mohamadjavad ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ...... • توضیحات:ایشون ماشینی رو که من پارک کرده بودم رو هی تکون میداد.و بعد که من گفتم فیلمتو میزارم توی فروم گفت به .. (توضیحات بیشتر در عکس) مدارک: http://s6.picofile.com/file/8391613126/gta_sa_2020_03_20_03_36_52_056.avi.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 سلام به ادمین محترم و شاکی نه چندان محترم 1_توی عکس شما اصلا معلوم نیست اون ماشین شماست و این هیچ مجازاتی نداره چون اگه بلد باشی /towcar میکنی 2_اینجور فحش ها با شدت کم مورد مجازات قرار نمیگیرند اول قوانینو بخون بعد شکایت کن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadjavad ارسال شده در March 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 godofwar84 اقای لطفا به چیزی که به شما ربطی نداره دخالت نکن . در ظمن تو احترام خودتو نگهدار به بقیه مقام با احترام و بی احترام نده. این هم مدرک بر علیه این که ماشین منه: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در March 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم هیچ قانونی مبنی بر اینکه کسی نباید جلوی خانه کسی ماشین قرار بدهد وجود ندارد و ایشان نباید ماشین را تکان میدادند، اما چون در اون لحظه مشخص نیست که ماشین متعلق به چه کسی است نمیتوان مجازات کرد، اما برای توهین به شما آن بازیکن مجازات شدند. موفق باشید!+بسته شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده