Tayler ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من از زندان فرار کردم و رفتم Skin عوض کنم که نمیشد و 6000 طلا میخواست. من عضو GSF هستم و اسکین رانک 1 برام مجازه دیگه این 6000 طلا واس چی؟ - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم. داشتم فرار میکردم از زندان اما Skin عوض نمیشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 شما باید از قسمته All Skins میرفتین Faction از اونجا برمیداشتین End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 از زندان فرار کنی Clothes/ بزنی دیگه نمیخواد اسکین انتخاب کنی که خودش اسکین قبلیتو میده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 شما نزدیک مامورای گارد ملی خودکشی کردید سپس سریع رفتید LS Binco و نتونستید وانتدو پاک کنید طلبکار هم هستید؟ از بازی خارج بشید، خودکشی کنید یا ... دیگه وانتد فرار از زندان غیر قابل پاک کردن میشه! @Reza1381 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 30, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 با سلام. این باگ نیست. در صورتی که می خواهید Skin اقلیت خود را انتخاب کنید باید از قسمت "Factions" آن ها را انتخاب کنید. اگر Rank شما کمتر از Rank مورد نیاز Skin مورد نظر باشد باید آن Skin را خریداری کنید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده