میشه حتی اگر اون کمک HvH باشه. باشد که وجدانتون جرقهای برای تمرین کردنتون باشه. AcT on FiRE 1 "AcT On FiRE" لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145390 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverlose ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 همش اسکیله داش، دقت نمیکنی دیگه AAAIBMM لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145396 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cia ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 اسچیله داداش🤣 حالا کافیه ریپورت مارو بدن 5 تا 5 تا میان چک پیسی🤣 1 • • My Niggas • • • • لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145397 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zNefxly ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، Neverlose گفته است: همش اسکیله داش، دقت نمیکنی دیگه ?Which one my friend, huh :))) ویرایش شده March 28 توسط zNefxly "AcT On FiRE" لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145400 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Slap ارسال شده در March 28 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 درود. بنده از شما خواهش دارم از هر کس که این رفتار را درش میبینید شکایت کنید. درحال حاضر تیم ما روی این مسائل جدیت خاصی دارد. خود بنده از سمت خود از 2024 که ادمین شدم تاکنون به مقابله با این افراد که از تقلب استفاده میکنند ادامه دادم, همچنین به شدت اشخاصی که خودشان از تقلب استفاده میکردند ولی معترض بودند و کسانی که جلویشان از تقلب استفاده میکردن (به اصطلاح سبک HvH پدید میاوردند) را مجازات میکردند, خیلی ساده, شدیدترین مجازات ممکن و پیگردی که ممکن بود بر روی انها اعمال کردم و حتی برخی از انان را سخت افزاری از سرور محروم کردیم. عکسی که شما قرار دادید: 23 دقیقه قبل، NoThinG گفته است: نظر اشخاص ناظر توسط یک ادمین رسیدگی نشده, حتی نمیتوانید اسمش را بزارید ناظر. طی بررسی های من توسط یک هاستر رد شده, که افشا نمیکنم کیست گویا خودتان نخواستید. برداشتی که من کردم این است که از مدیریت کینه داشتید و با این کار خواستید افکار عمومی را خراب کنید, یا این ریجکت هماهنگ شده بوده باز جهت خراب کردن جلوه مدیریت. اگر توسط یک ادمین رد میشد ما ان را مجازات میکردیم و شدیدترین پیگرد را داشتیم اما توسط کسی رد شده که برای دسترسی های خود فقط پول پرداخت کرده و اگاهی ای نسبت به قوانین نداره. ان شخص پول پرداخت کرده تا لذت ببره, جزو ناظرین حساب نیست. باز هم میگم, از ان شخص شکایت کنید. خیلی از مواردی که ذکر کردید رو به چشم دیدم. از خیلی وقت پیش هم پیشگام و نماد مبارزه با انان بودم و هستم. تا وقتی که در قالب قوانین باشند, اگر هم قضیه خیلی جدی شود میتوانیم قانون های جدیدی بنیان کنیم مثل قانون جدیدی که برای تقلب ایجاد شد. متاسفانه طی 3 سال حضور بنده در مجموعه افراد خیلی معدودی رو دیدم که مهارت مقابله با این اشخاص رو داشتند نظیر @Neverlose (دانش و اگاهی بسیار) - @Arvan (دوست و کاسب مهارت از طرف خودم و به شدت پیگیر در این قضایا) - @AimBot (دارای تجربه)... در مجموعه تعداد این افراد فعال خیلی کم هست, باید قدر اونها رو دونست. اونها چهره تیم مدیریت برای مقابله با این قضایا هستند و اگر این افراد نباشند, یا ازشون پشتیبانی نشه, متاسفانه همین موارد پیش میاد. درحال حاضر هم در تیم مدیریتی حاضر فقط تعداد انگشت شماری رو میشناسم که نه کامل! دانش محدودی دارن ولی خب چه میشه کرد از هیچی بهتره حضور دارند. حتی به نظر بنده تمام کسانی که در این تاپیک تاکنون شرکت کردند بجز افرادی که نام بردم هیچ دانش و اگاهی مفیدی جهت جلوگیری با این موارد ندارند. پس بیاید باز تر به قضیه نگاه کنیم. ------------------------------------------------ Sin Archbishop of Greed Nice to meet you ------------------------------------------------ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145415 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zNefxly ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 (ویرایش شده) 27 دقیقه قبل، Slap گفته است: درود. بنده از شما خواهش دارم از هر کس که این رفتار را درش میبینید شکایت کنید. درحال حاضر تیم ما روی این مسائل جدیت خاصی دارد. خود بنده از سمت خود از 2024 که ادمین شدم تاکنون به مقابله با این افراد که از تقلب استفاده میکنند ادامه دادم, همچنین به شدت اشخاصی که خودشان از تقلب استفاده میکردند ولی معترض بودند و کسانی که جلویشان از تقلب استفاده میکردن (به اصطلاح سبک HvH پدید میاوردند) را مجازات میکردند, خیلی ساده, شدیدترین مجازات ممکن و پیگردی که ممکن بود بر روی انها اعمال کردم و حتی برخی از انان را سخت افزاری از سرور محروم کردیم. عکسی که شما قرار دادید: توسط یک ادمین رسیدگی نشده, حتی نمیتوانید اسمش را بزارید ناظر. طی بررسی های من توسط یک هاستر رد شده, که افشا نمیکنم کیست گویا خودتان نخواستید. برداشتی که من کردم این است که از مدیریت کینه داشتید و با این کار خواستید افکار عمومی را خراب کنید, یا این ریجکت هماهنگ شده بوده باز جهت خراب کردن جلوه مدیریت. اگر توسط یک ادمین رد میشد ما ان را مجازات میکردیم و شدیدترین پیگرد را داشتیم اما توسط کسی رد شده که برای دسترسی های خود فقط پول پرداخت کرده و اگاهی ای نسبت به قوانین نداره. ان شخص پول پرداخت کرده تا لذت ببره, جزو ناظرین حساب نیست. باز هم میگم, از ان شخص شکایت کنید. خیلی از مواردی که ذکر کردید رو به چشم دیدم. از خیلی وقت پیش هم پیشگام و نماد مبارزه با انان بودم و هستم. تا وقتی که در قالب قوانین باشند, اگر هم قضیه خیلی جدی شود میتوانیم قانون های جدیدی بنیان کنیم مثل قانون جدیدی که برای تقلب ایجاد شد. متاسفانه طی 3 سال حضور بنده در مجموعه افراد خیلی معدودی رو دیدم که مهارت مقابله با این اشخاص رو داشتند نظیر @Neverlose (دانش و اگاهی بسیار) - @Arvan (دوست و کاسب مهارت از طرف خودم و به شدت پیگیر در این قضایا) - @AimBot (دارای تجربه)... در مجموعه تعداد این افراد فعال خیلی کم هست, باید قدر اونها رو دونست. اونها چهره تیم مدیریت برای مقابله با این قضایا هستند و اگر این افراد نباشند, یا ازشون پشتیبانی نشه, متاسفانه همین موارد پیش میاد. درحال حاضر هم در تیم مدیریتی حاضر فقط تعداد انگشت شماری رو میشناسم که نه کامل! دانش محدودی دارن ولی خب چه میشه کرد از هیچی بهتره حضور دارند. پس بیاید باز تر به قضیه نگاه کنیم. در باب صحبت های @Slap عزیز باید بگم که باز تر به قضیه نگاه کردن زمانی به کار میره که شما هم بدون قضاوت کردن افراد حاضر در این تاپیک نظر خودتون رو بیان بکنین ناگفته نمونه که همه جوره قدر دان زحمت های شما و امثال شما در مجموعه هستیم، منکر اینکه من ادمین نیستم یا حتی در حوزه توسعه نرم افزار تقلب یا ویندوز فعالیت نمیکنم نمیشم. اما! روی تمامی صحبت های این تاپیک با مسئولینی هست که این اسم رو به دوش میکشن اما بارشون رو خیر. نتیجتا از قضاوت بیجا در قبال صحبت های ما خود داری بکنین چرا که احترام لازم رو برای شما، طاها جان و بقیه کسانی که واقعا در این حوزه زحمت کشیدن داریم. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ در جواب بحث هاستر شما، در جریان این موضوع هستم و نخواستم که اسمشون اینجا باشه مورد اصلی بنده و @NoThinG عزیز این بود که چرا پاسخ ما در مقابل ریپورت های چیت اینطوری بوده و شخصی که برای لذت بردن از سرور و داشتن یک سری دسترسی هایی که با خرید هاستری به شخص داده میشه به خودش اجازه این کار رو میده! لازم به ذکر هست که خراب کردن چهرهی مدیریتِ درستِ سرور برای هیچ کدوم از اعضای این تاپیک هیچ منفعتی به بار نمیاره پس امیدوارم سوتفاهمی باقی نمونده باشه ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ همواره قدردان زحمات شما برای مجموعه و سالم بازی کردن پلیر های لایق آرساکیا گیم هستیم. 27 دقیقه قبل، Slap گفته است: حتی به نظر بنده تمام کسانی که در این تاپیک تاکنون شرکت کردند بجز افرادی که نام بردم هیچ دانش و اگاهی مفیدی جهت جلوگیری با این موارد ندارند. در جواب این موضوع باز هم باید بگم که افرادی که در این تاپیک هستند ممکن هست که دانش کافی در مهارت های کامپیوتریای در حوزهی مشخص شده را نداشته باشند اما تمامی تلاش اونها برای ثابت کردن شرایطیست که شما با استفاده از دستورات و قوانین میتونین اعمال کنین و باز هم با تاسف باید به موضوع (HvHَََ) اشاره بکنم. چون تا کنون حداقل شخص بنده نتونستم با صحبت باهاشون مقابله بکنم. (نظر شما کاملا محترم هستش ولیکن تند بیان کردن اون میتونه ناراحتی برای افراد به وجود بیاره) با احترام بسیار زیادی که دارم برات مهران جان از افراد تگ شدهای که بیان کردید بنظر من تنها کسی که کاملا دانش و اگاهی این موضوع رو داره میتونم فقط به طاها جان @Neverlose اشاره بکنم! امیدوارم بدون هیچ بحثی فقط به موضوع اصلی که مقابله با افراد نادرست هست بپردازیم نه جروبحث کردن با هم. ویرایش شده March 28 توسط zNefxly اگر مثل پست قبلی من هاید نمیکنین این یکی پست رو هم صحبتم رو ادامه بدم. "AcT On FiRE" لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145464 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zNefxly ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، limit گفته است: ممنون حرفتان حق بود🫰 زمانیکه داخل دسته متوسط بودم فک می کردم مهارت گانری من نسبت به بقیه خیلی بده، تا اینکه فهمیدم یه سریها هستن که از ابزار تقلب استفاده می کنن!!! و سر همین موضوع - میزدم و از اقلیت اخراج شدم. متاسفم بابت همچین افرادی متاسفانه تعدادشون کم نیست و اگر حرفیم زده بشه برداشت دوستان اینه که قراره چهره مدیریت رو خراب بکنیم. برخی از افراد دارای تجربه ذکر شده هم، خودشون آغاز کننده این موضوع بودند. (منظور از آغاز کردن: داد زدن، کلکل کردن، در معرض دید قرار گرفتن و عبث گویی با استفاده از چیت ها هست نه اینکه در نسل اول این اقلیت قرار بگیرند.) ویرایش شده March 28 توسط zNefxly "AcT On FiRE" لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145473 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cia ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 44 دقیقه قبل، Slap گفته است: حتی به نظر بنده تمام کسانی که در این تاپیک تاکنون شرکت کردند بجز افرادی که نام بردم هیچ دانش و اگاهی مفیدی جهت جلوگیری با این موارد ندارند. این مورد رو اگر بخوایم در نظر بگیرم مهران عزیز کسانی هستند که میتونن با این اتفاقات مقابله کنن ولی از سوی مدیریت و مقام های ارشد این مجموعه طرد شدن و جبهه مقابل این موضوع ( تولید چیت و فروش ان) قرار گرفتن که نیازی به نام بردن نیست. مشکل نیما و خیلیا های دیگه که زیر این تاپیک پیام گذاشتن اینه که مدیریت رسیدگی کامل نمیکنه به این موضوع و نسبتا اهمیتی نمیده چون باعث ریج پلیر ها و بن شدن اونا میشه و بهترین درامد زایی از ان بن کردن هست ( اشاره به افزایش شدید قیمت ان بن و کلیر لاگ چیت). این هم در نظر بگیرم که خیلیایی که میشناسیم خودشون در حال ساخت چیت و استفاده از اون ها هستن و هر موقع که گزارش چنین افرادی داده میشه ادمین مربوطه یا مدیریت با گفتن پیگیری میشود خاطمه میدن به گزارش اما امان از پیگیری های لازم کل کسایی هم که نام بردی بجز طاها که اونم دیگه ادمین نیست کسی نمیتونه با این افراد مقابله کنه و فقط چندین روزه که ادمین عزیز محسن درحال بن کردن این افراد هست بیشتر از این بحث کردن درباره این موضوع وقت تلف کردن و باعث ایجاد تشنج بین کاربر ها میشه به امید آزادی ایران 2 • • My Niggas • • • • لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145508 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 3 ساعت قبل، Slap گفته است: درود. بنده از شما خواهش دارم از هر کس که این رفتار را درش میبینید شکایت کنید. درحال حاضر تیم ما روی این مسائل جدیت خاصی دارد. خود بنده از سمت خود از 2024 که ادمین شدم تاکنون به مقابله با این افراد که از تقلب استفاده میکنند ادامه دادم, همچنین به شدت اشخاصی که خودشان از تقلب استفاده میکردند ولی معترض بودند و کسانی که جلویشان از تقلب استفاده میکردن (به اصطلاح سبک HvH پدید میاوردند) را مجازات میکردند, خیلی ساده, شدیدترین مجازات ممکن و پیگردی که ممکن بود بر روی انها اعمال کردم و حتی برخی از انان را سخت افزاری از سرور محروم کردیم. عکسی که شما قرار دادید: توسط یک ادمین رسیدگی نشده, حتی نمیتوانید اسمش را بزارید ناظر. طی بررسی های من توسط یک هاستر رد شده, که افشا نمیکنم کیست گویا خودتان نخواستید. برداشتی که من کردم این است که از مدیریت کینه داشتید و با این کار خواستید افکار عمومی را خراب کنید, یا این ریجکت هماهنگ شده بوده باز جهت خراب کردن جلوه مدیریت. اگر توسط یک ادمین رد میشد ما ان را مجازات میکردیم و شدیدترین پیگرد را داشتیم اما توسط کسی رد شده که برای دسترسی های خود فقط پول پرداخت کرده و اگاهی ای نسبت به قوانین نداره. ان شخص پول پرداخت کرده تا لذت ببره, جزو ناظرین حساب نیست. باز هم میگم, از ان شخص شکایت کنید. خیلی از مواردی که ذکر کردید رو به چشم دیدم. از خیلی وقت پیش هم پیشگام و نماد مبارزه با انان بودم و هستم. تا وقتی که در قالب قوانین باشند, اگر هم قضیه خیلی جدی شود میتوانیم قانون های جدیدی بنیان کنیم مثل قانون جدیدی که برای تقلب ایجاد شد. متاسفانه طی 3 سال حضور بنده در مجموعه افراد خیلی معدودی رو دیدم که مهارت مقابله با این اشخاص رو داشتند نظیر @Neverlose (دانش و اگاهی بسیار) - @Arvan (دوست و کاسب مهارت از طرف خودم و به شدت پیگیر در این قضایا) - @AimBot (دارای تجربه)... در مجموعه تعداد این افراد فعال خیلی کم هست, باید قدر اونها رو دونست. اونها چهره تیم مدیریت برای مقابله با این قضایا هستند و اگر این افراد نباشند, یا ازشون پشتیبانی نشه, متاسفانه همین موارد پیش میاد. درحال حاضر هم در تیم مدیریتی حاضر فقط تعداد انگشت شماری رو میشناسم که نه کامل! دانش محدودی دارن ولی خب چه میشه کرد از هیچی بهتره حضور دارند. حتی به نظر بنده تمام کسانی که در این تاپیک تاکنون شرکت کردند بجز افرادی که نام بردم هیچ دانش و اگاهی مفیدی جهت جلوگیری با این موارد ندارند. پس بیاید باز تر به قضیه نگاه کنیم. I'm starting to feel like going back to being an admin😂 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145759 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zNefxly ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 23 دقیقه قبل، Arvan گفته است: I'm starting to feel like going back to being an admin😂 شما درست حس میکنی 😂 باید خیلی چیزا بهش رسیدگی بشه "AcT On FiRE" لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145803 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cia ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 5 ساعت قبل، zNefxly گفته است: LuFo داشتیم میگفتیم • • My Niggas • • • • لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1145996 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zNefxly ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 2 ساعت قبل، Cia گفته است: داشتیم میگفتیم 🥱 "AcT On FiRE" لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1146309 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Khalvat ارسال شده در March 28 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28 عاقبت حاجی *◄থৣ نـہ حسرت گذشتـہ نـہ شوق ؋ـرבا থৣ►* لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1146324 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zNefxly ارسال شده در March 29 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 11 ساعت قبل، Khalvat گفته است: عاقبت حاجی حاقبت عاجی. "AcT On FiRE" لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1146876 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cia ارسال شده در March 29 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 12 ساعت قبل، zNefxly گفته است: 🥱 عاقبت دوباره اسکیل هاشون فکر کنم اسم چیته 😂 1 • • My Niggas • • • • لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1146982 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvage ارسال شده در March 29 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 @Slap دادا همه این ها یه جا وقتی هم ما ریپورت میدیم برین چک پیسی طرف با aimbot کاملا معلوم ادمین مربوطه میگه میرم ولی ما چیزی نمیبینم که حتی طرف رفته باشه چک پیسی یا تا ریپورت میدیم یکی از پشت صحنه لو میده که ما ریپورت دادیم و طرف سریعا چیت رو اف میکنه 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1147063 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpeeDwagon ارسال شده در March 29 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 واقعا برای منم سواله چرا شب که میخابی خوابت میبره😐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1147406 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zNefxly ارسال شده در March 29 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 4 ساعت قبل، Cia گفته است: عاقبت دوباره اسکیل هاشون فکر کنم اسم چیته 😂 پیش میایه "AcT On FiRE" لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1147484 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zNefxly ارسال شده در March 29 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 39 دقیقه قبل، Aliereza گفته است: واقعا برای منم سواله چرا شب که میخابی خوابت میبره😐 ایواهای 🤯 "AcT On FiRE" لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1147490 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LasTDance ارسال شده در April 14 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14 خیلی حق لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1175202 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blueberry ارسال شده در April 14 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14 اینترنت را وصل کنید رفاقتمون مرگ نداره مثل تویوتا؛ :My Account :My Bro لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1175484 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BalaaCh ارسال شده در April 16 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16 در ۱۴۰۵/۱/۹ در 15:46، Cia گفته است: عاقبت دوباره اسکیل هاشون فکر کنم اسم چیته 😂 🤣 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110604-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA/#findComment-1179316 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری