SuperMaN ارسال شده در March 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2020 کمکم کنین یه ویروسه خیلی (زشته بگم) اومده تو پیسیم. آنتی ویروس هم نتونست پاکش کنه. تو خوده انتی ویروس اسمش System32\Neshta هست تو Task manger اسمش Wup.exe هست توی فایل هم اسمش Cloudnet.exe هست. حالا من خواستم uninstall کنم که برام یه پنجره باز شد با یه متنه جالب! بیچاره شدم. کمکم کنین. @Ali @Mohny جالب اینجاس!!!!!! من فیلم گرفته بودم که بزارم براتون. یه دفعه همه چی کرش خورد End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
11 مؤسس Ali ارسال شده در March 31, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 با سلام. شما دچار Ransomware شدید. زمان هایی که Windows تان ویروسی می شود بهتان پیشنهاد می کنیم سریعاً Power آن را قطع کرده و Windows را در حالت Safe-Mode with network بوت کنید. سپس cmd را Run as administrator کنید و دستور sfc /scannow را اجرا کنید و صبر کنید که تمام شود. در صورتی که ویندوز توانست فایل های دستکاری شده را بازگرداند می توانید با غیر فعال کردن تمامی برنامه های startup و event هایی که موقع روشن شدن کامپیوترتان اجرا می شوند و service هایی که روی سیستمتان ثبت شدند و مشکوک هستند ویندوز را در حالت Normal بوت کنید و آنتی ویروس BitDefender یا Kaspersky را نصب کرده و Full scan اجرا کنید تا تمامی ویروس ها پاک شوند. 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 SuperMaN ارسال شده در April 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۱۲ در 18:33، Ali گفته است: با سلام. شما دچار Ransomware شدید. زمان هایی که Windows تان ویروسی می شود بهتان پیشنهاد می کنیم سریعاً Power آن را قطع کرده و Windows را در حالت Safe-Mode with network بوت کنید. سپس cmd را Run as administrator کنید و دستور sfc /scannow را اجرا کنید و صبر کنید که تمام شود. در صورتی که ویندوز توانست فایل های دستکاری شده را بازگرداند می توانید با غیر فعال کردن تمامی برنامه های startup و event هایی که موقع روشن شدن کامپیوترتان اجرا می شوند و service هایی که روی سیستمتان ثبت شدند و مشکوک هستند ویندوز را در حالت Normal بوت کنید و آنتی ویروس BitDefender یا Kaspersky را نصب کرده و Full scan اجرا کنید تا تمامی ویروس ها پاک شوند. خیلی ممنون دمت گرمممممممم این ویروسه کلِ CPU کامپیوتر رو میخورد داشتم دیوونه میشدم End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
SuperMaN
کمکم کنین
یه ویروسه خیلی (زشته بگم) اومده تو پیسیم.
آنتی ویروس هم نتونست پاکش کنه.
تو خوده انتی ویروس اسمش System32\Neshta هست
تو Task manger اسمش Wup.exe هست
توی فایل هم اسمش Cloudnet.exe هست.
حالا من خواستم uninstall کنم که برام یه پنجره باز شد با یه متنه جالب!
بیچاره شدم.
کمکم کنین.
@Ali @Mohny
جالب اینجاس!!!!!!
من فیلم گرفته بودم که بزارم براتون.
یه دفعه همه چی کرش خورد
End of the Line|----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------||----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده