رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

lawyer

ارسال‌های توصیه شده

با سلام

سیستم خرید و فروش app و bail قیمت هاشون مشکل داره

به این صورت که کاپ اپش رو ۱۲ الی ۲۰ هزار دلار میفروشه

ولی وکیل bail رو نهایتا ۶ هزار میتونه بفروشه و الباقیو باید به صورت درخواست pay دریافت کنه

اگه بشه مبلغ فروش bail رو مثل اپ و قاعدتا بیشتر چون وکیل این وسط یک سودی میکنه دیگه

قرار بدید عالی میشه

با تشکر

• دوست دارم که 1

هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب اصلش اینه که کاپ تا 20k بتونه بفروشه و وکیل هم از این قیمت بیشتر چون این همه کار انجام میده چقدر دنبال پلیس میفته تا ازش Approval بگیره اونوقت بیاد بازم همون 20k بفروشه که نشد، من نظرم اینه وکیل بتونه تا 40k در قبال آزادی بگیره

• دوست دارم که 1

خـــــــMamadـــــــان

MohammadReza.png

<<<< In Memory Of Old Friends >>>>

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MamadPrime گفته است:

خوب اصلش اینه که کاپ تا 20k بتونه بفروشه و وکیل هم از این قیمت بیشتر چون این همه کار انجام میده چقدر دنبال پلیس میفته تا ازش Approval بگیره اونوقت بیاد بازم همون 20k بفروشه که نشد، من نظرم اینه وکیل بتونه تا 40k در قبال آزادی بگیره

بله نظر من هم همینه اما طبق قیمتی که سرور میزاره شما 20k میگیری app رو اونوقت 6k بیشتر نمیتونی بفروشی خب این یعنی چی؟

که بعد یک بنده خدایی زنگ میزنه میگه bail چند؟ میگیم مثلا 25 میگه مگه app هست، bail تا 6k میشه فروخت یعنی واقعا باید چیکار کرد با که گفت این حال عجیب 

وکیل یک جور دلال هست تو بازی میدوعه دنبال کاپ APP گیر بیاره بعد چونه زنی ها ، صبر میکنه چندین نفر هی زنگ بزنن سر و کله میزنه باهاشون قیمت میده همه انتظار دارن مفت ازاد شن ازونور  کاپ میخواد APP رو 20K قالب کنه میگه من دیدم 40 هم فروختن ، کسی که تو JAIL هست میگه من 15k میخوام اپ رو بعد یه پوکر میده قطع میکنه خب این همش اعصاب خوردی داره بعد که یکی میخواد باید بدوعی دنبال NG 

خب به نظر شما ما این وسط نباید یکم سود کنیم؟؟؟؟   به نظر بنده بیشترین قیمتی که میشه app رو فروخت یه مقدار درصدی بزارن روش برای فروش bail مثلا اگه app میشه تا 20k فروخته بشه، bail تا 35 یا حالا 40 فروخته بشه 

ویرایش شده توسط amirkia2000

هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم

لینک به دیدگاه

• 10 ماه بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...