Kelton ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 سلام وقتی کسی چیت یا تقلب برنه بیاد Luancher lock کنیدش دیگه مجبور میشه با Luancher بیاد تا دیگه چیت یا تقلب نکنه FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadKhan ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 با این پیشنهاد تا یه حدودی موافقم ولی خوب میبینی یه نفر یه مشکلی داره لانچرش یا نمیتونه نصب کنه یا سیستمش نمیکشه اون دیگه باید بازی رو ببوسه بزاره کنار حتما خـــــــMamadـــــــان <<<< In Memory Of Old Friends >>>> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 در 40 دقیقه قبل، MamadKhan گفته است: یه نفر یه مشکلی داره لانچرش کسی با للنچر مشکل نداره لانچر مشکل داره که تو آپدیت های بعدیش قراره سازگار تر بشه در 13 ساعت قبل، farzadafazel گفته است: سلام وقتی کسی چیت یا تقلب برنه بیاد Luancher lock کنیدش دیگه مجبور میشه با Luancher بیاد تا دیگه چیت یا تقلب نکنه تا اونجایی که من اطلاع دارم از اجباری شدن لانچر قراره هیچ ورودی از ورود با سمپ نباشه و تنها ورود از طریق لانچره که احتمال چیت زدن تو لانچر خیلی پایینه دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 اینجوری بهتر میشه Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 در 15 ساعت قبل، farzadafazel گفته است: سلام وقتی کسی چیت یا تقلب برنه بیاد Luancher lock کنیدش دیگه مجبور میشه با Luancher بیاد تا دیگه چیت یا تقلب نکنه لانچر اوکیه ولی مد ماشیناش پاک کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 در 17 دقیقه قبل، Redux گفته است: لانچر اوکیه ولی مد ماشیناش پاک کنن غیرفعالش کن، خودت پاکش کن End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 در 38 دقیقه قبل، SuperMAN گفته است: غیرفعالش کن، خودت پاکش کن چطوری ادمینا که میگن نمیشه من هر چیم پاک می کنم لانچر دگ بالا نمیاد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 غیرفعالش کن End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali34 ارسال شده در March 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۵ در 18:33، MamadKhan گفته است: با این پیشنهاد تا یه حدودی موافقم ولی خوب میبینی یه نفر یه مشکلی داره لانچرش یا نمیتونه نصب کنه یا سیستمش نمیکشه اون دیگه باید بازی رو ببوسه بزاره کنار حتما اگه کسی نمیتونه لانچر نصب کنه یا با مشکل مواجه میشه بهتره اصن چیت نزنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 Hardban همین الان هم وجود دارد اما تنها روی افرادی اعمال خواهد شد که کار بسیار بدی انجام دهند. در رابطه با Cheat در لانچر بیشتر ما می خواهیم کاری کنیم که استفاده از آن غیر ممکن شود و محرومیتی در کار نباشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده