Aryaw ارسال شده در March 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: ایشون نتوسنت در هنگام درگیری با پلیس به من به درستی جواب بده و من به خاطر همین بیکفایتی به زندان رفتم. • مدارک (فیلم یا عکس): 1.در اینجا, ایشون کاملا غلط به من CMD رو گفتند, و اگر دقت کنید در اخره جمله "." هم نزاشتن. 2.در اینجا, درست و صحیح برای من توصویح نداند که باید, "Arms Dealer" باشم و فقط CMD رو گفتند و اگر باز هم دقت کنید, در پایان این جمله هم "." نزاشتند. 3. در اینجا هم بعد از گفتن اینکه من خودم گفتم که باید "Arms Dealer" باشم, ایشون گفت و لطفا ببینید که به جای "Arms Dealer" چه غلط املایی دارند. اینجانب خواهشمندم که به این موعضوع, رسیدگی شود. 1 1 ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در March 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما به دلیل فعال نبودن [Timestamp/] رد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده