رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

با سلام و درود ، 

بنده به عنوان عضو کوچیکی از مجموعه پلیر های سرور ارساکیا که به طور حدودی از سال ۲۰۲۰ تو این سرور با اکانت های مختلف بازی کردم و از سیستم زغالی ، تا سیستم مناسب گیمزدن در این سرور فعالیت های کم و بیشی داشتم ، چندین پیشنهاد و درخواست داشتم ؛

۱-مود های گرافیکی:

- از اینکه ایا ممکنه مشکلی ایجاد کنه برای پلیرها و .. اطلاعاتی در دسترس ندارم ، بنابر این درصورت اشتباه ممنون میشم من رو مطلع کنید.

بنظرم بهتره چندین مود افزایش گرافیک ، افزایش کیفیت ( اب ، تکسچر ماشین ها ، اسکین ها ، خیابان ها ، نورپردازی داخل محیط بازی و.. ) به بازی اضافه بشه و به صورت انتخابی باشه ؛

به این معنا که بازیکن هایی با سیستم ها و مشخصات بهتر به صورت دلخواه بتونن اون رو خاموش و یا روشن کنن ، همچون سیستم ImVehFT ؛

برای بازیکن هایی که همچنان به سن اندریاس و ارساکیا وفادارن ، بهتره که آپشن های بهتری اضافه بشه ، همچنین بنظر من بازیکن ها از جمله خودم از اضافه شدن ماشین های جدید ( بخصوص ایرانی ) و مودهای جدید بشدت استقبال کنند .

۲- میتوان Add-on هایی در سایت قرار داد که هنگام نصب لانچر ، اون اد آن های گرافیکی هم دانلود کرد و استفاده کرد و یا این افزایش گرافیک میتوان به عنوان کامند ( CMD ) درون بازی هم اجرا شود ، همچون HD | /Graphics/ 

با تشکر از توجه شما.

ویرایش شده توسط rahanrt80
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/108240-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9%DB%8C/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...