iHusein ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 فرم:بن بی دلیل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: درود. واقعا عملکرد ایشون رو نمیفهمم که من وسط وال هستم بی دلیل بن چیت میزنند. به من چه ربطی داره که وقتی آقای Highbalach گانریشون ضعیفه من سر وال میزنمش چیت ام؟ یا تک به سه میزنم چیت محسوب میشم؟نه گفتند بیا چک پی سی نه تست ایم و گان بی دلیل از اسپکتروم چجوری بن میزنید آخه ؟ نصف اکانت های من رو که بن زدید بی دلیل این اکانت رفیقمه میگید چیت ای ؟ واقعا موندم گانری میکنی چیت ای گانری نمیکنی نوبی.یکم انصاف داشته باشید من خودم ۷ تا اکانت دیگم دارم بد اومدید میگید که تو اکانت رفیقت چیت زدی؟موندم وقتی یکی گانریش خوبه چجوری میگید چیت زده.الان خیلی از آدما که میگید چست بهشون مثل Mehrab،Winston،Lufo,و خیلی های دیگه که بی دلیل بن شون میزنید ساسپند میکنید چیتر هستند؟سطحشون بالاست و گانرن واقعا و نمیدونم از اسپکتروم بعضی یا چجوری بن میزنند؟abbas یا حتی EnDWaY به اون سابقه تو گیم و پلی دادن و staff نمیتونه از اسپکتروم تشخیص بده سر گانری که فلانی چیت هست یا نه بعد یه ادمین لول ۱ از اسپکت که من سر وال ام و طرف اندرویده بهم میگه چیت و بن میزنه. لطفا پیگیری کنید واقعا دیگه خسته شدم انقد شکایت کردم. • مدارک (فیلم یا عکس): staff-note از ادمین گرفته شود و حتما بنده رو قانع کنید که کجا چیت زدم و چه حرکتی موجب بن شدنم شده؟ بنده هم می خوام مدارک ادمین رو مشاهده کنم. 1 5 _____________________________________________________ _____________________________________________________ (( بخورید و بیاشامید ولی استوریش نکنید )) _____________________________________________________ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/107631-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-gladiator/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Izeh ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 ۱ ساعت قبل، BlaCKWoRlD گفته است: فرم:بن بی دلیل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: درود. واقعا عملکرد ایشون رو نمیفهمم که من وسط وال هستم بی دلیل بن چیت میزنند. به من چه ربطی داره که وقتی آقای Highbalach گانریشون ضعیفه من سر وال میزنمش چیت ام؟ یا تک به سه میزنم چیت محسوب میشم؟نه گفتند بیا چک پی سی نه تست ایم و گان بی دلیل از اسپکتروم چجوری بن میزنید آخه ؟ نصف اکانت های من رو که بن زدید بی دلیل این اکانت رفیقمه میگید چیت ای ؟ واقعا موندم گانری میکنی چیت ای گانری نمیکنی نوبی.یکم انصاف داشته باشید من خودم ۷ تا اکانت دیگم دارم بد اومدید میگید که تو اکانت رفیقت چیت زدی؟موندم وقتی یکی گانریش خوبه چجوری میگید چیت زده.الان خیلی از آدما که میگید چست بهشون مثل Mehrab،Winston،Lufo,و خیلی های دیگه که بی دلیل بن شون میزنید ساسپند میکنید چیتر هستند؟سطحشون بالاست و گانرن واقعا و نمیدونم از اسپکتروم بعضی یا چجوری بن میزنند؟abbas یا حتی EnDWaY به اون سابقه تو گیم و پلی دادن و staff نمیتونه از اسپکتروم تشخیص بده سر گانری که فلانی چیت هست یا نه بعد یه ادمین لول ۱ از اسپکت که من سر وال ام و طرف اندرویده بهم میگه چیت و بن میزنه. لطفا پیگیری کنید واقعا دیگه خسته شدم انقد شکایت کردم. • مدارک (فیلم یا عکس): staff-note از ادمین گرفته شود و حتما بنده رو قانع کنید که کجا چیت زدم و چه حرکتی موجب بن شدنم شده؟ بنده هم می خوام مدارک ادمین رو مشاهده کنم. درود بجای تیکه و شکایت رویه گانری خودتون کار کنید و از نرم افزار غیر مجاز استفاده نکنین که اینجوری نشه Staff-Note 2 2 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/107631-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-gladiator/#findComment-1112013 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clove ارسال شده در March 10 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 با سلام درحال بررسی در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/107631-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-gladiator/#findComment-1113333 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clove ارسال شده در March 11 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11 با سلام شکایت شما رد شد حتی اینجا هم تایید کردید موفق باشید بسته شد 1 در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/107631-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-gladiator/#findComment-1114774 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده