رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

مشکل در حال یافتن سرور

ارسال‌های توصیه شده

عکس از محیط کاربری: MohamadMatiyN.png

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): فایلی وجود نداشت

- لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: https://uploadkon.ir/uploads/818402_26IMG-20260302-072513.jpg

- توضیحات کامل مشکل: با سلام بنده یک کاری انجام دادم هاپ اولم رو حذف کردم یک هادی دیگه زدم بعد هرکار میکردم لاگین نمی‌کردم تو گیم بنده گیم و لانچر و هرچی که از آرساکیا داشتم رو حذف کردم و دوباره لانچر و آرساکیا رو دانلود کردم الان میزنم در حال یافتن سرور و چون تازه آرساکیا رو باز دانلود کردم حتما باید چندتا از فایل ها و این جور چیزا دانلود بشه ولی همونم نمیاره ۲ دقیقه صبر میکنم میگه اینترنت نداری ولی بنده یک اینترنت نامحدود گرفتم و دانلود کردم و رفتم داخل بازم هیچ

اینجا که زده با directx یا AGSAL بنده AGSAL رو انتخاب میکردم جون قبلاً هم همینجوری بود تاحالا خراب نشده بود یا با همچین چیزی مواجه بشم 

My Account

1166293-MohamadMatiyN

f4e7-6e82-InShot-20260425-212036402.png

سلام ربطی به هاد نداره

شما دوتا راهکار داری که احتمالا جواب بده

اولین کار اینکه روی لانچر راست کلیک کرده و روی گزینه Run as administrator کلیک کنید تا لانچر باز بشه.

اگر باز هم مشکل داشت این کارو بکنید

با یه اینترنت ( IP ) دیگه ( پدر، مادر، خواهر، برادر )  وارد لانچر بشید درصد اینکه درست بشه خیلی بالاست

امیدوارم با این توضیحات کارتون راه بیوفته 

مراقب خودتون باشید🥰🎀

• مرسی 1

۩━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━۩

1247519-ElCapitano

eb48-InShot-20260817-123356616.gif

1190407-SqL

بعضی ها می‌خوابند که در خواب رویا ببینند، بعضی ها نمی‌خوابند که در واقعیت به رویای خود برسند

-کریستیانو رونالدو-

با سلام هر۲ رو انجام دادم ولی فایده نداشته 

بنده یک پوشه هست ولی ندارم Gta user file این نوشته این رو ندارم شاید مشکل این باشه

لطفاً اگر میشه زودتر یک راه حل بگید ۲ روز دیگه وار دارم

My Account

1166293-MohamadMatiyN

10 ساعت قبل، MohamadMatin گفته است:

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): فایلی وجود نداشت

- لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: https://uploadkon.ir/uploads/818402_26IMG-20260302-072513.jpg

- توضیحات کامل مشکل: با سلام بنده یک کاری انجام دادم هاپ اولم رو حذف کردم یک هادی دیگه زدم بعد هرکار میکردم لاگین نمی‌کردم تو گیم بنده گیم و لانچر و هرچی که از آرساکیا داشتم رو حذف کردم و دوباره لانچر و آرساکیا رو دانلود کردم الان میزنم در حال یافتن سرور و چون تازه آرساکیا رو باز دانلود کردم حتما باید چندتا از فایل ها و این جور چیزا دانلود بشه ولی همونم نمیاره ۲ دقیقه صبر میکنم میگه اینترنت نداری ولی بنده یک اینترنت نامحدود گرفتم و دانلود کردم و رفتم داخل بازم هیچ

اینجا که زده با directx یا AGSAL بنده AGSAL رو انتخاب میکردم جون قبلاً هم همینجوری بود تاحالا خراب نشده بود یا با همچین چیزی مواجه بشم 

سلام یک سوال با دانگل میری یا وای فای؟

Lean

سلام دانگل

همیشه با دانگل میرفتم

اگر که میشه برام بگید چیکار کنم 

My Account

1166293-MohamadMatiyN

• توسعه دهنده

پاسخ شما در تاپیک های قبلی داده شده است

------------------------------------------------

Sin Archbishop of Greed

Nice to meet you

------------------------------------------------

درود بر شما

در تاپیک های قبلی پاسخ داده شده

مشکل از ملی بودن نت هست!

ویرایش شده توسط TeKrAri

When the pain and fear you’ve endured persist for a long time, that fear and pain turn into hatred—and hatred changes your world forever     

15 ساعت قبل، MohamadMatin گفته است:

الان هیچ راهی وجود نداره؟

حتی یک راه ؟

یک راه وجود داره در بازی با من ارتباط بگیر تا توضیح بدم

• چی چی 1

1163677-Fury.png

Fury.png

1 ساعت قبل، FuRyGod گفته است:

یک راه وجود داره در بازی با من ارتباط بگیر تا توضیح بدم

خزش کردی؟

!این روش رو رایگان منتشر میکنم !

در گیم باهام ارتباط بگیرین!.

FiChTNeR 

22 ساعت قبل، MohamadMatin گفته است:

حتی یک راه ؟

خیر عزیزم

باید نت درست باشه که نیست

When the pain and fear you’ve endured persist for a long time, that fear and pain turn into hatred—and hatred changes your world forever     

9 ساعت قبل، MohamadMatin گفته است:

با سلام ممنون از @GodAboL

همچین درست شد 

بدرود

موفق باشید

FiChTNeR 

• 2 هفته بعد...

درود بخاطر فیلترینگ و وضعیت اخیر نت ها دچار مشکل شدن و بازی اپدیت نمیشه بهترین راه حل نصب نسخه بتا بازی است با تشکر

a91c16_26NAGI-PK-lightning-signature.gif

ba8f15_26file-00000000a22c81f4a0419a16ec

• 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ در 07:29، MohamadMatin گفته است:

سلام و درود به دوست عزیز

به دلیل اینترنت ملی لانچر اصلی بازی بالا نمیاد باید از نسخه بتا بازی رو نصب کنید لینک دانلود لانچر https://arsacia.ir/launch

7bbd07_26ChatGPT-Image-Aug-7-2026-08-56-

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

╗══════ ೋღ❤ღೋ ══════╔

-AG- | -GG-

╝══════ ೋღ❤ღೋ══════╚ 

• 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ در 03:06، MohamadMatin گفته است:

حتی یک راه ؟

با سلام خدمت شما عزیزم نسخه 2020 رو دانلود که واسه منم همینجوری بود دانلود کردم فیکس شد

LayT.png

b8b3-file-00000000a37c81f4844ed11532c607

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...