Owj ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام علیکم سال نو مبارک بنده از ایشون bail میخواستم و 14k پول تو جیبم بود ایشون گفتند 23K منم گفتم bail بدید بقیشو بعد ازاد شدن میدم و ایشون قبول کردن که بنده 12k pay کنم و بقیشو بدم بعد از pay کردن ایشون انکار کردن که من بهشون پول دادم و گفتند نمیدم و پرسیدن کی پول دادی؟ با تشکر از ادمین عزیز • مدارک (فیلم یا عکس): منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما درحال برسی است، لطفا صبور باشید. You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadjavad ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 سلام چرا عکس از اونجایی که بهت گفتم ای دی تو بگو پای کنم نگرفتی؟ این کلاه برداریه؟ بیا من 12ک که بهم دادی رو بهت میدم من هرچقدر به ایشون گفتم ای دی تو بگو نگفت و ( q/) کرد. همین امرو بیا من 12ک رو بهت میدم عیدتون هم مبارک تازه نمیدونم یه اقایی که نمیدونم هلپر بود یا ادمین کهNG بود منو اورد اینجا تازه من داشتم باهاتون شوخی میکردم که پول بهم ندادی با تشکر. من به خدا اگه قصدم کلاه برداری از شما باشه. با سلام تمامی پول به شاکی برگشت http://uupload.ir/view/td6u_gta_sa_2020-03-21_03-11-12-688.avi/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در March 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2020 بازیکن @Owj شما تایید میکنید که پول به شما بازگشته است؟ You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owj ارسال شده در March 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2020 با سلام امیدوارم بازیکن درس کافی رو گرفته باشند پولی که ایشون به من دادند 36،000 بود که بهشون پس داده شد. 12،000 رو هم بهشون بخشیدم با تشکر شکایت پس گرفته شد #باشد_که_بزرگ_شویم. منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در March 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2020 در 8 ساعت قبل، Owj گفته است: با تشکر شکایت پس گرفته شد +بسته شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده