Pinkgirl ارسال شده در March 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: هیچ کسی • توضیحات: من نمیدونم چرا باید لیدر تفنگ داشته باشه و باید لیدر الگو برای عضو هایه خود باشه نه تفنگ دستش باشه تیر بزنه و این کار بی قانونی است • مدارک (فیلم یا عکس): لطفا از زرنگی خود تعریف نکنید ما ترسو ها میترسیم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
special76 ارسال شده در March 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2020 (ویرایش شده) باسلام خدمت شاکی بنده وانتد داشتم و میخواستم کاپ رو بکشم آیا زمانی که وانتد دارم نمیتونم کاپی را بکشم؟ مگر DM ای انجام دادم؟ مدرکی از اینکه بنده DM کردم دارم ارائه بدین. زمانی که راب زده میشه یا Boss هست چون لیدر هستم نمیتونم تفنگ داشته باشم؟در ضمن حرف از الگو میزنید مگر من دست ممبری تفنگ دادم که بره DM کنه؟ نمیدونم قصد دارید اینقدر شکایت بی مورد کنید. @RuBicK لطفا برای شکایت های بی مدرک ایشون رسیدگی کنید. مدرک داشتن وانتد برای ادمین ارسال میشه. ویرایش شده March 3, 2020 توسط special76 اشتباه تایپی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در March 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد! هر شخصی در زمان وانتد میتواند از خود دفاع کند. موفق باشید +بسته شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده