DarKStaR ارسال شده در March 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2020 (ویرایش شده) با شلام خدمت ادمین های عزیز. خواستم بگم که این طرح در دسترس نبودن ماشین دوم در زمانی که پرمیوم نیستیم واقعا بده. خب شاید همه نتونن گلد بخرن و اینجوری نا حقی میشه من خواهش میکنم این طرح رو بردارین چون ممکنه یکی با کلی وقت گذاشتن بتونه وسیله مورد علاقشو بخره ولی نتونه سوارش بشه تا 5بار لول آپ بشه تا بتونه یه پرمیوم 1هفته ای بگیره یا به هر دلیلی نتونه گلد بخره و اینجوری ممکنه پلیری زده بشه حالا نه خودم خیلیا مخصوصا تازه واردا. اگه میشه این طرح رو بردارید ویرایش شده March 11, 2020 توسط DarKStaR غلط املایی کوچک رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanashi ارسال شده در March 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2020 در 5 ساعت قبل، DarKStaR گفته است: با شلام خدمت ادمین های عزیز. خواستم بگم که این طرح در دسترس نبودن ماشین دوم در زمانی که پرمیوم نیستیم واقعا بده. خب شاید همه نتونن گلد بخرن و اینجوری نا حقی میشه من خواهش میکنم این طرح رو بردارین چون ممکنه یکی با کلی وقت گذاشتن بتونه وسیله مورد علاقشو بخره ولی نتونه سوارش بشه تا 5بار لول آپ بشه تا بتونه یه پرمیوم 1هفته ای بگیره یا به هر دلیلی نتونه گلد بخره و اینجوری ممکنه پلیری زده بشه حالا نه خودم خیلیا مخصوصا تازه واردا. اگه میشه این طرح رو بردارید بله لطفا به این مورد رسیدگی کنید خیلی بده اینطوری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در March 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2020 محدودیتِ خوده سمپه که تا 2000 تا ماشین نمیتونه تو سرور باشه و اینی که گفتین بخاطر همین محدودیت هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۷ در 15:31، SuperMAN گفته است: محدودیتِ خوده سمپه که تا 2000 تا ماشین نمیتونه تو سرور باشه و اینی که گفتین بخاطر همین محدودیت هست صحیح ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 سلام دوست عزیز, این مشکل شما هستش چرا که اول میخرید و ماشین دوم میگیرید و بعد نمی تونید اکانتتون رو ویژه کنید؟ + لطفا این پست رو در پیشنهاد مطرح کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده