TeKrAri ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 صندلی داغ با حضور @fightClub عیدتم مبارک، خوبی؟ چند ساله با آرساکیاگیم آشنا شدی؟ اسم واقعیت چیه؟ چند سالته؟ اهل کجایی؟ تاحالا اقلیت رفتی؟ بهترین کلن؟ بهترین رفیقت؟ چند ساله داری پلی میدی؟ معمولاً اوقات فراغتت رو چطور میگذرونی؟ بیشتر اهل آنلاین بودنی یا دنیای واقعی؟ موسیقی، فیلم یا کتاب؟ کدوم برات جذابتره؟ اگه بخوای خودت رو در سه کلمه توصیف کنی، چی میگی؟ به نظرت مهمترین ویژگی یک دوست خوب چیه؟ تا حالا شده نظرت عوض بشه بعد از بحث با بقیه؟ چجوری با @DeathThought آشنا شدی؟ درآمدت تو واقعیت چقدره؟ (شغل داری) پول زیاد یا عقل زیاد؟ نظرت در مورد ارساکیا و تیمش؟ دوست داری هلپر باشی؟ به روح چقد اعتقاد داری (0-10)؟ نظرت در مورد @DeathThought چیه؟ نظرت درمورد دوستات چیه؟ نظرت در مورد دخترها؟ نظرت در مورد پسرا؟ نظرت در مورد من چیه؟ نظرت در مورد خودت؟ کی دوست داری تا آخر عمرت باهات باشه؟ آدم هایی که آدم فروش نظرت چیه؟ میشه رو آدم آدم فروش حساب باز کرد؟ 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/109966-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fightclub/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeathThought ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 اینا من نمیشناسم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/109966-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fightclub/#findComment-1138608 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fightClub ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، TeKrAri گفته است: صندلی داغ با حضور @fightClub عیدتم مبارک، خوبی؟ مرسی عید خودتم مبارک شکر درتلاشیم خوب باشم چند ساله با آرساکیاگیم آشنا شدی؟ تقریبا 2سالنیم اسم واقعیت چیه؟ امین چند سالته؟ 19 اهل کجایی؟ تبریز تاحالا اقلیت رفتی؟ nr رفتم بهترین کلن؟ out d1 بهترین رفیقت؟ خانوادم چند ساله داری پلی میدی؟ اگه ارساکیارو میگی 2سال نیم ولی اگه gta San رو میگی از 4سالگیم بازی میکنم معمولاً اوقات فراغتت رو چطور میگذرونی؟ قبل مسدومیت ورزش میکردم الان میشینم گیم میزنم یا فیلم میبینم بیشتر اهل آنلاین بودنی یا دنیای واقعی؟ بیشتر انلایننم تا از واقعیت ها فرار کنم موسیقی، فیلم یا کتاب؟ کدوم برات جذابتره؟ قطعا موسیقی اگه بخوای خودت رو در سه کلمه توصیف کنی، چی میگی؟ آدمی نیستم که خودم تعریف کنم ولی خوشاخلاق مهربون و یکمم خشن به نظرت مهمترین ویژگی یک دوست خوب چیه؟ احترام گذاشتن ب کارات تا حالا شده نظرت عوض بشه بعد از بحث با بقیه؟ زیاد پیش اومده ک نظرم عوض بشه چجوری با @DeathThought آشنا شدی؟ تو صندلی داغی ک واس مبینا خانم گذاشته بودی 😂 درآمدت تو واقعیت چقدره؟ (شغل داری) درآمدم معلوم نمیشه مشتری بیاد حدود 30 40 نیادم ک پول ی نخ سیگارم تو جیبم نمیمونه (تتو آرتیستم) پول زیاد یا عقل زیاد؟ قطعا پول زیاد نظرت در مورد ارساکیا و تیمش؟ ببین ارساکیا عالیه ولی یکم نیاز ب پیشرفت داره و یکمم باید تو اسکین ها و مود ماشین ها تلاش کنه دوست داری هلپر باشی؟ دوس دارم ولی وقت نمیکنم به روح چقد اعتقاد داری (0-10)؟ 10 نظرت در مورد @DeathThought چیه؟ تا جایی ک دیدم پسر باحالیه نظرت درمورد دوستات چیه؟ دوستای خوبی دارم خیلی جاها کمکم کردن هم کمک مالی هم کمک دعوایی نظرت در مورد دخترها؟ نظر خاصی ندارم ولی کاش یکم ب پسرا احترام بذارنو خودشونو برتر نبینن نظرت در مورد پسرا؟ برا پسرا نظری ندارم پسر بودن پز نیست سبک زندگیمونه😂😂 نظرت در مورد من چیه؟ آدم پایهای هستی نظرت در مورد خودت؟ از چیزی ک هستم میتونم بهترم باشم کی دوست داری تا آخر عمرت باهات باشه؟ صدرصد خانوادم آدم هایی که آدم فروش نظرت چیه؟ باید بگیری بوسشون کنی.... 😂 میشه رو آدم آدم فروش حساب باز کرد؟ تو زندگیم اشتباه زیاد کردم ولی ب آدم فروشا اعتماد نکردم ویرایش شده March 24 توسط fightClub فکر کردن زیاد، مرا کشت، اما من هرگز اشتباه نکردم. me: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/109966-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fightclub/#findComment-1138650 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roddy ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 سلام سلام! @fightClub دوست دارم کامل به سوال هام جواب بدی • اسمت اصلیت : • چند سالته : • اهل کجایی : • دختر یا فمبوی : • کدوم کشور خیلی دوست داری : • کدوم ماشین : • به ورزش علاقه داری؟ اگه داری سوال پایینی هم جواب بده : • کدوم ورزش : • منو چجوری میشناسی ( 5 کلمه ) : • کدوم رفیقات خیلی دوست داری : • روی دوست های مجازیت چه دیدی داری : • بکسی که زدی با تگ Fc بنظرت تا چه مدت معروف میشه : • مجازی خوبه یا واقعیت : • سیستم 100 میلیون تومنی یا Ps5 : • نظرت در مورد کسایی که پشتت بد میگن جلوت رفیقتن : • کدوم اقلیت خوبه : • اگه دسترسی داشتی یکیو پرمنت بن بدی کیو میکردی : • کدوم اقلیت بنظرت باید حذف بشه : • کدوم ماشین تو گیم خوبه : • دوست داری کدوم تیم استف باشی (ادمین بشی یا لیدر یه فکشنی یا هلپر یا هاستر 2 با 150 روز تمدید) : امیدوارم هر جا که هستی سلامت باشی خدافظی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/109966-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fightclub/#findComment-1138733 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fightClub ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 سلام سلام! @fightClub دوست دارم کامل به سوال هام جواب بدی • اسمت اصلیت : امین • چند سالته : 19 • اهل کجایی : تبریز • دختر یا فمبوی : دختر • کدوم کشور خیلی دوست داری : ژاپن • کدوم ماشین : bmw e60 • به ورزش علاقه داری؟ اگه داری سوال پایینی هم جواب بده : آره • کدوم ورزش : مویتای • منو چجوری میشناسی ( 5 کلمه ) : لجباز بامرام بیاخلاق مهربون، پسر خوبی هستی درکل • کدوم رفیقات خیلی دوست داری : همتونو دوس دارم • روی دوست های مجازیت چه دیدی داری : دراینده مشتاقم همشونو از نزدیک ببینم • بکسی که زدی با تگ Fc بنظرت تا چه مدت معروف میشه : تیم fc یکم زمان میبره تا معروف بشه ولی همه جوره بچههای fc رو دوس دارم • مجازی خوبه یا واقعیت : مجازی • سیستم 100 میلیون تومنی یا Ps5 : ps5 داشتم گیماش گرونن پس سیستم 100میلیون • نظرت در مورد کسایی که پشتت بد میگن جلوت رفیقتن : نظر خاصی ندارم همهکه قرار نیس دوسم داشته باشن • کدوم اقلیت خوبه : FBI • اگه دسترسی داشتی یکیو پرمنت بن بدی کیو میکردی : باکسی مشکلی ندارم پس هیچکس و اینکه از قدرتم هیچوقت سواستفاده نمیکنم • کدوم اقلیت بنظرت باید حذف بشه : قطعا مکانیک بدرد نخور ترین فکشنه • کدوم ماشین تو گیم خوبه : sultan • دوست داری کدوم تیم استف باشی (ادمین بشی یا لیدر یه فکشنی یا هلپر یا هاستر 2 با 150 روز تمدید) : ادمین امیدوارم هر جا که هستی سلامت باشی خدافظی @HisToriC مرسی بابت سوال های خوبت فکر کردن زیاد، مرا کشت، اما من هرگز اشتباه نکردم. me: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/109966-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fightclub/#findComment-1138762 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeathThought ارسال شده در March 26 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 در ۱۴۰۵/۱/۴ در 18:16، fightClub گفته است: ❤️🔥😂😂😂 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/109966-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fightclub/#findComment-1142496 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McQueen ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 در ۱۴۰۴/۹/۲۳ در 23:12، McQueen گفته است: درود و احترام. تمامی تاپیک ها محدود به همان ماه بوده و به صورت دائمی تلقی نمیشود. در صورتی که بعد از گذشت یک هفته فردِ روی صندلی داغ پاسخی ندهد، تاپیک منقضی میشود. بسته شد! 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 دامن کشان، ساقی میخواران، از کنار یاران، مست و گیسو افشان؛ میگریزد... در جام می، از شرنگ دوری.. وز غم مهجوری؛ چون شرابی جوشان "مِی بریزد" لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/109966-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fightclub/#findComment-1157324 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده