رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

درحال یافتن سرور

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری: 

DeadlyWish.png

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): 

- لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: 

13e6-IMG-۲۰۲۶۰۳۲۵-۰۴۴۸۴۵.jpg

- توضیحات کامل مشکل: با سلام و درود من ارساکیا ریختم رو پیسی نتم همه چی اوکیه اما لانچر اصلی بالا نمیاد گیر میکنه رو درحال یافتن سرور میشه واسم اوکیش کنید؟ 

3 ساعت قبل، Amirsulta گفته است:

- عکس از محیط کاربری: 

DeadlyWish.png

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): 

- توضیحات کامل مشکل: با سلام و درود من ارساکیا ریختم رو پیسی نتم همه چی اوکیه اما لانچر اصلی بالا نمیاد گیر میکنه رو درحال یافتن سرور میشه واسم اوکیش کنید؟ 

منم یبار حذف نصب کرده بودم این بلا سرم اومد، میمونه رو درحال یافتن سرور بعد ۵ ۶ دیقه برا من ارور میداد اینترنتتو چک کن دوباره وصل کن در صورتی که همه چی اوکی بود

یبار حذف نصب کردم دوباره، سیستم ریستارت کردم برا من اوکی شد

حقیقت همان دروغی‌ست که بار‌ها و بار‌ها تکرار شده است

RedWood.png

Mammad.png

SlAVASH.png

Mamad | Siavash

۱ ساعت قبل، Cocaine گفته است:

منم یبار حذف نصب کرده بودم این بلا سرم اومد، میمونه رو درحال یافتن سرور بعد ۵ ۶ دیقه برا من ارور میداد اینترنتتو چک کن دوباره وصل کن در صورتی که همه چی اوکی بود

یبار حذف نصب کردم دوباره، سیستم ریستارت کردم برا من اوکی شد

4 ساعت قبل، Amirsulta گفته است:

- عکس از محیط کاربری: 

DeadlyWish.png

لانچر اصلی با نت ملی پایدار نیست 

بنابراین

از لانچر بتا استفاده کنید مشکلتون حل میشه

https://arsacia.ir/launch

اینم لینک دانلود

TeKrAri.png

با سلام و درود خدمت شما دوست عزیز.

نسخه ای که شما دارید با نت ملی سازگار نیست.

• می توانید از نسخه بتا استفاده کنید.

• لینک دانلود مستقیم نسخه بتا 

https://arsacia.ir/launc

موفق باشید.

62d4-IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B0%

درود بخاطر فیلترینگ و وضعیت اخیر نت ها دچار مشکل شدن و بازی اپدیت نمیشه بهترین راه حل نصب نسخه بتا بازی است با تشکر

19 دقیقه قبل، Amirsulta گفته است:

نسخه بتا واسم دانلود نمیشه

عزیزم از لینک من استفاده کن خب

TeKrAri.png

با سلام

روش اول اینه از بتا لانچر استفاده کنی : 

روش دوم اینه که از دوستی که قبل از ملی شدن نت ها بازی رو نصب کرده باشه سه تا فایل Luancher.exe - Agsal - agsal.dll

رو بگیری و با فایلای گیم خودت جایگزین کنی

ویرایش شده توسط UltraMan

: 𝔐𝔶 𝔞𝔠𝔠𝔬𝔲𝔫t

1270845-TeRrOrlsT

1294894-PacheKhar

༺═──────⊱༻⛧༺⊰──────═

Kurd On Top 

با لانچر بتا بالا میاره عزیزم.

"Tike Tike"                                                                                                 

NasaKh.png                                                                        

بخاطر نت ملی شدن یکم نت رو قوی کن بازی رو حذف نصب کن کامپیوتر رو ریستارت کن مشکل حل میشه .

و وقتی که لانچر را باز کردید یکم بزار بمونه یعنی ۳ دقیقه اینطوری بزار بمونه حل میشه مشکل چون نتا ملیه زود اینترنت گوشی به کامپیوتر منتقل نمیکنه یکم صبر کن مشکل حل میشه .

ویرایش شده توسط Alton

AlToN

Alton

:My account

AliDarker

✞  𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞                                                                            5d2e-gta-sa-2026-04-23-01-22-40-797.jpg                                                                                                                                             

• 3 هفته بعد...

سلام من نسخه بتا رو دانلود کردم ولی هرچی میخوام راه اندازش کنم رو یه دزایو خالیش کنم نمیزاره چیکار کنم

✞࿐𝑌𝑜𝑢 𝑎𝑟𝑒 𝑡ℎ𝑒 𝑟𝑒𝑎𝑠𝑜𝑛 𝐼 𝑘𝑒𝑒𝑝 𝑡𝑟𝑦𝑖𝑛𝑔

1123624-SeyedErfan

𝑌𝑜𝑢 𝑎𝑟𝑒 𝑚𝑦 𝑑𝑟𝑒𝑎𝑚࿐✞

• 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۵/۱/۵ در 13:08، TeKrAri گفته است:

لانچر اصلی با نت ملی پایدار نیست 

بنابراین

از لانچر بتا استفاده کنید مشکلتون حل میشه

اینم لینک دانلود

درودبه شرفت اینقد نیاز داشتم

5841-InShot-20260508-235922139.gif

256f-BIKHODA-.png

5841-InShot-20260508-235922139.gif

در ۱۴۰۵/۲/۱۰ در 20:16، SeyedErfan گفته است:

سلام من نسخه بتا رو دانلود کردم ولی هرچی میخوام راه اندازش کنم رو یه دزایو خالیش کنم نمیزاره چیکار کنم

برا منم همینه چیکار کنیم دیگه

My Account:

1241515-ZaKHiM

(My Info (Edit:

0dd2-Untitled6-20260520075954.png

d972-Untitled5-20260509104725.png

باسلام  و درود من با بتا رفتم و ان جایی که باید پوشه مورد نیاز خود را انتخاب کنید دکمه بعد زدن کار نمی کنه لطفا پیگیری کنید ممنون                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             در اصل من یاسرم اونی که واسه اسمش ریازت کشیده حق بده پشت میز ریاست بشینه...

ویرایش شده توسط darkabol1234gg
15 ساعت قبل، darkabol1234gg گفته است:

باسلام  و درود من با بتا رفتم و ان جایی که باید پوشه مورد نیاز خود را انتخاب کنید دکمه بعد زدن کار نمی کنه لطفا پیگیری کنید ممنون                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             در اصل من یاسرم اونی که واسه اسمش ریازت کشیده حق بده پشت میز ریاست بشینه...

در ۱۴۰۵/۲/۱۹ در 12:17، ZaKHiM گفته است:

برا منم همینه چیکار کنیم دیگه

در ۱۴۰۵/۲/۱۰ در 20:16، SeyedErfan گفته است:

سلام علیکم؛

شما پوشه ای که گیمتون رو روش نصب کردی. انتخاب کنید بعدش برید قسمت ArSaCIaGame و روی قسمت سن آندریاس کلیک کنید فقط کلیک و وارد پوشه دیگه ای نکنید و گزینه Ok رو کلیک کنید لانچر نصب میشه مشکلتون هم حل. 

• مرسی 1

Vintus.pngWarroir.png

RedSun.png

؛.In God We Trust.؛

با سلام و درود.

اگه لانچر رو ندارید از طریق لینک: https://ag5.ir/d/1136311

نصب کنید.

اگه دارید این مرحله رو اسکیپ کنید.

از طریق لینک زیر آپدیت لانچر رو نصب کنید:

https://AGSA.ArSaCiA.iR/lupdate/Launcher_v56.agsal

و وارد WinRaR و فایل رو انتخاب و سپس محتویات فایل مانند Launcher.exe, AGSAL و... Extract کنید و با فایل ها رو Replace کنید.

بعد از انجام کار لانچرو باز کنید و کمی منتظر بمانید و بازی رو اجرا کنید.

6698-Picsart-26-06-02-05-56-24-561.png

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...